QUOTE(Just_mermaid @ 2010 01 04, 19:18)
naura14, mane uzkabino stai kas:
- visu pirma, ten mokesi dvi pazistamos masazistes. Parekomendavo kaip vienus is geriausiu kursu (tik pasake, kad neissigasciau patalpu), kadangi viska labai aiskiai parodo ir nuolat stebi, kaip tau sekasi daryti, ir siaip jauki atmosfera;
- piniginiu atzvilgiu - 620 Lt uz pirma (klasikinio + segmentinio) masazo kursa;
- patogus man laikas - nuo 17.00 val. - 4 akad. valandos;
- tiems, kas nori mokytis ir toliau, suteikiamos nuolaidos (apie 200 Lt uz kursus, jei neklystu)
Grupeje max 10 zmoniu, trukme 60-284 a.v. (ziurint kaip pati jauti ir kam tu kursu tau reikia - ar tam, kad siaip moketi pagrindus ar tam, kad ateity nori dirbti).
Mokytis noriu rimtai (klasikinis, segmentinis, relaksacinis, aromamasazas, anticeliulitinis, medaus ir pan. - be abejo, paeiliui). Kaip varianta, ziurejau Femina Bona, taciau kainos siek tiek kandziojasi ir, grubiai, netinka savaites seminarai. Zinijos kursai nepatiko tuo, kad gan siauras kursu spektras. Uzkabino B.Tajupovo kursai, taciau neradau daug atsiliepimu, todel gan sunku daryti isvadas.
O tu ar lankai kokius kursus? O gal jau baigei?
- visu pirma, ten mokesi dvi pazistamos masazistes. Parekomendavo kaip vienus is geriausiu kursu (tik pasake, kad neissigasciau patalpu), kadangi viska labai aiskiai parodo ir nuolat stebi, kaip tau sekasi daryti, ir siaip jauki atmosfera;
- piniginiu atzvilgiu - 620 Lt uz pirma (klasikinio + segmentinio) masazo kursa;
- patogus man laikas - nuo 17.00 val. - 4 akad. valandos;
- tiems, kas nori mokytis ir toliau, suteikiamos nuolaidos (apie 200 Lt uz kursus, jei neklystu)
Grupeje max 10 zmoniu, trukme 60-284 a.v. (ziurint kaip pati jauti ir kam tu kursu tau reikia - ar tam, kad siaip moketi pagrindus ar tam, kad ateity nori dirbti).
Mokytis noriu rimtai (klasikinis, segmentinis, relaksacinis, aromamasazas, anticeliulitinis, medaus ir pan. - be abejo, paeiliui). Kaip varianta, ziurejau Femina Bona, taciau kainos siek tiek kandziojasi ir, grubiai, netinka savaites seminarai. Zinijos kursai nepatiko tuo, kad gan siauras kursu spektras. Uzkabino B.Tajupovo kursai, taciau neradau daug atsiliepimu, todel gan sunku daryti isvadas.
O tu ar lankai kokius kursus? O gal jau baigei?
Aisku, as klasikini, aniceliulitini, medaus ir veido klasikini buten pas B.Tajupova ir esu baigusi. Moko jis max po 8 zmones grupeje, bet dazniausia buna 6, kaina buvo berods apie 500 (bijau apsimeluoti, nes jau seniai tas buvo). Man patiko, kad jis ne per daugiausia leidziasi i teorijas, o paaiskina zmogiskai kas del ko daroma, kaip tai veikia ir pan. ir tada visas laikas skiriama praktikai. Apie Femina tai as is vis tyliu... Girdejau geru atsiliepimu apie Livadija, pabandyk ten paziureti. Ir manau, kad nei vienas eidamas i kursus nenori ismesti pinigu veltui. Patikek, cia patys pigiausi kursai, bet va, kai prasides imantresni, tada pinigeli grazu kainuos.. Niu, sekmes tau, jei kas neaisku, gali ir i AŽ man rasyti, papasakosiu daugiau