Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai

Visgi geriausias, mano nuomone, individualus mokymas. Visada mokiausi tik taip...Tą patį judesį kartoji tol, kol išmoksti, o tave visą laiką stebi budrios akys...
Atsakyti
Sveikos mergaites,
gal galetumet kas patarti kur klp galeciau kokius masazo kursus ?arba gal zinote gera masaziste kuri gali pamokinti masazu?
Atsakyti
O gal atsirastų ir Kaune kas galėtų individualiai mokinti klasikinio masažo?
Atsakyti
Ir aš norėčiau išmokti klasikinį masažą Kaune ax.gif
Atsakyti
ir as noriu mokintis masazo Kaune 4u.gif
Atsakyti
trys jau minia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2009 12 04, 21:30)
trys jau minia biggrin.gif

TAip, pritariu. Aš norėčiau ir individualiai ax.gif Nieko prieš esu prieš grupę. Tik manau, kad gal daugiau būtų galima įgaut praktikos individualiai. Laukiam toliau už ko užsikabint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DievoUola @ 2009 12 05, 00:26)
TAip, pritariu. Aš norėčiau ir individualiai  ax.gif  Nieko prieš esu prieš grupę. Tik manau, kad gal daugiau būtų galima įgaut praktikos individualiai. Laukiam toliau  už ko užsikabint  smile.gif

O mano manymu-3 pats tas, na, gal 2,vistiek vienai reikes gultis, o kitos mokinsis, o po to pasikeitimas rolleyes.gif Gera masaziste turi zinoti, ka reiskia jos daromas masazas, turi pajausti, kokiu stiprumu daryti, kaip daryti, kokie judesiai priimtinesni klientui.. O jei busit viena, tai ant ko mokysites???
Atsakyti
Tiesa, sakai Apie tai negalvojau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DievoUola: 07 gruodžio 2009 - 11:25
QUOTE(DievoUola @ 2009 12 07, 12:24)
Tiesa, sakai Apie tai negalvojau  ax.gif

biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
labas, gal kas zino kokius masazo kursus kurie vyksta Fabijoniskese, arba kur nors netolese... smile.gif
Atsakyti