Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai

Sveikos masažuotojams prijauncaincios biggrin.gif iskilo mums tokia dilema... mano pussesere nori prasitesti masazuotojo licenzija taciau niekur nerandame kokios trukmes kursai turi buti kad butu galima juos patvirtinti g.gif cia kalbame apie gydomuosius masazus jei kas galetu pagelbet busiu dekinga mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas, gal galite pasakyti kur Klaipėdoje būtų galima gauti masažisto licenziją?
Atsakyti
Radau klausimu, kur galima mokytis masazo VILNIUJE, KAUNE, KLAIPEDOJE ir t.t.
- tai galit pasiieskoti informacijos Ajurvedos centro internetiniame puslapyje. Sis centras organizuoja ajurvedinio masazo kursus, kur destoma ir praktika, ir teorija apie pacius masazus bei ajurveda.
Atsakyti
QUOTE(Hekate:* @ 2008 08 20, 22:04)
Sveikos masažuotojams prijauncaincios  biggrin.gif  iskilo mums tokia dilema... mano pussesere nori prasitesti masazuotojo licenzija taciau niekur nerandame kokios trukmes kursai turi buti kad butu galima juos patvirtinti  g.gif  cia kalbame apie gydomuosius masazus jei kas galetu  pagelbet busiu dekinga  mirksiukas.gif  4u.gif

Gal dar Femina Bona tiktų g.gif , ten kažkokie masažai
Atsakyti
Gal žinote, ar yra kur įstatymiškai įvardinti poilsiniai masažai? Mano pažįstamai mokesčių inspekcijoje neišdavė individualios veiklos pažymėjimo, nes ji neturi licenzijos, o apie gydomuosius jie nieko nežino. blink.gif
Atsakyti
gal galite patarti kur galima suzinoti ar gliu as dirbti grozio salonuose baigus ajurvedos masazu kursus nes ant aertifikato nieko naraso g.gif o ir girdejau kad negalima dirbti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniux`s @ 2008 09 08, 20:40)
Gal žinote, ar yra kur įstatymiškai įvardinti poilsiniai masažai? Mano pažįstamai mokesčių inspekcijoje neišdavė individualios veiklos pažymėjimo, nes ji neturi licenzijos, o apie gydomuosius jie nieko nežino. blink.gif

Veiklos pavadinimas - kirpyklų, kosmetikos kabinetų, soliariumų veikla (pagal EVRK klasifikatorių 31.02) ax.gif

Gal kas nors chiromasažo mokėtės? Ar tik Feminoj Bonoj moko, ar dar kur nors yra? ax.gif
Atsakyti
[quote=Insomnia,2008 09 26, 10:53]
Veiklos pavadinimas - kirpyklų, kosmetikos kabinetų, soliariumų veikla (pagal EVRK klasifikatorių 31.02) ax.gif

Bet pagal šį klasifikatorių 31.02 įvardijami tik kosmetiniai (veido) masažai. Ar aš klystu? g.gif Nesinorėtų pabaigus kursus daryti tik veido masažus.
Atsakyti
QUOTE(Agniux`s @ 2008 09 27, 09:36)
Bet pagal šį klasifikatorių 31.02 įvardijami tik kosmetiniai (veido) masažai. Ar aš klystu? g.gif Nesinorėtų pabaigus kursus daryti tik veido masažus.

Aš jums parašiau, kaip darantys relaksacinius masažus vadina savo veiklą, kad gautų veiklos pažymėjimus. Jei netinka, ieškokite kitų būdų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(donatasiv @ 2008 10 22, 09:55)

Labai gera nuoroda thumbup.gif
Atsakyti
As lankiau klasikinio masazo kursus Zinijoje. Negaliu sakyt, kad neismokau, bet manau, ta pati buvo galima ismokti per gerokai trumpesni laika, per daug pamokos laiko budavo tiesiog praplepama, o moki taigi uz valandu skaiciu! Bet ir neturiu su kuo palygint - gal kas kitas, klasikinio masazo mokesis kitur, ir daugiau buvo ismokintas... g.gif o gal ir ne....
Jokios medziagos neduoda, reikia viska paciam konspektuot.
Gerai, kad poros atsivesti neliepia - kursu dalyviai vieni ant kitu mokemes. Grupej buvom keturiese.
Atmosfera faina.
Atsakyti
Aš esu mokiusis masazo pas Misakovus ir Feminoj Bonoj. Pas Misakovus praktika gera, teorija profaniska. Feminoj Bonoj teorija gera, praktika per trumpa. Visi kursai turi minusu ir pliusu.
Atsakyti