QUOTE(crabambule @ 2007 10 17, 08:43)
Tikiuosi, kad mielos merginos, moterys baigusios tuos masažo kursus.....nedirba salonuose,....o tik savo mylimiesiems ir artimiems glosto nugaras.....nes nenorečiau "pakliūti" į masažuotojos rankas, kuri tik kokį mėnesiuką prasimokė....bent jau aš žinau, kad tas masažuotojas, pas kurį lankausi turi medicininį išsilavinimą ir beveik jau dešimt metų darbo patirties....merginos, būkite atidžios nekokybiškai atliktas masažas gali pakenkti.
Aš pastoviai mokausi nuo praėjusių metų lapkričio pabaigos. Esu baigus daug kursų, turiu krūvą pažymėjimų. Mokausi nuolat. Dirbu ir namie, ir salone. Žinau, kad žinomuose salonuose dirba ten, vietoje, apmokyti masažuotojai ir už jų masažus klientai moka didelius pinigus...
crabambule, suprantu tavo perspėjimą, tačiau yra žmonių, kurie jau ne tokio amžiaus, kad galėtų įgyti medicininį išsilavinimą, bet, lankant kursus pas patyrusius masažo mokytojus, galima išmokti profesionaliai masažuoti. Nemanau, kad savo masažais galėčiau kam nors pakenkti. Moku jų jau beveik dešimt. Ir dar planuoju mokytis, nes masažuotojo darbe, kaip ir kiekviename darbe, reikalingas nuolatinis mokymasis, nuolatinis tobulėjimas.
Dabar klientui reikia ne tik profesionaliai atlikto masažo, bet ir intelektualaus pokalbio...Todėl jie mielai eina pas turinčius aukštąjį išsilavinimą masažuotojus.