Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai

QUOTE(Seila @ 2006 11 15, 14:36)
o klaipedoje sitei kursai kur Tu eini nevyksta?nes misakovu masazo mokykla tai bus.O kas cai blogo kad reik atsivesti zmogu ant kurio mokysies? g.gif

Ne, Klaipedoje nevyksta schmoll.gif
O kad reikia atsivesti zmogu, tai nieko blogo biggrin.gif Jei tik randi bendraminti, tai viskas OK biggrin.gif Bet man nieko nepavyko prisikalbinti eiti kartu verysad.gif Visi pazistami tik sake, tai tu eik eik, paskui galesi mums daryti... Bet patys mokintis visi tingi unsure.gif
Pas Misakovus bent Vilniuje kursai prasideda 15.40. O as tokiu laiku negaliu, nes man darbas baigiasi 17 val. Jei galeciau, tada poros nereiketu. Galeciau prisijungti uzsiemimo viduryje, t.y. nuo 17.10, bet va tada ir reikia atsivesti pora. Kadangi neradau, kas su manim eitu, nusprendziau eiti i tokius kursus, kur poros nereikia ir kur uzsiemimu laikas man tinkamesnis, t.y. nuo 18 val.
Atsakyti
hmm...tai va kaip cia! g.gif niu idomu ar kas ir su manim nores eiti?! verysad.gif o ten reikia mokinti kartu jei atsivedi zmogu ar tiesiog ant jo ka moki daryt cia tarkim masaza? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2006 11 15, 19:05)
idomu ar kas ir su manim nores eiti?! verysad.gif

Ei, panos, veskites viena kita i tas poras ir viskas bus OK thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
o cia yra is klp kurios masazo kursus noretu lankyti? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
laba diena...norejau patarimo... blush2.gif ar verta eiti i masazo kursus siaip del saves?ten sunku mokytis siaip?gal kuri lankot ir patartumete?siaip labai norisi man...Dabar kaip tik klp bus tie kursai! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2006 12 04, 10:00)
laba diena...norejau patarimo... blush2.gif ar verta eiti i masazo kursus siaip del saves?ten sunku mokytis siaip?gal kuri lankot ir patartumete?siaip labai norisi man...Dabar kaip tik klp bus tie kursai! ax.gif

Laba, o is kokio tu miesto? As irgi labai noriu lankyti tuos kursus. Bet nerandu kas eitu su manim kartu unsure.gif as is Kauno (Mastaiciai).
Papildyta:
QUOTE(glossi @ 2006 12 04, 15:18)
Laba, o is kokio tu miesto? As irgi labai noriu lankyti tuos kursus. Bet nerandu kas eitu su manim kartu  unsure.gif as is Kauno (Mastaiciai).

blush2.gif supratau, tu is Klaipedos.
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 01 24, 09:59)
Ten gali išmokti:
Klasikini masaža
Aromasaža
Medaus masaža
Segmentini
Relaksaciniai
Masažas vaikams iki 1 metų
Tibetiškas
Anticeliulitinis
Veido masažas

Pirmas kursas:
"Klasikinis masažas".
Specialybė - MASAŽUOTOJAS
Apimtis - 120 ak val.
Kaina - 380Lt (110euro), apmokėjimas dalimis
Viso kūno masažas (iš viso 8 schemos) dėstomas pagal autorine prof. Mišakova programa.
Išduodami vadovėliai sukurti mokyklos dėstytoju.
Dėstoma psichologija ir specialus energetinio potencialo stiprinimo metodai.
Dabar aš pereinu į 2 kursą"

Antras kursas:
„Relaksaciniai masažai“.
Specialybė – PIRMOS KATEGORIJOS MASAŽUOTOJAS
Apimtis 240(120) ak val.
Kaina - 620Lt (110euro)
Vieno masažo sistemos kaina - 420Lt(120 euro)
Nuolaidos. Kurso kaina baigusiems 1 kursą:
-345Lt(100euro) kai yra ne daugiau kaip 3-ų mėnesių užsiėmimų pertrauka
-380Lt(110euro)  kai yra  daugiau kaip 3-ų mėnesių užsiėmimų pertrauka
Išduodamas Europinio tipo diplomas.

labas kur vyksta tie kursai as gyvenu kaune noriu labai ismokti:) jei nesunku parasyk i emeila wwajida18@yahoo.com.aciu
Atsakyti
sveiki gal kas zino kur kaune yre mazylio masazuotoju kursai. girdejau ten gerai paruosia
Atsakyti
QUOTE(wwajida @ 2006 12 07, 17:53)
labas kur vyksta tie kursai as gyvenu kaune noriu labai ismokti:) jei nesunku parasyk i emeila wwajida18@yahoo.com.aciu

Mišakovų masažo mokykla organizuoja masažų apmokymus įvairiuose miestuose ir šalyse
Tel. :
+370-659-18-335
+370-659-18-334
+370- 5- 243-71-12;
paskambink tau pasakys tikrą adresą biggrin.gif
Atsakyti
[Sveikos merginos. Norejau paklaust, o Feminos Bonos isduodami diplomai galioja uzsieni? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽYNYS @ 2006 04 16, 18:49)
Labas smile.gif
“Gyvybės Taurė” - tai Mišakovų Masažo mokykla, kuri buvo Islandijos gatve, o dabar randasi Juozapavičiaus gatve Vilniuje , Kaune - Vilijampolėje, Visagine - Vilties gatvėje, o vasarą gal dirbs ir Klaipėdos mieste.
Šie masažo kursai skiriasi nuo kitų tuo, kad jie ruošia profesionalius masažuotojus ir veikia ištisus metus. Jie yra pigiausiai ir turi daugiau privalumų už kitus (išduodami vadovėliai, CD su muzika ir rimti diplomai, su kvalifikacijos suteikimo užrašu ).
www.taure.lt

o ar ten mokina veido masazo? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2007 01 07, 22:45)
o ar ten mokina veido masazo?  g.gif

Mokina,mokina
Atsakyti