Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai

QUOTE(vanessa @ 2009 09 28, 00:28)
na ir kokia kaina tokio privataus mokymo bei trukme g.gif

http://www.livadija....e...t=view&id=3
Pasižiūrėk pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 28 rugsėjo 2009 - 08:17
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 22, 12:34)
Jeigu tau nereikalingas galiojantis kursų baigimo pažymėjimas, kodėl gi ne?  4u.gif

Jie raso kad isduoda pazymejima....... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasariote @ 2009 09 29, 12:07)
Jie raso kad isduoda pazymejima....... g.gif

Kompu gali pasidaryti kiek nori tokių pažymėjimų.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 29, 10:14)
Kompu gali pasidaryti kiek nori tokių pažymėjimų.

ar nori pasakyti kad ju pazymejimas yra niekinis? bet kodel? kuo gersnis pvz Femina Bona isduotas?
Atsakyti
QUOTE(Pasariote @ 2009 09 29, 12:24)
ar nori pasakyti kad ju pazymejimas yra niekinis? bet kodel? kuo gersnis pvz Femina Bona isduotas?

Pažymėjimai tikri tų masažo mokyklų, kurios yra įregistruotos. Siūlau paklausti tiesiai masažo mokyklos vadovų, ar jų masažo mokykla yra oficialiai įregistruota. Aš dar paprašyčiau dokumentus parodyti. Nes jei moki nemažus pinigus, visgi turi ir garantiją gauti.

Vasarą mane masažavo masažuotoja, kuri ant sienos turi du šios mokyklos išduotus diplomus. Jau tų valandų kad išklausyta irnesakyk.gif Bet masažuoti nemoka visiškai. Po masažo pasiguldžiau masažuotoją ant stalo ir parodžiau, kaip masažas daromas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 29 rugsėjo 2009 - 12:27
Sveikos 4u.gif As preitais metais mokinausi masazo pas p. Borisa thumbup.gif Labai patiko - net stala nusipirkau blush2.gif Deja, dabar ruosiuosi isvykti i uzsieni, tad noreciau parduoti masazo stala (visiskai naujas, t.y. nenutrintas, uz puse kainos). Jei ka sudomino, rasykit i az mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 29, 13:25)
Pažymėjimai tikri tų masažo mokyklų, kurios yra įregistruotos. Siūlau paklausti tiesiai masažo mokyklos vadovų, ar jų masažo mokykla yra oficialiai įregistruota. Aš dar paprašyčiau dokumentus parodyti. Nes jei moki nemažus pinigus, visgi turi ir garantiją gauti.

Vasarą mane masažavo masažuotoja, kuri ant sienos turi du šios mokyklos išduotus diplomus. Jau tų valandų kad išklausyta  irnesakyk.gif  Bet masažuoti nemoka visiškai. Po masažo pasiguldžiau masažuotoją ant stalo ir parodžiau, kaip masažas daromas...

Nepykit, bet Jūs man tokia save 'įsimylėjus' ir pervertinanti atrodot, kad .. schmoll.gif Visada 'pati pačiausia' būnat, taip? doh.gif
Atsiprašau už offtopic.
Atsakyti
QUOTE(Baruuzhele @ 2009 10 10, 19:42)
Nepykit, bet Jūs man tokia save 'įsimylėjus' ir pervertinanti atrodot, kad ..  schmoll.gif  Visada 'pati pačiausia' būnat, taip?  doh.gif
Atsiprašau už offtopic.

O jūs manot, kad nėra masažuotojų, nemokančių masažuoti? Provincijoje tokių pilna.
Atsakyti
Labai norėčiau išmokti masažo pagrindų, bet tik tai pačių pagrindų, tokiam "buitiniam" masažui smile.gif diplomų man nereikia, tiesiog kad išmokytų kaip "spausti", "trinti", nes visiškai nepavyksta pačiai išmokt... blush2.gif gal žinot kur galima būtų kreiptis su tokiais kukliais norais? 4u.gif masažo mokyklų kainos labai "kandžiojasi", ypač kai man nereik diplomo..
Atsakyti
QUOTE(Layla @ 2009 10 10, 21:44)
Labai norėčiau išmokti masažo pagrindų, bet tik tai pačių pagrindų, tokiam "buitiniam" masažui smile.gif diplomų man nereikia, tiesiog kad išmokytų kaip "spausti", "trinti", nes visiškai nepavyksta pačiai išmokt...  blush2.gif gal žinot kur galima būtų kreiptis su tokiais kukliais norais?  4u.gif masažo mokyklų kainos labai "kandžiojasi", ypač kai man nereik diplomo..

Tokiu atveju galėtų pagelbėti bet kuri masažuotoja...
Atsakyti
as dabar mokausi aromaterapinio masazo smile.gif gal kuri noretu pabuti "bandomuoju triusiuku", reikia praktikuotis man blush2.gif aisku nemokamai padaryciau
Atsakyti
QUOTE(lapiniuke @ 2009 10 11, 11:23)
as dabar mokausi aromaterapinio masazo  smile.gif  gal kuri noretu pabuti "bandomuoju triusiuku", reikia praktikuotis man blush2.gif  aisku nemokamai padaryciau

Čia kuriam mieste?
Atsakyti