Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai

turiu klausimuka del ANTICELIULITINIO masazavimosi su taurelem. Kazin yra skirtumas kokiom kryptim braukyti taurele: nuo klubo link kelio ar skersai per slauni. Gal zinot kuri? gal bandet? buciau dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapiniuke @ 2010 02 04, 20:22)
turiu klausimuka del ANTICELIULITINIO masazavimosi su taurelem. Kazin yra skirtumas kokiom kryptim braukyti taurele: nuo klubo link kelio ar skersai per slauni. Gal zinot kuri? gal bandet? buciau dekinga uz atsakyma  4u.gif

Taip, yra. Reikia vesti limfos tekejimo kryptimi ir jokiu budu pries krypti,
Atsakyti
tai cia kaip suprantu reikia braukti tik i virsu, nuo kelio link klubo?
Atsakyti
QUOTE(lapiniuke @ 2010 02 05, 22:52)
tai cia kaip suprantu reikia braukti tik i virsu, nuo kelio link klubo?

Jei del koju, tai taip..
Atsakyti
o kaip masazuoti rankas? na tas vietas kur dazniausiai kaupiasi riebalai, kur nudribe buna.. tikiuosi isivaizduojat ka turiu omenyje blush2.gif mama nekantrauja, laukia kada gales pradeti naikinti ta "grozi" ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lapiniuke @ 2010 02 07, 11:55)
o kaip masazuoti rankas? na tas vietas kur dazniausiai kaupiasi riebalai, kur nudribe buna.. tikiuosi isivaizduojat ka turiu omenyje  blush2.gif mama nekantrauja, laukia kada gales pradeti naikinti ta "grozi"  ax.gif  lotuliukas.gif

Yra liposazo specialus masazas rankoms
Atsakyti
KAIP SMAGU PERSKAITAI IR ZINAI ATSAKYMUS!!! thumbup.gif
Atsakyti
dar smagiau kai kyla klausimas ir zinai kad tau atsakys profesionales 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas merginos.
as baigiau masazo kursus MISAKOVO mokykloi.norejau pradeti dirbti,ir suzinojau,kad reike tureti licenzija.toks klausimas_jaigu as ne turiu med.issilavinimo,ar ira galimibe gauti ta licenzija.
gal turite kokiu patarimu.ar ira tokiu kurie dirba be licenzijos?
isanksto aciu.
Atsakyti
QUOTE(laro4ka @ 2010 02 19, 17:35)
labas merginos.
as baigiau masazo kursus MISAKOVO mokykloi.norejau pradeti dirbti,ir suzinojau,kad reike tureti licenzija.toks klausimas_jaigu as ne turiu med.issilavinimo,ar ira galimibe gauti ta licenzija.
gal turite kokiu patarimu.ar ira tokiu kurie dirba be licenzijos?
isanksto aciu.

Aš dirbu, nes mano baigimo pažymėjime parašyta, kad galiu dirbti SPA, pirtyse ir pan, o baigusieji niekur neregistruotą Mišakovo mokyklą tokios galimybės neturi. (Gal mano žinios jau pasenę- gal jie pagaliau įregistravo savo masažo mokyklą? )
Atsakyti
labai aciu VAIZGANTE.O GAL GALI PASAKITI KOKIUS TU KURSUS BAIGIAI,KOKIOSE ISTAIGOSE?GAL ZINAI KAUNE KUR TOKIE KURSAI IRA?DAR KARTA ACIU.
Atsakyti
QUOTE(laro4ka @ 2010 02 19, 20:39)
labai aciu VAIZGANTE.O GAL GALI PASAKITI KOKIUS TU KURSUS BAIGIAI,KOKIOSE ISTAIGOSE?GAL ZINAI KAUNE KUR TOKIE KURSAI IRA?DAR KARTA ACIU.

Kaune nežinau.
Man darė masažus moteris, baigus būtent Mišakovo mokyklą ne Vilniuje. Nors turi gražiausius sertifikatus, kiek šimtų valandų mokėsi, bet to mokėjimo nepastebėjau. Kiek aš suprantu, mokymas turi būti individualus. Tol darai judesį, kol jį puikiai išmoksti. Ir va tik tada gauni baigimo pažymėjimą.
Atsakyti