Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai

QUOTE(Joliuke @ 2006 08 17, 17:19)
Sveika, o kokių konkrečiai masažų ten moko. Mane domina tik rytietiški, tailando tibeto. O 1500 čia už savaitę? o kiek savaičių reikia lankyt, kad išmoktum vienos srities pvz tibeto masažo? oarašyk plačiau jei gali. Ačiū 4u.gif

Tu Kaune ar Vilniuje? Nes KAuen yra ir pigiau butent Tailandietishkas.
Atsakyti
QUOTE(Tsile @ 2006 08 18, 07:31)
Tu Kaune ar Vilniuje? Nes KAuen yra ir pigiau butent Tailandietishkas.

Aš gyvenu Radviliškyje, tai man tektų kur nors apsistot kol mokysiuos, o kokia kaina Kaune ir kiek laiko trunka?
Atsakyti
Kiek mano atmintis nesha tai turetu apie 600 lt kainuoti.
Del trukmes reiktu su vadove susiekti ir ishsiaishkinti, bei uzsirashyti, nes jie buna tik tada, kaip susirenka grupe, o tai buna retokai nes bent kolkas tai nera populiarus masazas. Galechiau duoti vadoves kontaktus.
Shiaip kiek zinau nuo rugsejo bus shiatsu masazo grupe, kazkas pasakojo,kad tai panasus i tailandietishka, tik gerokai svelnesnis variantas. Ten lyg 10 pamoku 500 lt.
Atsakyti
Jei gali parašyk į A.Ž ateičiai, kad turėčiau. Nors iš tikro kursus galėčiau lankyt tik atostogų metu, nes dabar reiks eit į darbelį. Kol kas atsisiunčiau iš interneto mokomųjų masažo pamokų, tai bandysiu namuose mokintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vanessa @ 2005 09 21, 22:15)
Gal kam teko mokytis masažo? labai norėčiau išmokti. Gal kas žinot kokius kursus? Kur ir už kiek galima to išmokti?(medicinos mokslai nedomina).

Galite duoti uzklausima mokymocentras@gala.net - apie masazu kursus Kaune.Atsiuncia visa informacija.
Atsakyti
QUOTE(jurate7 @ 2006 08 24, 11:18)
Galite duoti uzklausima mokymocentras@gala.net -  apie masazu kursus Kaune.Atsiuncia visa informacija.

O kas chia per centras? Gal jis turi internetini puslapi?
Kuom jis uzsiima?
Atsakyti
Sveikutes. noriu pasiulyti masaziniu stalu mediniu.Labai geros kokybes, pati naudoju. Jeigu kam reikia rasykite i az.
Atsakyti
Štai keletas pavyzdėlių. :

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika_v: 14 rugsėjo 2006 - 14:20
Labutis,norejau merginos paklaust ar masažisto kursus lanko vyrukai?ka jus galvojate apie vyriskos lyties masažista ax.gif
Atsakyti
Na aš būčiau laaabai patenkinta, jeigu mano draugas tokius kursus lankytų.. blush2.gif ax.gif O šiaip tai kiek teko susidurt, tai man labiau patiko vyriškas masažas, nes patinka kai stipriai nugarytę pamaigo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 03 spalio 2006 - 17:32
Nemanau kad vyrai turi didesnę paklausą., anaiptol pati esu susidūrusi su tuom jog dirbdama pamainomis su masažostu vyruku... girdėjau prašymų nerašyti pas vyrą masažo. manau nėra to atsipalaidavimo ir pasitikėjimo kaip kad būna su moterimi. Vistik ir žiūrėjimas kitoks. Nors atrodė visai kitaip....
Kažkada maniau jog eičiau pas vyrą, nes visai egzotiškai skamba.
O mokytis masažo tikrai vyrai mokosi ir dar būna kad kai jie padaro masažą nesupranti darė moteris ar vyras... . jie irgi suminkština savo rankeles...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2006 10 03, 18:31)
Na aš būčiau laaabai patenkinta, jeigu mano draugas tokius kursus lankytų.. blush2.gif  ax.gif  O šiaip tai kiek teko susidurt, tai man labiau patiko vyriškas masažas, nes patinka kai stipriai nugarytę pamaigo  wub.gif

drinks_cheers.gif eiciau pas vyra masazista, nes megstu ne moteriskus paglostymus o stipru masaza, o daznai moterys tiek jegos neturi blush2.gif
Atsakyti