Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai

QUOTE(lapiniuke @ 2010 01 19, 10:08)
taip, butent abjanga turejau omenyje. Vaizgante gal zinai kur moko kaip ji daryti?  rolleyes.gif
keturiu ranku neturiu, deja... uztai turiu vaikina, kuris turi dvi rankas thumbup.gif

Manyčiau, galėtų pamokyti masažuotojai, darantys abjangą "Shanti". Aš ją buvau tik pramokus, bet ir norėdama neprisiminčiau eigos, nes labai sudėtingas masažas...Išmokytų ją ir pačioje "Shanti", tik brangiai kainuotų...
Atsakyti
brangoka.. 900lt verysad.gif o kur tas sudetingumas? judesiai labai skiriasi nuo klasikinio masazo? idomu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lapiniuke @ 2010 01 19, 18:41)
brangoka.. 900lt  verysad.gif  o kur tas sudetingumas? judesiai labai skiriasi nuo klasikinio masazo? idomu...  ax.gif

Sudėtinga pati eiga. Judesiai nėra sudėtingi, bet jų daug.
Mano akimis žiūrint, tai grynai relaksinis masažas.
Atsakyti
idomu butu pamatyti kaip ji daro.. o pajusti tai butu nerealus malonumas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lapiniuke @ 2010 01 19, 22:15)
idomu butu pamatyti kaip ji daro.. o pajusti tai butu nerealus malonumas  ax.gif

Ir masažo kaina pakankamai maloni biggrin.gif
Atsakyti
teisybe.. nedaznai gali sau leisti toki malonuma schmoll.gif o taip noretusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lapiniuke @ 2010 01 19, 22:48)
teisybe.. nedaznai gali sau leisti toki malonuma  schmoll.gif o taip noretusi  rolleyes.gif

Man teko būti modeliu, kai mokėsi šį masažą. Masažavo du vyrai. Taip nutrynė, pamenu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip fainai, veltui gauti masaza thumbup.gif as su mielu noru pabuciau modeliu blush2.gif
reiktu buti kaip gyvatei, kad oda atsinaujintu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lapiniuke @ 2010 01 20, 01:20)
kaip fainai, veltui gauti masaza  thumbup.gif  as su mielu noru pabuciau modeliu  blush2.gif 
reiktu buti kaip gyvatei, kad oda atsinaujintu  biggrin.gif

O as vakar pirma ikirtau masazo technika per kursus ir guliau pabuti modeliuku, tai visai nieko biggrin.gif Tik jau pabaigoje pedu nelabai jauciau biggrin.gif
Nors kazkada kai mokiausi anticeliulitinio, tai visai men ten nepatiko ax.gif Bet is kitos puses, koks masazuotojas, jei jis nezino pojuciu, kuriuos suteikia jo daromas masazas???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 20 sausio 2010 - 10:55
QUOTE(lapiniuke @ 2010 01 20, 00:20)
kaip fainai, veltui gauti masaza  thumbup.gif  as su mielu noru pabuciau modeliu  blush2.gif 
reiktu buti kaip gyvatei, kad oda atsinaujintu  biggrin.gif

Daugybę kartų esu buvus modeliu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 20, 13:52)
Daugybę kartų esu buvus modeliu... ax.gif

as praeita savaite depiliacijos modeliuku buvau, labai faina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 01 20, 13:11)
as praeita savaite depiliacijos modeliuku buvau, labai faina  lotuliukas.gif

Oi ne doh.gif
Atsakyti