Rekomenduoju mokytis pas Editą Labdarių 3. Aš dabar ten mokausi klasikinio masažo, paskui mokysiuosi rytietiško, tada anticeliulitinio ir t.t. Ji turi medicininį išsilavinimą, išdavinėja sertifikatus. Ir moko puikiai. Yra reikli. Man patinka.
o kokios ten grupes? ir kada uzsiemimai vyksta?
Nėra jokių grupių. Individualus mokymas. Stovi prie tavęs dvi valandas ir moko neatsitraukdama. Kadangi man tai nėra pirmi masažo kursai, esu labai patenkinta. Ir savo modelių nereikia atsivesti. Modelis profesionalas- masažuotojos vyras. Jis neleidžia simuliuoti Tuoj pasako, ką ne taip darai.
Mokytis galima ir ryte, ir vakare. Laiką suderinti nesunku.
Mokytis galima ir ryte, ir vakare. Laiką suderinti nesunku.
oho, geras o kiek tie kursai kainuoja?
Aš buvau užsirašiusi į masažo kursus Žinijos draugijoje. Kainavo apie 400 litų, bet pinigai perniek:) Nuėjau tik porą kartų, nes visiškai nepatiko.
Ten ne mokymasis, bet nežinau kas. Susirenka ~12 žmonių ir vienas kitą masažuoja, prieš tai ta instruktorė tokia laužyta lietuvių kalba padiktuoja, kaip tuos judesius daryti, visi užsirašo, o tada vienas ant kito tuos judesius daro. O ji vaikšto ir daugmaž žiūri, bet ką tu ten sužiūrėsi.
Ir patalpa labai baisi, ir šiaip man tai nemalonu, kai prie manęs bet kas ten liečiasi ar kai pati turiu kažkokius žmones liesti, nes aš masažo mokiausi tai tik dėl savęs, o ne dėl to, kad dirbčiau.
Nežinau, man tikrai labai prastas įspūdis susidarė.
Turbūt visgi tai turėtų būti labiau individualus mokymas ar mažesnėm bent jau grupėm.
Ten ne mokymasis, bet nežinau kas. Susirenka ~12 žmonių ir vienas kitą masažuoja, prieš tai ta instruktorė tokia laužyta lietuvių kalba padiktuoja, kaip tuos judesius daryti, visi užsirašo, o tada vienas ant kito tuos judesius daro. O ji vaikšto ir daugmaž žiūri, bet ką tu ten sužiūrėsi.
Ir patalpa labai baisi, ir šiaip man tai nemalonu, kai prie manęs bet kas ten liečiasi ar kai pati turiu kažkokius žmones liesti, nes aš masažo mokiausi tai tik dėl savęs, o ne dėl to, kad dirbčiau.
Nežinau, man tikrai labai prastas įspūdis susidarė.
Turbūt visgi tai turėtų būti labiau individualus mokymas ar mažesnėm bent jau grupėm.
QUOTE(vavux @ 2007 05 10, 12:33)
oho, geras o kiek tie kursai kainuoja?
Už du masažus- klasikinį ir labai fainą rytietišką- 460 Lt. Manau, tikrai labai normali kaina. Kai mokiausi ajurvedos centre, už vieną masažą užmokėjau 900 Lt ir nors sausį išlaikiau egzą, iki šiol sertifikato negavau (niekaip neatspausdina )
o kiek laiko tas dvieju masazu kursas vyksta? kiek kartu per savaite?
Kiek nori, tiek eini. Aš einu tris kartus per savaitę. Eičiau kad ir kasdien, bet kad po treniruotės su modeliu labai rankas skauda...Oi kaip skauda...
Faina As zadu lankyt, tik nezinau kada, nes pries tai dar kruvas kitu kursu reikia baigt
Šiandien paklausiau- klasikinio masažo moko maždaug 13 kartų po 2-3 valandas. Pas ją mokytis atvažiuoja ne tik vilnietės. Šiandien buvau modeliu vienai jonavietei, kuri planuoja savo saloną atidaryti. Ant manęs mokė labai įdomų rytietišką masažą. Kartais atrodė, kad išplauksiu į kitą išmatavimą...
oho, kaip faina tikrai smagu gal reiktu vasara palankyt
bet tarkim jei yra pradedanciuju grupe, gal tada ne kiekvienam zmogui buna nes juk is pradziu vis tiek ir bendros pamokos buna, apie zmogaus sandara ir t.t.
bet tarkim jei yra pradedanciuju grupe, gal tada ne kiekvienam zmogui buna nes juk is pradziu vis tiek ir bendros pamokos buna, apie zmogaus sandara ir t.t.
Nėra jokių grupių. Viskas mokoma individualiai.