Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai

labutis. senai buvau uzsukus cia blush2.gif . as tai mokausi pas misakovus.negaliu pasakyti nei labai ipatingo kazko, nei labai blogo apie ju tuos masazus. man prieinamos kainos pasirode- biski teorijos paskaito. seip man atrodo vilniuj daugiau turite kur eiti mokytis nei as cia kaune. bet vazinet neturiu galimybes i vilniu, nes lialiukas dar per mazas. is pradziu tai man aplinka labai baisi pasirode dabar apsipratau ir visai normaliai. musu ten irgi grupeles renkasi. kartais net apie 10zmoniu susirenka
Atsakyti
Aš apie Mišakovų mokyklą esu girdėjus daugiau prastų atsiliepimų nei gerų...
Manau, kad jei nori išmokti tikrai gerai masažuoti, šalia tavęs vieno visą laiką turi stovėti mokantis žmogus ir matyti bei koreguoti kiekvieną tavo judesį.
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 05 13, 13:31)
oho, kaip faina smile.gif tikrai smagu smile.gif gal reiktu vasara palankyt smile.gif
bet tarkim jei yra pradedanciuju grupe, gal tada ne kiekvienam zmogui buna smile.gif nes juk is pradziu vis tiek ir bendros pamokos buna, apie zmogaus sandara ir t.t.

Nuo birželio pirmosios stipriai kils masažo mokymo kainos. Tie masažai, kurių dabar mokausi (klasikinis ir rytietiškas) kainuos nebe 460 Lt, o 800 Lt. Todėl už limfodrenažinį (120 Lt) ir anticeliulitinį (150 Lt) sumokėsiu šiom dienom, nors jų mokysiuosi vėliau, kai baigsiu rytietiškąjį...
Siūlau paskubėti, nes tikrai verta.
Atsakyti
o kodel cia taip kyla kaina? smile.gif
gal tik ant vasaros? smile.gif
Atsakyti
Tos kainos tikrai buvo per mažos...Paskaičiavo, kad neapsimoka...Geriau masažus daryti, o ne konkurentus ruošti....
Atsakyti
sveikutes. skaiciau zurnale kad bus birzelio menesi ajurvedinio masazo seminaras- kursai. tai man labai idomu pasidare ir paskambinau, tai kaina pasake 1500lt uz keturias liktai dienas. ir nesiregistravau ar jum ne per didele kaina atrodo?
Atsakyti
na, didoka sakyciau smile.gif
kas cia su tais masazais pasidare smile.gif
Papildyta:
is viso, ka galima per 4 dienas ismokti????
Atsakyti
Tikrai per didelė kaina...Ir per 4 d nieko neišmoksi, net jei esi profesionalus masažuotojas...Va, jei tas keturias dienas individualiai mokytų,tada išmoktum daug. Aš klasikinį masažą pramokau per penkias dienas po dvi valandas. Du judesiai dar nelabai išeina. Bet tai šalia manęs stovėjo visą tą laiką ir mokė.
Atsakyti
1500lt uz 4d beprotiska suma! Cai gal Shanti organizuoja? jie su kainom nepasikuklina....
Atsakyti
Gal galima masažistes is Labdariu gatves kontaktus?
Atsakyti
O as zinot, snd buvau pas kosmetologe ir ten dare masaza smile.gif atejo toks vyras uzsienietis kazkoks smile.gif ir man kazkaip slykstu pasidare smile.gif kazkoki svtima vyra glostyt. fu... smile.gif
o masazistes is labdariu nuoroda tokia http://www.imones.lt/livadija/
Atsakyti
Kas zinot kur galima masaziniu stalu nusipirkt?
Atsakyti