Aš Mišakovų kursus Kaune lankiau. Nepasirodė man ten viskas taip tragiška
Žiūrint, ko ieškai. Mokiausi tam, kad galėčiau saviškius "paminkyti", dirbti negalvojau. Taigi ieškojau nebrangių kursų, kadangi jie man visvien neatsipirks. Tai buvo viena iš priežasčių, kodėl pasirinkau Mišakovų kursus. Kita priežastis - laisvas lankymo grafikas ir pasirinktas intensyvumas, galimybė bet kada ateiti "pasikartoti".
Taip, teorija nekokia. Bet iš kitos pusės, "užveda ant kelio", jei įdomu, gali daugiau info pasieškoti.
Ir aplinka iš pradžių šokiravo, vėliau apsipratau ir jau viskas normaliai atrodė. Bet, kaip sakiau, man buvo svarbi ir kaina.
Egzaminus Kaune galima laikyti, jei nori. Aš nenorėjau. Kam papildomi stresai? Ir visvien diplomo neduoda, jei tik susimokėjai už kursą. Nežinau, kaip Vilniuj, bet Kaune dėstytoja visiems liepia parodyti sudėtingesnius judesius, kad galėtų patikrinti, ar tiesingai atliekami.
Tailando masažo mokiausi Ajurvedinių Masažų Centre (vadovė A. Davydavičienė). Va ten man pasirodė konvejeris. Dėl to, kad laikas limituotas - 10 užsiėmimų ir viskas. Išmokai - gerai, neišmokai - tavo bėdos. Žinoma, aplinka gražesnė ir žmonių mažiau.
Gal čia tik aš tokia negabi, bet neįsivaizduoju, kaip pvz., Feminoj Bonoj galima masažą per 3 dienas išmokti
Na akmenų įsivaizduoju, bet kokį sudėtingesnį, kaip chiromasažas