Labutis
ogi as jau irgi baigiau savo kursiukus
dabar jauciuosi tokia
labai smagu buvo, dabar beliko tik praktikuotis ir praktikuotis
va taip dabar galiu daryti ir masaziukus
QUOTE(Rasakela @ 2006 03 27, 13:45)
Labutis
dabar jauciuosi tokia
dabar jauciuosi tokia
Tai sveikinu tave, kaip suprantu tu baigiai klasikini masažą, otoliau eisi ar ne aš dabar darau pertrauka,nuo kitos savaites eisiu į 3 kursą.
Reikai truputi pinigeliu prisitaupyti, o tada ziursim ... noretusi dar medaus masazo, anticeliulitinio ismokti bet nezinau kaip cia bus, nes dabar einu sportuoti - reikia pasiruosti pavasariniam vejui
Sveikutės,labai sudomino mane masažo kursai.Tik nežinau kokį išsilavinimą reikia turėti ar tai svarbu jei bapkes moki? o rankų stiprumas ten svarbu?
QUOTE(tudla @ 2006 04 03, 19:21)
Sveikutės,labai sudomino mane masažo kursai.Tik nežinau kokį išsilavinimą reikia turėti ar tai svarbu jei bapkes moki? o rankų stiprumas ten svarbu?
Išsilavinimas tikrai nesvarbu,tu išmoksi masažą ir be jo
Rankos atpalaiduojančiam ,relaksiniam masažui nebutina tureti stiprios,pabandžius suprasi
kažin ar vasara tie kursai būna?nes dabar neturiu kur mažių palikt. Kai vyresnėlė baigs mokykla tada mane išleistų.O kur Kaune geriau mokytis?Femina Bonoj labai brangu, ar skiriasi kuo tie kursai?o kaip dėl praktikos, ar reikia atlikti?
Labutis tudla
cia ir bus praktika - masazuosi ir mokysies. O kaip tu kitaip ismoksi masaza daryti?
cia ir bus praktika - masazuosi ir mokysies. O kaip tu kitaip ismoksi masaza daryti?
Sveikutes, gal zinot ar yra kokiu masazo kursu Klaipedoj ?
Jei ka, aciu uz info
Jei ka, aciu uz info
Labas
Gyvybės Taurė - tai Mišakovų Masažo mokykla, kuri buvo Islandijos gatve, o dabar randasi Juozapavičiaus gatve Vilniuje , Kaune - Vilijampolėje, Visagine - Vilties gatvėje, o vasarą gal dirbs ir Klaipėdos mieste.
Šie masažo kursai skiriasi nuo kitų tuo, kad jie ruošia profesionalius masažuotojus ir veikia ištisus metus. Jie yra pigiausiai ir turi daugiau privalumų už kitus (išduodami vadovėliai, CD su muzika ir rimti diplomai, su kvalifikacijos suteikimo užrašu ).
www.taure.lt
Gyvybės Taurė - tai Mišakovų Masažo mokykla, kuri buvo Islandijos gatve, o dabar randasi Juozapavičiaus gatve Vilniuje , Kaune - Vilijampolėje, Visagine - Vilties gatvėje, o vasarą gal dirbs ir Klaipėdos mieste.
Šie masažo kursai skiriasi nuo kitų tuo, kad jie ruošia profesionalius masažuotojus ir veikia ištisus metus. Jie yra pigiausiai ir turi daugiau privalumų už kitus (išduodami vadovėliai, CD su muzika ir rimti diplomai, su kvalifikacijos suteikimo užrašu ).
www.taure.lt
QUOTE(ŽYNYS @ 2006 04 16, 19:49)
Labas
www.taure.lt
www.taure.lt
AR ILGI TIE KURSAI?
QUOTE(Rasakela @ 2006 03 14, 18:48)
Sveikutes sveikutes... oi kaip seniai cia buvau uzlekus
Na na tai kai psu tais masazais?
As laaabai patenkinta ten kur dabar lankau Labdariu g. pas Borisa Tupajeva "Masazo namai". labai faina ir daug mokomes praktikuojames... liko dar 2 savaiteles ir galesiu save vadinti masazuotoja megeja
marincik, kaip tau sekas?
Erika, kaip ten FeminA Bonoj? Susirinko grupe... As ten irgi norejau lankyti, bet buvo per brangu. Dabar norecia palyginti kaip kur...
Nors kita vertus... as nesiskundziu tikrai. Ir galvojau, kad ai kaip gerai, kad pirma karta Ziniu gausoj nesusirinko grupe, (nors masaziste profesionali, neturiu pries ja nieko pries), bet jau patalpos tai tikrai ne masazui mokytis skirtos... salta, ant suolu, brrrr....
Na na tai kai psu tais masazais?
As laaabai patenkinta ten kur dabar lankau Labdariu g. pas Borisa Tupajeva "Masazo namai". labai faina ir daug mokomes praktikuojames... liko dar 2 savaiteles ir galesiu save vadinti masazuotoja megeja
marincik, kaip tau sekas?
Erika, kaip ten FeminA Bonoj? Susirinko grupe... As ten irgi norejau lankyti, bet buvo per brangu. Dabar norecia palyginti kaip kur...
Nors kita vertus... as nesiskundziu tikrai. Ir galvojau, kad ai kaip gerai, kad pirma karta Ziniu gausoj nesusirinko grupe, (nors masaziste profesionali, neturiu pries ja nieko pries), bet jau patalpos tai tikrai ne masazui mokytis skirtos... salta, ant suolu, brrrr....
Kursai prasidės gegužės 15-20dienomis, čia bus savaitinis masažo kursas, kaina 1500lt. čia pirmas lygis, ...
Man patiko būtent tos pakraipos masažas...... nėra brangu.
QUOTE(Erika_v @ 2006 04 27, 10:46)
Kursai prasidės gegužės 15-20dienomis, čia bus savaitinis masažo kursas, kaina 1500lt. čia pirmas lygis, ...
Nesupratau už savaitę 1500lt,nerealei už ką tiek daug,aš už 120 akad,val moku 320Lt.