Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai

QUOTE(Katute @ 2009 02 12, 22:02)
Na, tai buvau tam Agnum centre, ale atviru duru dienoj ir suzaveta nelikau. Labai ju poziuris idomus i tai, ka patys mokina. Tipo klasikinis masazas isvis niekam nereikalingas, jei ji mokinsites, tai pas jus tik ligoniai ir zmones su skausmais lankysis blink.gif  Mano supratimu tai klasikinis yra visa ko pagrindas... na, parode tuos diplomus. Ale visoj EU galioja, tik idomu kas ta gali patvirtinti, nes labai pasistengus toki as irgi sumaketuot galiu... Labai labai solidumo pritruko... kazkaip pasijauciau lyg bauerio ar eastkono prezentacijoj sededama...

Galiausiai dar pasikonsultavau ir suzinojau, kad feminos Bonos sertifikatai yra pripazinti LT svietimo ministerijos ir didesne verte turintys, todel planuoju eiti mokytis i ten.

Oba, kaip įdomiai čia jie.
Na ir teisingai. Jei pirmo įspūdžio nepadarė gero, tai ir neverta manau.
O dėl to klasikinio. Tai matai, jie sudominti, kad mokytumeisi visų masažų ir mokėtum mokėtum mokėtum... doh.gif (turiu omeny babkes smile.gif )
Atsakyti
Sveikutes, mano mama pivaciai apmoko iveiiu masazu: klasikinis, kinietiskas, elaxacinis, vaikiskas, gydomasis. Jei kas noes daugiai info, rasykit AZ, duosiu kontaktus. Temos neseku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2009 02 13, 23:46)
O dėl to klasikinio. Tai matai, jie sudominti, kad mokytumeisi visų masažų ir mokėtum mokėtum mokėtum... doh.gif  (turiu omeny babkes

Tai cia faktas. Jie ten visa programa turi parenge, kad tik ta klienta issaugot ir islaikyti. Nuolaidos ivairios ir panasiai...

Na, bet as jau uzsirasiau ir pradejau lankyti kursus Femina Bonoj. Kol kas dar tik dviejose paskaitose buvau, tai pati pirmoji teorine,o antrojoje mokemes nugaros masazo. Kaip man patiko....is pradziu buvo sioks toks nejaukumas, kad kaip cia reikes prie visai svetimo kuno liestis, juk namuose tai tik artimiesiems esu darius... Bet tas jausmas isgaravo vos prisilietus. Jokiu kompleksu. Labai patinka kaip viskas destoma yra, darbo stilius... Juo labiau, kad ir ju diplomas yra pripazintas svietimo ministerijos, tai jau vis kazkas. Net pasigirsiu truputuka... Po pirmosios praktines paskaitos destytoja paklause, gal jau esu kazka baigus, nes puikiai sekasi. buvau labai pamaloninta biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
4u.gif Labas mergaites
gal kas zinot masazu kursus zemaitijoje, ar kur pajuryje(Klaipedoje, Palangoje), arba Siauliuose. Labai noreciau kursus pabaigti ax.gif
Atsakyti
Masažo kursus Klaipėdoje rengia ta pati Femina Bona. Jau baigiau, 5dienį gavau pažymėjimą. Jis patvirtintas švietimo ministerijos, galioja ir ES. Man labai patiko, labai labai. Pasiskaityti gali čia:

http://www.feminabon...g=1&menu_id=291
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2009 02 13, 23:46)
O dėl to klasikinio. Tai matai, jie sudominti, kad mokytumeisi visų masažų ir mokėtum mokėtum mokėtum... doh.gif  (turiu omeny babkes smile.gif  )

Tai kad klasikinis masazas ir yra svarbiausias pradedant mokytis. Neisivaizduoju, kaip galima ka nors mokytis be pagrindu... Mokausi dabar Feminoj, man patinka. Esu mokiusis daug kur, cia kolkas profesionaliausiai atrodo, bet ir brangiausi. Naaa, negali viskas buti vien tik pliusai...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 04 05, 16:29)
Tai kad klasikinis masazas ir yra svarbiausias pradedant mokytis. Neisivaizduoju, kaip galima ka nors  mokytis be pagrindu... Mokausi dabar Feminoj, man patinka. Esu mokiusis daug kur, cia kolkas profesionaliausiai atrodo, bet ir brangiausi. Naaa, negali viskas buti vien tik pliusai...

drinks_cheers.gif
Vat būūūtent, kad visa ko pagrindas...

Pala, Tu mokeisi, kur 5dienį diplomus įteikė ar dabar naujoj grupėj??
Atsakyti
Aciu bigsmile.gif
Atsakyti
taip taip ir man labai idomu, tai ar mokaisi, ar jau diploma gavai ???? g.gif nes ten kiek aš žiūrėjau femina bonoj yra kursai pradedantiesiems vakariniai ir jau dirbantiems masažistams. pradedantiesiems tai kaina visai normali pasirode už 12 užsiėmimų, o dirbantiems masažistams tai jau visai kitokie seminarai ir kiek jau domėjausi tai sakė, kad be klasikinio masažo pagrindų į juos niekas nepriima. Tai jei kas lankėt, labai lauskiu komentaru
Atsakyti
O tu baigei jau gal irgi klasikinį?
Aš noriu mokytis toliau, tačiau sakė dabar neimt jokių naujų kursų,o dirbt dirbt ir dar dirbt su tuo ką išmokino, įsisavint, kad nesusimakaluotų viskas.
Atsakyti
O gal galite smulkiau papasakoti, kaip tie kursai vyksta Femina Bonoj ax.gif
Atsakyti
Mano drauge visai neseniai baige klasikinio ir vaiku masazo kursus.
Ji ta padare Lietuvos ZINIJOS draugijoj (Vilnius,Vilniaus g. 22)
http://www.zinija.lt/mk1.php
Atsakyti