kazkaip iiidomiai skamba nekenciu klasikinio, nepatinka masazuot, bet noriu but masazuotoja
Pardon, nenoreciau patekti i tamstos rankas
sveikos, pasiskaicius jusu ir apsisvietus internete, galima sakyti Misakovu masazo mokykla cia lyderiauja. Tai iseina kad tikrai verta ten studijuoti.
QUOTE(*mamaite* @ 2007 12 28, 11:07)
kazkaip iiidomiai skamba nekenciu klasikinio, nepatinka masazuot, bet noriu but masazuotoja
tu mane ne taip supratai.visai visai ne taip. man masazuoti zmones patinka, tik as nemegstu klasikinio masazo ant saves. nepatinka man tie znaibymai, gnaibymai ir pan. labai megstu atpalaiduojamus masazus, tik ne gydomuosius. va ta norejau parasyti ( atrodo taip ir pries tai rasiau.) va taip.
QUOTE(millagra @ 2007 12 29, 20:53)
tu mane ne taip supratai.visai visai ne taip. man masazuoti zmones patinka, tik as nemegstu klasikinio masazo ant saves. nepatinka man tie znaibymai, gnaibymai ir pan. labai megstu atpalaiduojamus masazus, tik ne gydomuosius. va ta norejau parasyti ( atrodo taip ir pries tai rasiau.) va taip.
Tuomet atsiprasau, tikrai ne taip supratau
Na, jei nepatinka but masazuojamai ir del to nenori eit i kursus, pabandyk Livadijoj. Ten ne tik, kad individualiai tik tave viena mokys, bet ir paciai modeliu nereiks but
Sveikutes,
as irgi domiuosi masazo kursais, noreciau baigti ir dirbti toki darba. Apie jusu isgirta Misakovu mokykla galiu duoti nuoroda http://www.konkuren....r.php?pr_id=459
Cia konkurencijos tarybos pranesimas... Paskaicius lyg ir viskas aisku pasidaro. Tie kursai tik del saves, bet norint legaliai dirbti tai snipstas. Gal kas galit pasiulyt kokius kitus rimtesnius kursus Klaipedoje? Buciau dekinga.
as irgi domiuosi masazo kursais, noreciau baigti ir dirbti toki darba. Apie jusu isgirta Misakovu mokykla galiu duoti nuoroda http://www.konkuren....r.php?pr_id=459
Cia konkurencijos tarybos pranesimas... Paskaicius lyg ir viskas aisku pasidaro. Tie kursai tik del saves, bet norint legaliai dirbti tai snipstas. Gal kas galit pasiulyt kokius kitus rimtesnius kursus Klaipedoje? Buciau dekinga.
Mano pazistama su Misakovu kursu pazymejimais sekmingai dirba Birstone sanatorijoje. Daugiau ta kryptimi jie nieko nera baigusi, tik Misakovu masazo mokyklos visus keturis kursus. Ir visi jos darbu patenkinti. Masazuoja ir medikus. Sita mokykla duoda sertifikatus. Tai va. O diplomus duoda medicinos mokyklos, medicinos akademija. Jeigu norite diplomo, tai baikite sias mokyklas.
Misakovo mokykloje labai aiskiai pasako, kad moko NE medicininiu masazu. paemes patenta tos mokyklos mokinys ir raso, kad daro ne gydomuosius, o atpalaiduojamus, relaksacinius masazus. zmogus renkasi ko jam reikia-gydymo masazu ir paprasciausiai malonumo
Ir zinau, kad Airijoj, Ispanijoj sekmingai dirba su tais sertifikatais is Misakovo mokyklos.
gal žinote kur Kaune Borisas Tajupovas organizuoja masažo kursus nes jis vilnietis ir jo mokykla ten, bet girdėjau, kad savaitgaliais Kaune mokina?
QUOTE(medyte @ 2008 01 14, 19:25)
Paziurek www.masazonamai.lt
Ten telefonas nurodytas, paskambink ir paklausk. O kodel pas ji nori mokytis? Geras jis? Isduoda pazymejimus?
Ten telefonas nurodytas, paskambink ir paklausk. O kodel pas ji nori mokytis? Geras jis? Isduoda pazymejimus?
ieškausi geriausių, man asmeniškai kiek esu girdėjus labiausiai patinka mišakovų, bet žinau vieną moterį ,kuri pas Borisą, mokindamasi tik savaitgaliais baigė ir dirba sporto klube, duoda pažymėjimą, tik nežinau kokio lygio jie.
Misakovu mokykla irgi galima lankyti tik savaitgaliais. Lankai, kada tau patogu. Man sita sistema labai patiko