Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai

QUOTE(Liutaure @ 2010 03 25, 00:19)
Jei turi daug klientu manau apsimoka  smile.gif uzsiimti individualia veikla pagal pazyma  mirksiukas.gif tarkim surenki 1200 lt 300 atskaiciuoja lieka 900

Prieš krizę tų klientų buvo daug, bet tada ir mokesčiai buvo kitokie- 15 proc pajamų. O dabar ir klientų mažai, ir mokesčiai didelis. Be to, primenu, kad tai yra sunkus fizinis darbas. Gi būna, kad ir ranką pasitempi ar susižeidi ir paskui negali dirbti...Be to, niekas nemoka atostoginių, jei norėsi tuo laiku gimdyti vaiką, vėl nieko negausi. Todėl tenka apmąstyti viską iki smulkmenų...
Šiuo metu masažuotoja namuose ar savo nuomojamose patalpose gali dirbti tik tuo atveju, jei turi gerai uždirbantį vyrą smile.gif
Įdomi tavo matematika...Jei uždirbsi 1200 Lt, mokesčiams bus maždaug 700 Lt, vadinasi, lieka tik 500 Lt...Nežinau, kiek ligonių kasai dar reikia kas mėnesį mokėti, nes man nereikėjo. mirksiukas.gif O jei dar patalpas nuomoji? Tada išvis nieko gali nebelikti iš uždarbio mirksiukas.gif (O paklodžių skalbimas, aliejai, visokios kitokios medžiagos procedūroms, kurios nėra pigios.)
Atsakyti
Is kur mokesciai gavosi 700 Lt - negali but schmoll.gif nuo 1200 nemanau

Jei tureciau gerai uzdirbanti vyra, tai neiciau masazuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutaure @ 2010 03 25, 12:34)
Is kur mokesciai gavosi 700 Lt - negali but schmoll.gif nuo 1200 nemanau

Jei tureciau gerai uzdirbanti vyra, tai neiciau masazuot  4u.gif

Mokesčiai dirbant pagal IV pažymėjimą yra daugiau nei 50 proc. Kiek tiksliai, aš nežinau, nes nesidomėjau. O mokėti reikia ne už mėnesį, o daugiau nei po metų, kai deklaruoji pajamas. Va tada ir gaunasi graži sumelė, o išties tie pinigėliai seniai būna pravalgyti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 25, 13:40)
Mokesčiai dirbant pagal IV pažymėjimą yra daugiau nei 50 proc. Kiek tiksliai, aš nežinau, nes nesidomėjau. O mokėti reikia ne už mėnesį, o daugiau nei po metų, kai deklaruoji pajamas. Va tada ir gaunasi graži sumelė, o išties tie pinigėliai seniai būna pravalgyti... ax.gif

Tai nera 50 proc yra 34 proc

15 proc gyventoju pajamu mokestis (ne pelno jis vadinasi);
10 proc. Sodrai (jei jau visai tikslai, tai jis mokamas nuo sumos - pajamos atminusavus pajamu mokesti);
9 proc. sveikatai nuo pajamu.

ir moketi galima kas menesi. cia ne apie individualia imone, o apie individualia veikla pagal pazyma

kas lanket kursus Klaipedoje Femina Bonoje ? uzsiregistravau tik balandzio 26 jei surinktu grupe anksciau pradetu. tiek ilgai laukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutaure @ 2010 03 25, 17:36)
Tai nera 50 proc yra 34 proc

15 proc gyventoju pajamu mokestis (ne pelno jis vadinasi);
10 proc. Sodrai (jei jau visai tikslai, tai jis mokamas nuo sumos - pajamos atminusavus pajamu mokesti);
9 proc. sveikatai nuo pajamu.

ir moketi galima kas menesi. cia ne apie individualia imone, o apie individualia veikla pagal pazyma

Na, mano buhalterė kitaip skaičiuoja smile.gif
Pradedantieji visada pilni iliuzijų. Linkiu sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 25, 17:15)
Na, mano buhalterė kitaip skaičiuoja smile.gif
Pradedantieji visada pilni iliuzijų. Linkiu sėkmės  4u.gif

Tai gal zinot kas sudaro ta 50% ?

Jo pradedanti ir ziauriai plaukioju po istatymu dziugles..... g.gif

Jums gerai kad turit buhaltere kuri apsviecia jus toj srity 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutaure @ 2010 03 25, 21:15)
Tai gal zinot kas sudaro ta 50% ?

Jo pradedanti ir ziauriai plaukioju po istatymu dziugles..... g.gif

Jums gerai kad turit buhaltere kuri apsviecia jus toj srity  4u.gif

Negaliu gi visko viena pati išmanyti...Todėl per daug ir nesigilinu į tuos visus skaičiukus...Man aišku tik viena, kad šiuo metu turėti IV pažymą nėra geras variantas...
Atsakyti
Ryt paskambinsiu i vmi ir paklausiu....
individuali imone dar labiau neapsimoka....mokesciai didesni

g.gif tai ka verkt ir nieko nedaryt, tai ne man
Atsakyti
QUOTE(Liutaure @ 2010 03 25, 22:18)
Ryt paskambinsiu i vmi ir paklausiu....
individuali imone dar labiau neapsimoka....mokesciai didesni

g.gif tai ka verkt ir nieko nedaryt, tai ne man

Šiuo metu smulkiam verslui užveržta tokia kilpa, kad dauguma žmonių dirba nelegaliai ir nemoka jokių mokesčių...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 26, 10:37)
Šiuo metu smulkiam verslui užveržta tokia kilpa, kad dauguma žmonių dirba nelegaliai ir nemoka jokių mokesčių...

kas teisybe, tas teisybė. Vyras norejo iteisint savo uzsiemima, del pensijos, del ligu, del ramios sazines, bet kai pradejo dometis, skaiciuoti, plaukai pasisiause ir atsoko visos fantazijos. Mokesciai LT nerealus. net nenuostabu del ko lietuvoj viskas brangiau nei pvz anglijoj.
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2010 03 26, 11:54)
kas teisybe, tas teisybė. Vyras norejo iteisint savo uzsiemima, del pensijos, del ligu, del ramios sazines, bet kai pradejo dometis, skaiciuoti, plaukai pasisiause ir atsoko visos fantazijos. Mokesciai LT nerealus. net nenuostabu del ko lietuvoj viskas brangiau nei pvz anglijoj.

Ir aš su šituo susidūriau ir dabar turiu galvosūkį g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 26, 13:23)
Ir aš su šituo susidūriau ir dabar turiu galvosūkį  g.gif

dirbciau ir as nelegaliai bet nenoriu kad truktu darbo stazas, noriu kad eitu pensija
Atsakyti