Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai

QUOTE(rolali @ 2009 04 28, 12:58)
O gal galite smulkiau papasakoti, kaip tie kursai vyksta Femina Bonoj

Parašiau tau į AŽ mirksiukas.gif

O aš rytoj dalyvausiu praktiniame seminare, kuri rengia Ispado. "Prisilietimo terapija", tiesiog kiek teko girdėti, tai kaip pradedančiajam yra labai reikalingas ir naudingas dalykas. Rytoj vakare galėsiu aprašyti įspūdžius smile.gif
Atsakyti

O aš rytoj dalyvausiu praktiniame seminare, kuri rengia Ispado. "Prisilietimo terapija", tiesiog kiek teko girdėti, tai kaip pradedančiajam yra labai reikalingas ir naudingas dalykas. Rytoj vakare galėsiu aprašyti įspūdžius smile.gif
[/quote]
Labai lauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rolali @ 2009 04 28, 12:58)
O gal galite smulkiau papasakoti, kaip tie kursai vyksta Femina Bonoj  ax.gif

man irgi butu idomu suzinoti ax.gif
Atsakyti
O as baigineju masazo kursus Livadijoj. Nenoriu nuvertint kitu, bet be galo dziaugiuos savo pasirinkimu. Jei buciau pasirinkusi grupini mokyma, tikrai nebuciau gerai ismokusi, nes ir siaip nesu imli. Bet kadangi pamokos individualios, tai mokytoja visa savo demesi sutelkia tik i viena zmogu, ir kokybiskai ismoksta bet kuris, net gi ir nelabai imlus. Tiesa, dar labai patinka, kad mokina tol, kol ismokina (t.y. man paskire du papildomus uzsiemimus - ir neliepe uz juos sumoket).

Is tikruju nesisivaizduoju, kai galima gerai ismokti grupeje. Mano mokytoja kiekviena sekunde stebi ka darau ir is karto taiso klaidas, nukreipia rankas, parodo ir pan. Grupeje besimokantis gali likti daug spragu, netiksliu judesiu, nepastebetu klaidu. Na, cia tik mano nuomone.

Ir tiesa, tikrai man yra nesuprantoma, kokie tai gali but kursai, kurie tesiasi tik viena-dvi dienas (Ispado tokius daznokai siulo, pavyzdziui). Neisivaizduoju, kaip imanoma ismokt per toki laika - gausi sitiek informacijos ir jokio atidirbimo. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 14 gegužės 2009 - 07:18
Apie Feminą tai jau pasakota, manau reik ti pasiieškoti. Principas toks: grupėje yra 6ios poros. Pirmiausia teorija, po to praktiką dėstytoja parodo ant vieno žmogaus, visi ratu eina ir daro judesius, ji žiūri ir taiso. Tada einame ir poroje darome vieni ant kitų,o dėstytoja eina ratu, pataiso, parodo, pataria. Na, man masažai nebuvo visai naujiena, tai pilnai užteko. Vienai tetai sunkiau sekėsi, bet mokėsi, kol išmoko.

Va, toliau...dalyvavau ispado rengiamame praktiniame seminare "Prisilietimo terapija". Patiko labai labai labai. Seminaras vienos dienos, tačiau tai programai tiek ir užteko. Labai rekomenduočiau tą reikalą visom pradedančiosioms, ypač ketinančioms dirbti grožio salone. Ten buvo suteiktos visos tos žinios: kada muzika užgroja, kada nutyla, apie kvapus, į ką klientai dažniaisiai kreipia dėmesį, kaip užkloti, kaip atkloti, kaip paruošti žmogų masažui (ten gaunasi praktiškai dar vienas mini masažiukas prieš tikrąjį). O Rūta, kuri vedė tą reikalą išvis nereali. Toks šiltas žmogus, taip paaiškina viską...Ten dalyvavo ne tik žali žmogučiai, bet ir salonuose dirbančios masažistės.
Atsakyti
Tai taip supratau mokymasis vieniems ant kitu, o i salonus neveda. O del isidarbinimo duoda tik rekomendacija, o seip nepadeda?
Atsakyti
sveikos!
o gal galetumet su kainomis supazindinti, bent jau mazdaug...
aciu labai
Atsakyti
QUOTE(Rusla @ 2009 05 19, 15:16)
sveikos!
o gal galetumet su kainomis supazindinti, bent jau mazdaug...
aciu labai

O, tikrai, butu labai idomu
Atsakyti
Femina Bonoj - 850Lt
Atsakyti
o kada dar bus "Prisilietimo terapija"? Kaip suzinoti? Labai idomu butu ten patekti ax.gif
Atsakyti
Sveikos, dabar Vilniuje renka grupe, norintiems ismokti kinu guasa masaza. Atvaziuos mokytojai is Kinijos. Jeigu susidomesit, rasykite i AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte77 @ 2009 05 22, 10:38)
o kada dar bus "Prisilietimo terapija"? Kaip suzinoti? Labai idomu butu ten patekti ax.gif

"Prisilietimo terapija" vyks rugsejo 21 d. kaina 360 Lt, ISPADO visada sudelioja grafikus ir visus dominancius seminarus galima rasti
Atsakyti