o tai kur galima tai sužinot?
Jų pačių tiesiai paklausk.
tai sako, kad išduoda
O tu paklausk, ar su jų išduotais sertifikatais priims į SPA dirbti? O tai aš kai pirmus kursus baigiau (ir dar daug sumokėjau), paaiškėjo, kad jie neįregistravę savo masažo mokyklos ir jų popieriukas nieko vertas...
kai man aiškino, tai sakė, kad jų sertifikatas galioja visuose SPA centruose, bet tai žinai gali būti, kad ir gražiai šneka tipo išduoda sertifikatą, kuris negaliios visuose medicininėse įstaigose, bet visuose SPA galioja...
Teoriškai taip, praktiškai salonuose masiškai dirba masažuotojai, neturintys medicininio išsilavinimo...Ir dirba ne prasčiau už- turinčiuosius medicininį išsilavinimą...
O kas turi medicinini išsilavinima ir + masažo kursų diplomą, tai tipo jau jis galios legaliai?
Tikiuosi, kad mielos merginos, moterys baigusios tuos masažo kursus.....nedirba salonuose,....o tik savo mylimiesiems ir artimiems glosto nugaras.....nes nenorečiau "pakliūti" į masažuotojos rankas, kuri tik kokį mėnesiuką prasimokė....bent jau aš žinau, kad tas masažuotojas, pas kurį lankausi turi medicininį išsilavinimą ir beveik jau dešimt metų darbo patirties....merginos, būkite atidžios nekokybiškai atliktas masažas gali pakenkti.