Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai

QUOTE(robertiki @ 2009 06 10, 23:27)
"Prisilietimo terapija" vyks rugsejo 21 d. kaina 360 Lt, ISPADO visada sudelioja grafikus ir visus dominancius seminarus galima rasti

O jie Vilniuje vyksta?
Atsakyti
Laba diena
Gal kuri zinote ar yra organizuojami masazo mokymai jau turintiems medicinini issilavinima? Kuo jie skiriasi nuo paprastu masazo mokymu?
Aciu
Atsakyti
mano giminaitis nori stoti i kauno kolegija, kineziterapija. noretu buti masazistu. bet kaip suprantu ten masazuoti nemokina, ane g.gif ? ten tik suteikia medicinini isilavinima, o tai kaip su masazu? i kursus vis vien reiktu eiti unsure.gif ?
Atsakyti
Tam kad galėtų dirbti masažistu ir daryti ne tik kosmetinius, bet ir gydomuosius masažus būtinas medicininis išsilavinimas.
Kiek esu bendravus su pažystamom, tai gaus pagrindus ir įvairius masažus, bet daugiau iš klasikinio srities. Kas irgi svarbu, jeigu nori dirbti profesionalai, nes yra tekę susidurti, kaip išeina tik pačius mynkimo kursus, tačiau nieko nenusimano apie kylančias problemas pvz nugaros, stubuto, sanarių, raumenų , bei kaip jas spęsti.

Plius kinezeterapija bus gydančioji specialybė, tai joje tobulintis ir mokytis galima ir reiktų visą gyvenimą wink.gif.
Plius kursai po to neišvengiami, nes kuo daugiau skirtingų masažų ir technikų mokėsi tuo daugiau gali pasiulyti klientams, surasti kas kam labiausiai tiktų.
Atsakyti
Laba, noriu paklausti kaip tie Misakovu kursai?ar verta juos pradeti lankyti ar geriau femina bonoj?
Atsakyti
Sveikutes. Jei kad noretu ismokti ivairiu masazu, galite bandyti kreiptis i www.archelsona.lt. 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif pas misakovus kaip teko girdeti, nelabai kokia aplinka. Daugeliui uzkliuva kad jie vyksta mokykloje, guleti tenka ant suolu. Mane domintu, gal kuri zinote, kurios mokyklos duodami sertifikatai galioja kitose salyse? Galvoju Agnum centre lankyti, bet vel.. pasneka ten graziai,bet kiek tame teisybes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapiniuke: 22 rugpjūčio 2009 - 06:50
QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 07 25, 17:00)
mano giminaitis nori stoti i kauno kolegija, kineziterapija. noretu buti masazistu. bet kaip suprantu ten masazuoti nemokina, ane  g.gif ? ten tik suteikia medicinini isilavinima, o tai kaip su masazu? i kursus vis vien reiktu eiti  unsure.gif ?

sveiki mokausi kineziter. pati tik lkka. masazas tikrai ieina i sia specialybe, bent jau mums paskutiniai du kursai. man beliko paskutinis, tad metus jau turejau praktikos prie masazo. nezinau kodel bet apie kolegijas ne kokie atsiliepimai, o ir pati atlikau praktika su mergina is kauno kolegijos tos pacios specialybes, tai ji elementariausiu terminu reikalingu specialybei nezinojo, kas man pasirode maziu maziausiai keista ir aplamai nezinojo kaip su pacientu dirbti. tik vat nesigilinau ar cia tik ji nemokejo ar is vis kolegijoj nemokino tokiu dalyku.
Atsakyti
Idomi informacija, toms kurios nori išmokti ne tik tradicinio masažo. Rugsėjo gale (data dar tikslinama) žinoma garso ir meno terapeutė Alicija Eiliakas Kaune ves dainuojančių dubenų masažo kursus. Kursai bus dėstomi nedidelei grupei. Dar yra kelios laisvos vietos. Jei kam įdomu, rašykite man į AŽ savo el. pašto adresą, galėsiu atsiųsti išsamesnės info. mirksiukas.gif
Atsakyti
as maciau www.zinija.lt yra ivairiu masazu ir kainos priimtinos, jie mokina klasikini, segmentini, vaiku , taskini, holistini masaza ir kuno terapija (klausiau kai skambinausi tai pas juos desto gydytoja masaziste) bigsmile.gif reiktu butinai palankyt, tai vyrui ir vaikams relakso bus galima padaryti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gera mamyte @ 2009 09 22, 14:19)
as maciau www.zinija.lt yra ivairiu masazu ir kainos priimtinos, jie mokina klasikini, segmentini, vaiku , taskini, holistini masaza ir kuno terapija (klausiau kai skambinausi tai pas juos desto gydytoja masaziste) bigsmile.gif  reiktu butinai palankyt, tai vyrui ir vaikams relakso bus galima padaryti  wub.gif

Jeigu tau nereikalingas galiojantis kursų baigimo pažymėjimas, kodėl gi ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2009 05 14, 07:15)
O as baigineju masazo kursus Livadijoj. Nenoriu nuvertint kitu, bet be galo dziaugiuos savo pasirinkimu. Jei buciau pasirinkusi grupini mokyma, tikrai nebuciau gerai ismokusi, nes ir siaip nesu imli. Bet kadangi pamokos individualios, tai mokytoja visa savo demesi sutelkia tik i viena zmogu, ir kokybiskai ismoksta bet kuris, net gi ir nelabai imlus. Tiesa, dar labai patinka, kad mokina tol, kol ismokina (t.y. man paskire du papildomus uzsiemimus - ir neliepe uz juos sumoket).

Is tikruju nesisivaizduoju, kai galima gerai ismokti grupeje. Mano mokytoja kiekviena sekunde stebi ka darau ir is karto taiso klaidas, nukreipia rankas, parodo ir pan. Grupeje besimokantis gali likti daug spragu, netiksliu judesiu, nepastebetu klaidu. Na, cia tik mano nuomone.

Ir tiesa, tikrai man yra nesuprantoma, kokie tai gali but kursai, kurie tesiasi tik viena-dvi dienas (Ispado tokius daznokai siulo, pavyzdziui). Neisivaizduoju, kaip imanoma ismokt per toki laika - gausi sitiek informacijos ir jokio atidirbimo.  lotuliukas.gif

na ir kokia kaina tokio privataus mokymo bei trukme g.gif
Atsakyti