Aš ir domiuosi kur galėčiau palankyti masažo kursu Kaune.
Mano draugė lankė masažo kursus, tiksliai nežinau kaip ten vadinasi, bet pamokos vykdavo Vilijampolės vidurinėj mokykloj, netoli Raudondvario pl. Buvo klasėj sustatyti suolai su dekučiais apklotais, nemažai žmoniu, tikrai. Žinau, nes mane kelis kartus ta draugė buvo nusitempus kaip modelį, nes jai labai pabosdavo ten ilgai būti. Ir iš vis, jai ten nelabai patiko, vos baigė, kad tik gautų tą popierėlį. Sakė, kad teorijos labai mažai, sausas mokslas toks, tau parodo judesį, o tu jį ir darai. Nepaaiškindavo, nei kaip tas judesys žmogaus organizmą veikia nei kam jis reikalingas. Na nežinau, man turbūt irgi daugiau norėtųsi sužinoti
O aš susidomėjau vat šituo. Skambinausi, tai kvietė šiandien ateiti į atvirų durų dienas. Jų metu jie viska papasakos apie kursus. Iš pasakojimo patiko, kursų trukmė 4 mėnesiai, kaina nuo 450 Lt Į šiuos kursus įeina įvairūs masažai.
kiek kartu i savaite bus paskaitos, ir kiek valandu? Ar cia klasikini masaza mokins 4 menesius?? as siuo metu lankau aromaterapini masaza agnum centre. Nenoriu labai blogai prirasyti, taciau man tikrai per mazai tiek teorijos tiek praktikos. Kazkaip labai neatsakingai ziuri i savo mokinius.
QUOTE(lapiniuke @ 2009 11 11, 16:19)
kiek kartu i savaite bus paskaitos, ir kiek valandu? Ar cia klasikini masaza mokins 4 menesius?? as siuo metu lankau aromaterapini masaza agnum centre. Nenoriu labai blogai prirasyti, taciau man tikrai per mazai tiek teorijos tiek praktikos. Kazkaip labai neatsakingai ziuri i savo mokinius.
Tai čia kaip suprantu ir yra tas Agnum, Masažo akademija. Pirmo moko aromaterapinio, 17 pamoku po 3 val. 2 kartai per savaitę, Kaina 850 lt. po to klasikinis 450 lt.
Norėčiau daugiau atsiliepimų išgirsti, nes kaip ir gundausi užsirašyti
geriau eik i klasikini is karto, ten daug ivairiu judesiu ismokins. o aromaterapinis tai praktiskai vien glostymas, pati ji lankiau tai likau nepatenkinta. is pradziu moko apie eterinius aliejus..7 paskaitas sedi ir klausaisi apie zoleles.. tai daugiau info gali internete susirinkti, o jie ten duoda tik kelis sakinukus apie viena alieju. Rekomenduoju tau baigti klasikini, pasidometi eteriniais aliejais, ir aromaterapini masaza kaip ir mokesi ( svelnesnius judesius daryti ir tiek) gailiuosi kad nejau i klasikini
QUOTE(lapiniuke @ 2009 11 13, 11:48)
geriau eik i klasikini is karto, ten daug ivairiu judesiu ismokins. o aromaterapinis tai praktiskai vien glostymas, pati ji lankiau tai likau nepatenkinta. is pradziu moko apie eterinius aliejus..7 paskaitas sedi ir klausaisi apie zoleles.. tai daugiau info gali internete susirinkti, o jie ten duoda tik kelis sakinukus apie viena alieju.
Pritariu. Nebent perteklių pinigėlių turi...
gaila kad man tokios tiesos niekas neatskleide uztai pati dabar tai darau
QUOTE(lapiniuke @ 2009 11 14, 11:22)
gaila kad man tokios tiesos niekas neatskleide uztai pati dabar tai darau
niu aciu merginos. Bet tai kokius tuos kursus pasirinkti? Tam paciam Magnuse galima pirma i klasikini eiti, bet tuomet tas klasikinis 800 lt kainuos be aromaterapinio, su aromaterapiniu 450
Sveikos,
mane domintu masazo kursai paprastesni. Noriu ismokti artimiesiems daryti. Gal kas nors domejosi ir zino ar tokiu yra ir kaina ir t.t.
mane domintu masazo kursai paprastesni. Noriu ismokti artimiesiems daryti. Gal kas nors domejosi ir zino ar tokiu yra ir kaina ir t.t.
QUOTE(mimi1 @ 2009 11 16, 17:55)
Sveikos,
Tai gal klasikinio užtektų?
Labas merginos, turiu reikala. Ir prašau jūsų. Gal kuri iš čia forumuojančios esate iš Klaipėdos. Girdėjau apie tokį stebukladarį Rimantą Petravičių ( ant kortelės adresas Daukanto g.24, Klaipėda). Lyg tai kinezeterapeutas ( daro tampymus) lyg tai masažus, ir dar diagnuozuoja gydo žolelėmis ir trauktinėmis ( nu tas tai nežinau).
Gal pletkų girdėjusios.
Ačiū Jumi
Gal pletkų girdėjusios.
Ačiū Jumi
QUOTE(varnikė @ 2009 11 14, 17:19)
niu aciu merginos. Bet tai kokius tuos kursus pasirinkti? Tam paciam Magnuse galima pirma i klasikini eiti, bet tuomet tas klasikinis 800 lt kainuos be aromaterapinio, su aromaterapiniu 450
Labas, kiek žinau, tai masažo (klasikinio) kursus Žinių gausa rengia - čia Vilniuij, netoli Žaliojo tilto. Kaip ten pas juos - nežinau, pati ten būtent masažo nelankiau, bet kiek mokiausi dizaino, tai viskas OK