Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai

prisiminiau kaip ji mane ikalbinejo lankyti butent arom. masaza o ne klasikini. Grupej pasnekejom kai jos nebuvo, tai visi sake kad labai isgyre butent si masaza,o klasini nuvertino.. Aisku,kad ji kalbejimu pinigus uzdirba, o ne masazavimu biggrin.gif as tai kaune gyvenu, nors siaip ne is kauno kilusi.. zemaituke as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 01 20, 15:52)
Niu, jau jau keletas meteliu  ax.gif O kaip tu galejai baigti aromaterapini, nebaigusi klasikinio? Klasikinis visu masazu pagrindas, jo neismokusi, sunkiai gaudysiesi kituose. Bet ismokti niekada ne velu, gali ir dabar. O ko nepatiko aromaterapinis? Kur baigei ir kas ten tokio blogo buvo?

Pradėjau nuo ajurvedinio masažo kursų, o paskui visgi lėkiau klasikinio mokytis- tai pagrindų pagrindas kiekvienam masažuotojui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lapiniuke @ 2010 01 20, 20:07)
prisiminiau kaip ji mane ikalbinejo lankyti butent arom. masaza o ne klasikini. Grupej pasnekejom kai jos nebuvo, tai visi sake kad labai isgyre butent si masaza,o klasini nuvertino.. Aisku,kad ji kalbejimu pinigus uzdirba, o ne masazavimu  biggrin.gif  as tai kaune gyvenu, nors siaip ne is kauno kilusi.. zemaituke as  smile.gif

Idomiai, kiekvienas bent kiek susidures su masazo mokslais zino, kad klasikinis yra pagrindu pagrindas, jie labai rizikuoja taip kalbedami. Nebent tas ju mokomas masazas neturejo nieko bendro su masazu doh.gif Jei kazkas domins masazo klausimais, klausk pas mane, Vaižgantę,o Kaune pas Susidomejusia ar Benux, manau, kad tikra informacija gausi is bet kurios mirksiukas.gif Žemaituke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 01 20, 22:25)
Idomiai, kiekvienas bent kiek susidures su masazo mokslais zino, kad klasikinis yra pagrindu pagrindas, jie labai rizikuoja taip kalbedami. Nebent tas ju mokomas masazas neturejo nieko bendro su masazu  doh.gif  Jei kazkas domins masazo klausimais, klausk pas mane, Vaižgantę,o Kaune pas Susidomejusia ar Benux, manau, kad tikra informacija gausi is bet kurios  mirksiukas.gif  Žemaituke  biggrin.gif

dekui dekui smile.gif butinai pasinaudosiu siuo pasiulymu rolleyes.gif
Atsakyti
RENGIA MASAZO KURSUS KAUNO KOLEGIJA, Gydomojo klasikinio masažo būdai: nugaros ir apykaklės srities masažas”

Atsiliepimus esu girdejus labai LABAI gerus, destytojai dalinasi savo patirtimi, duoda praktinius patarimus - ISMOKINA MASAZUOT, NEPALEIDZIA TIK SU BUDAIS MASAZO, NES KIEK KURSUOSE BUVUS TAI GAILI SAVO ZINIU, BELE KURSAI BUNA ir pinigai dideli.

CIA IR KAINA NEDIDELE, RENGIA NUO VASARIO MENESIO 4u.gif

TEL- 322 847
Atsakyti
QUOTE(jancikas @ 2010 01 24, 20:42)
RENGIA MASAZO KURSUS KAUNO KOLEGIJA, Gydomojo klasikinio masažo būdai: nugaros ir apykaklės srities masažas”

Atsiliepimus esu girdejus labai LABAI gerus, destytojai dalinasi savo patirtimi, duoda praktinius patarimus - ISMOKINA MASAZUOT, NEPALEIDZIA  TIK SU BUDAIS MASAZO, NES KIEK KURSUOSE BUVUS TAI GAILI SAVO ZINIU, BELE KURSAI BUNA ir pinigai dideli.

CIA IR KAINA NEDIDELE, RENGIA NUO VASARIO MENESIO  4u.gif

TEL- 322 847

bigsmile.gif sudomino g.gif o gal kaina ir smulkiau apie tai kas zino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jancikas @ 2010 01 24, 20:42)

Pagaliau kažkas naujo ir Kaune bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varnikė: 31 sausio 2010 - 20:00
O man Kaune ir Feminoj Bonoj visai patiko, keliauji sau vakarais....po kelias valandas. O ir susimoketi gali dalimis, destytoja tikra profesionale savo srityje. Ir tikrai jokiu "paglostymu". biggrin.gif
Atsakyti
Kaune kovo ir geguzes menesiais UAB Ispado organizuoja kursus, veido kriomasazas su pusbrangiais akmenimis, masazisto energetinio apsisaugojimo kursas ir fitness masazo. Niu ka, ir vel Kaunas.. Teks keleta dieneliu ten pagyventi..
Atsakyti
Kas nori lankyti masazo kursus Vilniuje, pritaikyt juos savo artimui ar draugui rekomenduoju Žinijos mokymo centre, destytoja labai faina gydytoja.
Jei ka domintu va ju kontakteliai: puslapiukas www.zinija.lt arba tel : 262 79 24
pas juos yra ir klasikinis, segmentinis, vaiku, taškinis, holistinis masažas ir kūno terapija.
Visus jau baigiau , labai patiko ax.gif dabar savo visa seimyna masazuoju biggrin.gif

Ir pritariu labai Naurai14 tikrai reikia pradeti nuo klasikinio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gera mamyte @ 2010 02 03, 17:43)
Kas nori lankyti masazo kursus Vilniuje, pritaikyt juos savo artimui ar draugui rekomenduoju Žinijos mokymo centre, destytoja labai faina gydytoja.
Jei ka domintu va ju kontakteliai: puslapiukas www.zinija.lt arba tel : 262 79 24
pas juos yra ir klasikinis, segmentinis, vaiku, taškinis, holistinis masažas ir kūno terapija.
Visus jau baigiau , labai patiko  ax.gif dabar savo visa seimyna masazuoju  biggrin.gif

Ir pritariu labai Naurai14 tikrai reikia pradeti nuo klasikinio  drinks_cheers.gif

Niu, kainytes tai gana padorios, kiek dienu per savaite ir kiek valandu per diena moketes? Kur as ziurejau mokytis stuburo masaza, sake 1000 litu , o cia tik 300.. Idomu, kaip ismoko? O praktikos nebuvo per mazai? Kiek zmoniu grupeje? Ir kaip moketes vaiku masaza? Gali trupuciuka daugiau papasakoti? Buciau dekinga ir manau, visi kiti, kas domisi 4u.gif
Atsakyti
2010 vasario 10d. Klaipedoje vyks HOLISTINIO masazo mokymai (organizuoja Ispado, ves Ruta) kaina 1500lt. Penki kartai, treciadieniais penkias savaites.Galima issimoketinai smile.gif
Atsakyti