Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai

Konarskio 49 yra medicinos prekių parduotuvė.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 14, 21:22)
Konarskio 49 yra medicinos prekių parduotuvė.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
gal zinote ar Siauliuose moko mysakovu masazo smile.gif
Papildyta:
baigiau med mokykla ar galeciau mokytis masazo praejome ir anatomija ir fiziologija
Papildyta:
gal yra norinciu vaziuoti mokytis masazo i Kauna ar Vilniu
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 24, 08:25)
Tikrai per didelė kaina...Ir per 4 d nieko neišmoksi, net jei esi profesionalus masažuotojas...Va, jei tas keturias dienas individualiai mokytų,tada išmoktum daug. Aš klasikinį masažą pramokau per penkias dienas po dvi valandas. Du judesiai dar nelabai išeina. Bet tai šalia manęs stovėjo visą tą laiką ir mokė.

Vaizgante, o rankas labai skauda? kiek mazdaug per diena pajegi ismasazuoti klienciu?
as noreciau rimtai uzsiimti kursais, stabdo mane vienos rankos rieso isvarza, zinoma daug metu jos nejauciu, isgijo, bet bijau,kad neatsinaujintu, kaip manai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataner: 19 birželio 2007 - 14:50
QUOTE(ataner @ 2007 06 19, 14:50)
Vaizgante, o rankas labai skauda? kiek mazdaug per diena pajegi ismasazuoti klienciu?
as noreciau rimtai uzsiimti kursais, stabdo mane vienos rankos rieso isvarza, zinoma daug metu jos nejauciu, isgijo, bet bijau,kad neatsinaujintu, kaip manai?

Manau, kad turėsi bėdos, jei daug masažuosi. Aš kai tik pradėjau mokytis klasikinio masažo, kuriam reikia jėgos, o dar ir dirbau, tai pradėjo venas skaudėti. Teko sumažinti masažų, kad rankos pailsėtų.
Rankų man neskauda, nes daugiau dviejų masažų, trunkančių po pusantros valandos, paprastai nedarau. Kadangi masažuoju su reiki, man yra lengviau- ne tiek pavargstu, kiek pasikraunu pati ta energija. Be masažo, su klientu bendrauju mažiausiai pusvalandį, bet taip retai būna. Būna ir valanda,ir dvi. Jei masažuoju ir kartu darau reiki seansą, tada trunka dvi valandas ir daugiau.
Atsakyti
QUOTE(eliuka @ 2007 03 01, 11:50)
Vilniuje Ajurvedos centre SHANTI galima mokytis ajurvedinio masazo, daugiau info: http://www.ajurveda.lt/kursai.html  smile.gif

Šituos kursus baigiau dar sausio mėnesį, išlaikiau egzaminą, bet sertifikato negaunu. Nusibodo prašinėti...Bet kadangi baigiau kitus kursus, galiu ramiai dirbti...Tik pikta, kad užmokėjau 900 Lt, o sertifikato negavau...Matyt, čia toks ajurvedinis požiūris į žmogų...
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 06 11, 15:51)
Kas zinot kur galima masaziniu stalu nusipirkt?

http://www.teida.lt/...c...&pcat_id=45
Atsakyti
Merginos sakykit, o ar žmogui, pradedančiam nuo nulio tos mokyklos tinka, ar čia tik tims, kurie jau dirba, moka , orientuojasi.Aš norėčiau išmokti dėl savęs, šeimyną pamasažuoti, gal sau padėti.
Atsakyti
tinka pradedancioms
Atsakyti
QUOTE(ramumi @ 2007 07 02, 22:52)
Merginos sakykit, o ar žmogui, pradedančiam nuo nulio tos mokyklos tinka, ar čia tik tims, kurie jau dirba, moka , orientuojasi.Aš norėčiau išmokti dėl savęs, šeimyną pamasažuoti, gal sau padėti.

Jei pinigų turi- kodėl gi ne? Nepigūs tie visi kursai...
Atsakyti
merginos o visagine kas pas misakova ar lankete? noreciau ismokt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2007 08 06, 17:11)
merginos o visagine kas pas misakova ar lankete? noreciau ismokt  ax.gif

Žinau, kad iš Visagino į Vilnių važinėja mokytis masažuoti...
Atsakyti