Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai

o tai kur galima tai sužinot? g.gif
Atsakyti
Jų pačių tiesiai paklausk.
Atsakyti
tai sako, kad išduoda lotuliukas.gif
Atsakyti
O tu paklausk, ar su jų išduotais sertifikatais priims į SPA dirbti? O tai aš kai pirmus kursus baigiau (ir dar daug sumokėjau), paaiškėjo, kad jie neįregistravę savo masažo mokyklos ir jų popieriukas nieko vertas...
Atsakyti
kai man aiškino, tai sakė, kad jų sertifikatas galioja visuose SPA centruose, bet tai žinai gali būti, kad ir gražiai šneka g.gif doh.gif tipo išduoda sertifikatą, kuris negaliios visuose medicininėse įstaigose, bet visuose SPA galioja...
Atsakyti
Apie Tibeto medicina bei masaza galite pasiskaityti cia www.tibetomasazas.visiems.lt tik nezinau ar kursai ten rengiami...
Atsakyti
Nei vienas popieriukas isties negalioja jei jus neturite medicininio issilavinimo. Be medicininio issilavinimo jus turite teise daryti tik kosmetini masaz, tai reiskia veido bei peciu linijos.
Atsakyti
Teoriškai taip, praktiškai salonuose masiškai dirba masažuotojai, neturintys medicininio išsilavinimo...Ir dirba ne prasčiau už- turinčiuosius medicininį išsilavinimą...
Atsakyti
Zinoma. Nepristarauju tam, tik esmeje tai nelegalu ir diplomai isduodami masazo mokyklu neturi juridines teises. Zodziu labai norint visus juos gali uzlenkt sad.gif
Deja tokie istatimai motinos tevynes sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DitaVonTeese: 16 spalio 2007 - 22:12
O kas turi medicinini išsilavinima ir + masažo kursų diplomą, tai tipo jau jis galios legaliai? g.gif
Atsakyti
Taip, jei esate tarkim kineziterapeutas tai galite daryti viso kuno gydomaji masaza.
Atsakyti
Tikiuosi, kad mielos merginos, moterys baigusios tuos masažo kursus.....nedirba salonuose,....o tik savo mylimiesiems ir artimiems glosto nugaras.....nes nenorečiau "pakliūti" į masažuotojos rankas, kuri tik kokį mėnesiuką prasimokė....bent jau aš žinau, kad tas masažuotojas, pas kurį lankausi turi medicininį išsilavinimą ir beveik jau dešimt metų darbo patirties....merginos, būkite atidžios smile.gif nekokybiškai atliktas masažas gali pakenkti.
Atsakyti