Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai

Gal yra jau dirbanciu merginu po kursu? Kaip tau sekesi Mrijincik?
Atsakyti
AS NE.tik praktikuojus ant savo vyro.bet ka zinai kas bus rytoj ,gal prireiks gyvenime
Atsakyti
Sveikos,

as kaip tik emiausi masazo kursu paieskos. Ar galit kas pasidalint naujausiais ispudziais? Kaip ten Misakovai, kas jie per vieni ir ar jie duoda teorijos, bent jau anatomijos kazkiek?
Atsakyti
QUOTE(Reina @ 2007 02 27, 15:09)
Sveikos,

as kaip tik emiausi masazo kursu paieskos. Ar galit kas pasidalint naujausiais ispudziais? Kaip ten Misakovai, kas jie per vieni ir ar jie duoda teorijos, bent jau anatomijos kazkiek?

Duoda i 2 savaites 1 kartą nuo puse 4 iki kokiu 6 val
Atsakyti
O kas jie tokie, ta prasme jie kaip ir ne vietiniai? Nebus kokie sarlatanai? Kai paskaiciau ju puslapyje, kad tipo moko verslo paslapciu ar dar kazko, tai nezinau, verslo vadybos as ragavus...
Atsakyti
labas vakaras mielos mamos mieli teciai,

mastau masazo kursuose pradet dalyvaut, kiek teko girdet dazniausiai praso prisistatyt i kursus dviems, taigi jei atsiras norinciu buti majgymo partneriais, susikooperuokim. mane domintu Mishakovu masazo mokykla
Atsakyti
QUOTE(tomshelis @ 2007 02 28, 01:20)
labas vakaras mielos mamos mieli teciai,

mastau masazo kursuose pradet dalyvaut, kiek teko girdet dazniausiai praso prisistatyt i kursus dviems, taigi jei atsiras norinciu buti majgymo partneriais, susikooperuokim. mane domintu Mishakovu masazo mokykla

nebutina ieskoti partneri,nes ten labai daug mokinių ir darysit viens kitam,bet gali atsivesti iš savo draugu ką nors ir ji masažuoti,tada greičiau išeini namo,nes tau niekas nedarys,bet labai malonu pačiam paguleti,kai tau daro masažą,nors ir mokamaji
Atsakyti
O ar kaune yra ta Mišakovų masažo mokykla? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 02 13, 00:05)
O be Misakovu daugiau nera jokiu?Ten labai jau ilgai....Dar idomu ar isidarbinti galima bus

Vilniuje Ajurvedos centre SHANTI galima mokytis ajurvedinio masazo, daugiau info: http://www.ajurveda.lt/kursai.html smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliuka @ 2007 03 01, 12:50)
Vilniuje Ajurvedos centre SHANTI galima mokytis ajurvedinio masazo, daugiau info: http://www.ajurveda.lt/kursai.html  smile.gif

o te ajuvedrininkai yra Mišakovų mokyniai
Atsakyti
sveikos, noriu informuoti jei kuri sugalvosit mokytis masazo ir veliau panaudot kaip pinigeliu uzsidirbima. tai va mano mama, taip tikejos, gavo diploma bet..pasirodo to neuztenka, neturint medicininio issilavinimo galima uzsiimti tik veido masazu. tad ju teikiami diplomai lietuvoj praktiskai beverciai. na tik savo malonumui.
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2007 03 12, 19:44)
sveikos, noriu informuoti jei kuri sugalvosit mokytis masazo ir veliau panaudot kaip pinigeliu uzsidirbima. tai va mano mama, taip tikejos, gavo diploma bet..pasirodo to neuztenka, neturint medicininio issilavinimo galima uzsiimti tik veido masazu. tad ju teikiami diplomai lietuvoj praktiskai beverciai. na tik savo malonumui.

Ir turbut cia visu firmu, kurios organizuoja kursus. Nebent galesi daryt masaza namie, pazistamiems...
Atsakyti