O as baigineju masazo kursus Livadijoj. Nenoriu nuvertint kitu, bet be galo dziaugiuos savo pasirinkimu. Jei buciau pasirinkusi grupini mokyma, tikrai nebuciau gerai ismokusi, nes ir siaip nesu imli. Bet kadangi pamokos individualios, tai mokytoja visa savo demesi sutelkia tik i viena zmogu, ir kokybiskai ismoksta bet kuris, net gi ir nelabai imlus. Tiesa, dar labai patinka, kad mokina tol, kol ismokina (t.y. man paskire du papildomus uzsiemimus - ir neliepe uz juos sumoket).
Is tikruju nesisivaizduoju, kai galima gerai ismokti grupeje. Mano mokytoja kiekviena sekunde stebi ka darau ir is karto taiso klaidas, nukreipia rankas, parodo ir pan. Grupeje besimokantis gali likti daug spragu, netiksliu judesiu, nepastebetu klaidu. Na, cia tik mano nuomone.
Ir tiesa, tikrai man yra nesuprantoma, kokie tai gali but kursai, kurie tesiasi tik viena-dvi dienas (Ispado tokius daznokai siulo, pavyzdziui). Neisivaizduoju, kaip imanoma ismokt per toki laika - gausi sitiek informacijos ir jokio atidirbimo.