Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai

QUOTE(Rama* @ 2007 09 06, 12:14)
Sveikos smile.gif ,gal kas lankot ajuvedros kursus? kokia jų kaina?

Buvo 900 Lt už kerala masažą. Sertifikato neduoda.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 06, 13:25)
Buvo 900 Lt už kerala masažą. Sertifikato neduoda.

aha, jau perskaičiau, kad tau neišdavė. bet tai kaip suprast, jų puslapy rašo, kad duoda sertifikatą unsure.gif

o kaip vyksta pas Mišakovus kursai? ar spėja prie kiekvieno prieit ir paaiškint kaip masažuot, ką blogai darai ir pan.?kiek maždaug žmonių būna grupėj?
Atsakyti
Maža, ką jie rašo savo psl. , šneka per TV ar rašo laikraščiuose...
Atsakyti
Straipsnis apie Mišakovų mokyklą Delfi
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 10 11, 13:14)
Straipsnis apie Mišakovų mokyklą Delfi

Jooo...
Atsakyti
nieko sau...saunu, kad yra pas mus , mamytes,tokia puiki informacijos sistema...Aciu uz cia rasta informacija, mat jau ruosiausi begti pas Misakovus, mat labai noriu ismokti masazuoti...bet deja..gal kas dar zino kokia nebloga firma imone ar kokia mokykla, kuri galetu pamokyti masazuoti kaune..?Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif
o man įdomu, ar kas iš jūsų bandė mokytis masažo "Agnum" centre?
Atsakyti
Masažo kursus baigiau čia http://www.livadija....e...t=view&id=3 ir visoms visoms rekomenduoju. Jau keli žmonės, kuriems rekomendavau, ten mokosi ir yra labai patenkinti. Rekomenduoju todėl, kad pati šių kursų dėka tapau gera masažuotoja ir labai mėgstu savo darbą.
Atsakyti
na, kai Vilnietė esi tikiu, kad ten gerai, o mane būtent domina Kaune blush2.gif
šeip aš pati moku klasikinį masažą, nes universitete visame trečiame kurse mokė ax.gif o dbr noriu išmokti ir daugiau rūšių masažo blush2.gif
Atsakyti
Į "Livadiją" mokytis masažo važiuoja iš visos Lietuvos. Gi galima ir savaitgaliais mokytis. Va, mano pažįstama kelis mėnesius iš Jonavos važinėjo.
Atsakyti
savaitgaliais dirbu ax.gif uzimta esu as, darbo dienom mokaus, o savaitgaliais dirbu..
o tam Agnum centre masazo kursai butu antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 17 val, tai man kaip tik po moxlu blush2.gif
del to ir noriu pasiklaust ar kas nors jau ten isbande, arverta ten keliaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciaudute @ 2007 10 16, 16:18)
savaitgaliais dirbu  ax.gif  uzimta esu as, darbo dienom mokaus, o savaitgaliais dirbu..
o tam Agnum centre masazo kursai butu antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 17 val, tai man kaip tik po moxlu  blush2.gif
del to ir noriu pasiklaust ar kas nors jau ten isbande, arverta ten keliaut  smile.gif

Patarčiau pasidomėti, ar jie yra įregistravę savo masažo mokyklą, nes gal jie ne sertifikatus, o tik popiergalius išdavinėja...
Atsakyti