Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai

anaiptol masažas neturi būti stirpus. Jis turi būti gilus, bet ne stiprus. Aš darau švelniai bet giliai. Todėl poveikis jaučiasi labai stipriai. O vyrai kočioja kaip malką smile.gif
Tačiau vėlgi yra nuostabių masažistų vyrų......
Atsakyti
QUOTE(jurate7 @ 2006 08 24, 12:18)
Galite duoti uzklausima mokymocentras@gala.net -  apie masazu kursus Kaune.Atsiuncia visa informacija.

laba gal gali tą informacija atsiųsti man į paštą. dekui 4u.gif

karilexxx@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keiraxxx: 08 spalio 2006 - 08:06
As irgi eisiu mokytis masazuoti 4u.gif Ir eisiu i Mišakovų Masažo Mokykla, nes man cia kazkaip patikimiausiai ir rimciausiai atrodo, o ir kaina negasdina. Uz visus 5 kursus gaunasi apie 2000 lt, manau normalu. Uz gera investicija reikia moketi doh.gif Beto man reikia kad Kaune butu, o i Femina Bona nenoriu, nes per 1.5 men nemanau kad gali ka ismokti, nors cia tik mano nuomone lotuliukas.gif lotuliukas.gif O jei kas norit siaip, tokio lengvo ir smagaus masazo mokymo, konkreciai ajurvedinio, tai Shanti organizuoja kursus. Info galit pasiziureti www.ajurveda.lt .
Atsakyti
norejau paklaust ar kurios nors kursus lanko vaikinai?
Atsakyti
As irgi norejau eiti mokytis pas Misakovus. Net man kazkaip nelabai tinka laikas schmoll.gif Pas juos paprastom dienom kursai prasideda 15.40 val. ir trunka 4 akademines valandas. O man darbas baigiasi tik 17 val. blink.gif Sake, kad galeciau prisijungti nuo 17.10 val. dviem akademinem valandom, bet situo atveju reiktu kazka atsivesti su savim. taip sakant, kad butu ant ko mokintis. Kalbinau kalbinau kelis pazistamu. Bet niekas nenori mokintis schmoll.gif Taip sakant nerandu bendraminciu verysad.gif Taip ir atidejau planus apie masaza geresniems laikams. Arba reikes eiti i kokius nors trumpesnius kursus, kur bus galima eiti vakarais, pvz, i kokia Ziniu gausa g.gif
Atsakyti
smile.gif sveiki.Gal kas zinote ar galima mokytis masazo kur nors Klaipedoje?O pabaigus tuos kursus kur galima isidarbint,gal jau kas dirba 4u.gif Psidalinkit patirtim biggrin.gif
Atsakyti
sveikos!as irgi norejau paklausti, gal kas klp zinot ka?noreciau labai... ax.gif
Atsakyti
O nuo kokio masazo geriausiai pradeti mokytis? g.gif Tikriausiai pirmiausiai reiktu klasikini ismokt a? O po to eit prie kitu g.gif , kaip manot ax.gif ?
Atsakyti
Priklauso kam tau jo reikia, jeigu nori tik visokiu moraliniam pasimegavimui, tai manau laisvai galiam ir be kalsikinio, bet jeigu nori, kartais kad galbuti sutvarkyti skaudamas vietas, ar tokius realesniu ,tai nori nenori klasikinio pagrindo reikia, pati su tuo susiduriau, ir kad ir kaip nemegchiau klasikinio dabar ji mokaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2006 11 13, 21:42)
sveikos!as irgi norejau paklausti, gal kas klp zinot ka?noreciau labai... ax.gif

Manau daugelyje mokymu, bent jau kuriais domejausi, pradzia yra nuo klasikinio.
Atsakyti
Uzsirasiau i klasikinio masazo kursus "Ziniu gausoje". Vakar turejo prasideti. Zodziu, is kokiu 8 zmoniu atejom tik dviese doh.gif Visi kiti arba atsisake, arba kazkur dingo. Zodziu, kaip ir nesusirinko grupe verysad.gif Dabar sake, dar lauks savaite iki lapkricio 21 d. Tikisi, kad atsiras norinciu. As irgi labai tikiuosi, nes kaip ir buvau susiplanavusi lankyti. Gal kas noretu prisijungti? Daugiau info apie situos kursus rasite čia. Man paciai sie kursai tiko del to, kad vyksta man patogioje vietoje (prie CUP'o, tame pastate, kur planetariumas), pakankamai patogiu laiku, nes as galiu lankyti tik po darbo. Be to, nereikejo kaip pas Misakovus butinai atsivesti poros.
Atsakyti
o klaipedoje sitei kursai kur Tu eini nevyksta?nes misakovu masazo mokykla tai bus.O kas cai blogo kad reik atsivesti zmogu ant kurio mokysies? g.gif
Atsakyti