Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai

Labukas,
Gal kas galetu patart kur galetu lankyt masažistų kursus Klaipedoje
Būčiau labai dėkinga už informaciją notworthy.gif rolleyes.gif
Atsakyti

Gal kuri baigėte kursus Žinių gausoje? Čia Vilniuje, ruošiuosi ten užsirašyti artimiausiu metu, pasidalinkit įspūdžiais..
Atsakyti
Sveikutės, mane taip pat domina kursai masažiuko Klaipėdoje ar netoli jos, kur butu galima gaut koki sertifikata, ir kur butu galima lankyt po darbo. bigsmile.gif
Atsakyti
ieikit i www.taure.lt ir rasit informacija
as jau pradejau lankyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wilma3 @ 2008 04 25, 20:34)
ieikit i www.taure.lt ir rasit informacija
as jau pradejau lankyti  thumbup.gif

Nerekomenduočiau šių kursų, pati juos lankiau... Jie net patento neturi... Tad jų diplomai nieko verti, plius chamiškas elgesys ten...
Atsakyti
aš irgi lankau ten g.gif t.y. Gyvybės taurėj pas Mišakovą.
tai man irgi nepatinka doh.gif baigsiu pirmą pakopą o daugiau į kitas net nosies nekišiu bebe.gif nesąmonė ten irnesakyk.gif pinigų ir laiko išmetimas į balą verysad.gif
Atsakyti
O man pas Mišakovą gerai thumbup.gif Mokausi Visagine-Svetlana nuostabi mokytoja, labai kantri, taktiška ir gavau labai daug žinių thumbup.gif Ir nemažai mūsų mergaičių baigusiu jau turi savo kabinetus ir sėkmingai dirba.
Atsakyti

Toks įspūdis,kad be Mišakovų daugiau niekas masažo kursų neorganizuoja...
Atsakyti
organizuoja bigsmile.gif bet pas Mišakovus daugiau yra besimokančių, todėl daugiau ir atsiliepimų rolleyes.gif
Atsakyti
Sia savaite baigiau hemolimfodrenazinio masazo kursus Femina Bonoje. Lygis aukstesnis, negu pas Misakovus, desto profesionaliai teorija ir praktika, tik labai koncentruoti. Vos galva nesprogo per tris dienas. teorija pas Misakovus profaniska, deja. Reikia patiems dometis, jeigu nori suvokti, ka darai. Femina Bonoje pritruko gal dvasingumo. Kursai dvasiskai tusti ir muzika labai siuolaikine skamba. Cia mano subjektyvi nuomone, nes man labiau patinka rytietiskas stilius ir muzika. Be to destytoja parukanti. Nemanau, kad masazistui tai tinka, kaip ir alkoholis. Siaip esu patenkinta. Kaina labai auksta. Be to, cia kursai buvo jau mokantiems masazuoti. O pradedanciu kursuose Feminoj Bonoj nebuvau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 05 birželio 2008 - 15:04
o gal zinot kur kaune galima pasimokyti masazo pradmenu?
Atsakyti
Daug kur moko: Misakovai, Masazo akademija, Femina Bona. Internete yra viskas.
Atsakyti