QUOTE(akutivo @ 2010 10 12, 11:57)
na..man nekarsta , uz lango ruduo...

na dbr tai protingas komentaras be kabuciu..
tik sau moterys pripazista kad valgo arba valgydavo per daug, kasdiena moterys tai sau primena

tik ne visos tokios tvirtos ir ryztingos... o svori priaugta nestumo metu yra sunkiau sutirpdyti(jis vistiek auga nors ir pasirenkamas tam tikras racionas)
nieks nesirsta ir nepyksta.. negrazus komentarai visada sulaukia tokio atsako, o protinga nuomone pritarimo
gerai kad nekarsta
Reikalas tame, kad kai teigiame: jog kai damos valgo per daug

(ir pasekoje vis priauga ir priauga lasiniu) tai yra tolygu, kad jos eda . Ir negrazumas yra ne tame, kad tai negrazus komentaras.

Tiesiog teisybe akis bado, o emocingas atsakas rodo, pataikyta i tiksla.
Is tikro ne komentaras negrazus, bet negrazus ir gedingas pats besaikio valgymo faktas ir tokio maitimosi budas,... jei jau norite buti lieknos damos.
Liaudies ismintis:Kai kurie vyrai turi pomegi prisegerti kaip kuiliai

, o kai kurios damos prisiesti kaip...
Todel as, dabar jau sena, visko maciusi ragana

, nuo ankstyvosios jaunystes pati sau grieztai sakydavau: est maziau reikia, jei nenori virsti kiaule, ir organizmas manes klausydavo ir klauso iki siol. Jei nebusi su savimi griezta, jokie mamyciu pasipergyvenimai ir pasigraudenimai nepades.
Patikekit nera nieko neimanomo, jei is tikro to sieki....
As paveldejau is tevu polinki storeti, mano visos tetos ir mociutes storos, taciau pati esu liekna, nes to labai noriu, nes man paciai liekni zmones yra grazus ir as save noriu tokia matyti. Dabar labai sekmingai suliekninau savo mama, kuriai jau virs 75 ir buvo sunku vaikscioti, ir be dideliu problemu.
Taciau, kita vertus, turiu ir labai sauniu apvaliu draugiu, kurios pasitiki savimi, nesigrauzia del kilogramu yra linksmos, zavios, dziaugiasi gyvenimu ir patrauklios vyrams. Jei nera gresmingo virsvorio galima saves ir negrauzti del keliu kilogramu, svarbiausia juk ne kilogramai o pasitikejimas savimi. Jis mus daro zaviomis.
Bet jeigu jau labai norisi buti lieknai

, tai jau neverkslenkim, o igyvendinkim svajone