labutis. senai buvau uzsukus cia . as tai mokausi pas misakovus.negaliu pasakyti nei labai ipatingo kazko, nei labai blogo apie ju tuos masazus. man prieinamos kainos pasirode- biski teorijos paskaito. seip man atrodo vilniuj daugiau turite kur eiti mokytis nei as cia kaune. bet vazinet neturiu galimybes i vilniu, nes lialiukas dar per mazas. is pradziu tai man aplinka labai baisi pasirode dabar apsipratau ir visai normaliai. musu ten irgi grupeles renkasi. kartais net apie 10zmoniu susirenka
Aš apie Mišakovų mokyklą esu girdėjus daugiau prastų atsiliepimų nei gerų...
Manau, kad jei nori išmokti tikrai gerai masažuoti, šalia tavęs vieno visą laiką turi stovėti mokantis žmogus ir matyti bei koreguoti kiekvieną tavo judesį.
Manau, kad jei nori išmokti tikrai gerai masažuoti, šalia tavęs vieno visą laiką turi stovėti mokantis žmogus ir matyti bei koreguoti kiekvieną tavo judesį.
QUOTE(vavux @ 2007 05 13, 13:31)
oho, kaip faina tikrai smagu gal reiktu vasara palankyt
bet tarkim jei yra pradedanciuju grupe, gal tada ne kiekvienam zmogui buna nes juk is pradziu vis tiek ir bendros pamokos buna, apie zmogaus sandara ir t.t.
bet tarkim jei yra pradedanciuju grupe, gal tada ne kiekvienam zmogui buna nes juk is pradziu vis tiek ir bendros pamokos buna, apie zmogaus sandara ir t.t.
Nuo birželio pirmosios stipriai kils masažo mokymo kainos. Tie masažai, kurių dabar mokausi (klasikinis ir rytietiškas) kainuos nebe 460 Lt, o 800 Lt. Todėl už limfodrenažinį (120 Lt) ir anticeliulitinį (150 Lt) sumokėsiu šiom dienom, nors jų mokysiuosi vėliau, kai baigsiu rytietiškąjį...
Siūlau paskubėti, nes tikrai verta.
o kodel cia taip kyla kaina?
gal tik ant vasaros?
gal tik ant vasaros?
Tos kainos tikrai buvo per mažos...Paskaičiavo, kad neapsimoka...Geriau masažus daryti, o ne konkurentus ruošti....
na, didoka sakyciau
kas cia su tais masazais pasidare
Papildyta:
is viso, ka galima per 4 dienas ismokti????
kas cia su tais masazais pasidare
Papildyta:
is viso, ka galima per 4 dienas ismokti????
Tikrai per didelė kaina...Ir per 4 d nieko neišmoksi, net jei esi profesionalus masažuotojas...Va, jei tas keturias dienas individualiai mokytų,tada išmoktum daug. Aš klasikinį masažą pramokau per penkias dienas po dvi valandas. Du judesiai dar nelabai išeina. Bet tai šalia manęs stovėjo visą tą laiką ir mokė.
1500lt uz 4d beprotiska suma! Cai gal Shanti organizuoja? jie su kainom nepasikuklina....
O as zinot, snd buvau pas kosmetologe ir ten dare masaza atejo toks vyras uzsienietis kazkoks ir man kazkaip slykstu pasidare kazkoki svtima vyra glostyt. fu...
o masazistes is labdariu nuoroda tokia http://www.imones.lt/livadija/
o masazistes is labdariu nuoroda tokia http://www.imones.lt/livadija/
Kas zinot kur galima masaziniu stalu nusipirkt?