Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai

QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 10, 23:02)
Tokiu atveju galėtų pagelbėti bet kuri masažuotoja...

o kuri galėtų padėti..? 4u.gif
ir kiek tai galėtų kainuoti..? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Layla @ 2009 10 11, 16:57)
o kuri galėtų padėti..?  4u.gif
ir kiek tai galėtų kainuoti..? ax.gif

Galėčiau ir aš padėti, nes dabar laisvesnė esu. Tik turi su modeliu atvažiuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 11, 17:20)
Čia kuriam mieste?

kaune smile.gif
Atsakyti

QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 11, 00:02)
Tokiu atveju galėtų pagelbėti bet kuri masažuotoja...

na gal ne bet kuri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gera mamyte @ 2009 10 14, 09:22)
na gal ne bet kuri  biggrin.gif

Aš neturėjau galvoje tų, kurios dirba pirmą pusmetį smile.gif
Atsakyti
Skaiciau, kad masazuotojai vidutiniskai dirba 12 metu, paskui turi sanariu problemu...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 10 14, 19:10)
Skaiciau, kad masazuotojai vidutiniskai dirba 12 metu, paskui turi sanariu problemu...

Mano masažo mokytoja dirba beveik 20 m., su sąnariais problemų neturi, bet su venomis doh.gif
Atsakyti
kazko prigeso si temele, bet gal kas atsiras ir man suteiks bent kokios nors informacijos apie masazo kursus. Labai svajoju juos baigti, bet nezinau kur ir kaip. Vilniuje randu tokiu mokykla, bet va Klaipedoje nera... gal kas zino ka apie kursus Klaipedoje? dekinga uz info.
Atsakyti
Vaižgante, jei ne paslaptis, kiek laiko jūs mokėtės masažo paslačių? blush2.gif Seniau lyg matydavau pas lituanistes rolleyes.gif

O kokius kursus reiktų baigti, kad leistų dirbti pagal "patentą", nes mane masažuojanti moterėlė dejavo, kad negali dirbti salone, nes neišduoda šiai specialybei verslo liudijimo g.gif Kiek čia teisybės....
Atsakyti
QUOTE(jurgutele @ 2009 11 07, 22:47)
Vaižgante, jei ne paslaptis, kiek laiko jūs mokėtės masažo paslačių? blush2.gif Seniau lyg matydavau pas lituanistes rolleyes.gif

O kokius kursus reiktų baigti, kad leistų dirbti pagal "patentą", nes mane masažuojanti moterėlė dejavo, kad negali dirbti salone, nes neišduoda šiai specialybei verslo liudijimo g.gif Kiek čia teisybės....

Daugiau nei pusmetį mokiausi. Dirbu treji metai.
Taip, verslo liudijimo neišduoda, dirbu turėdama individualios veiklos pažymėjimą. Su juo geriau nei su patentu.
Atsakyti
Ačiū už atsakymą 4u.gif Kirba ir man mintis baigti masažo kursus rolleyes.gif O Jum sėkmės darbe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutele @ 2009 11 08, 10:02)
Ačiū už atsakymą 4u.gif Kirba ir man mintis baigti masažo kursus rolleyes.gif O Jum sėkmės darbe mirksiukas.gif

Dėkui.
Masažo kursai gerai, bet jei jie baigiami su tikslu dirbti, šiuo metu tai nėra tam tinkamas metas...
Atsakyti