Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai

QUOTE(Marinčik @ 2007 01 07, 22:26)
Mokina,mokina

kelintam lygyje (ar kelintam kurse blush2.gif )

4u.gif
Atsakyti
labutis,

noriu paklausti tu kas mokosi masazo Misakovu mokykloje. Kiek laiko uztrunka pabaigti viena pakopa?
Gal kuri isidarbinot baigus siuos kursus?

Ar pripazysta ju diplomus uzsienyje?

Mane labai domina mazasas, nusprendziau ismokti sio meno, tai dabar renkuosi visa info.

Siuo metu gyvenu JAV, bet cia jie be proto brangus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzineru @ 2007 01 19, 06:05)
labutis,

noriu paklausti tu kas mokosi masazo Misakovu mokykloje. Kiek laiko uztrunka pabaigti viena pakopa?
Gal kuri isidarbinot baigus siuos kursus?

Ar pripazysta ju diplomus uzsienyje?

Mane labai domina mazasas, nusprendziau ismokti sio meno, tai dabar renkuosi visa info.
Siuo metu gyvenu JAV, bet cia jie be proto brangus doh.gif

\\Jų sertifikatą pripažysta visur,trunka tiek kiek pati noresi yra val skaičius ,gali kiekviena diena,gali karta į sav.lankyti tik nuo taves priklauso intensivumas užsieminų,gali pradeti nuo kokio nori masažo ne butinai nuo klasikinio
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2007 01 19, 08:26)
\\Jų sertifikatą pripažysta visur,trunka tiek kiek pati noresi yra val skaičius ,gali kiekviena diena,gali karta į sav.lankyti tik nuo taves priklauso intensivumas užsieminų,gali pradeti nuo kokio nori masažo ne butinai nuo klasikinio

mane labai domina veido masazas, ar galima ir nuo jo pradet? ir ten kiek ziurejau- mokejimas dalimis ar ne? tai jeigu eisiu pvz karta per savaite, tai mokesiu kas menesi ir tai nebus laabai jau dideles suma, ar as teisingai suprantu? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2007 01 19, 12:05)
mane labai domina veido masazas, ar galima ir nuo jo pradet? ir ten kiek ziurejau- mokejimas dalimis ar ne? tai jeigu eisiu pvz karta per savaite, tai mokesiu kas menesi ir tai nebus laabai jau dideles suma, ar as teisingai suprantu?  g.gif

Moki už kiekvieną kursą iškarto ,arba kažkiek avansą duodi,bet kol nesusimoki visos sumos negausi knygos ir CD.
vEIDO ATSKIRAI NĖRA ,TADA PRADEDI NUO KLASIKINO,Į PACIĄ PABAIGĄ VEIDO MASAŽAS,POTO,RELAKSACINIAI MASAŽAI ,BET VEIDAS PASKUTINIS ,NES PRADŽIOJE DARAI IR IŠMOKSTI VISO KUNO MASAŽĄ
Atsakyti
Aciu Marincik 4u.gif

Bet dar noriu paklausti, skaiciau,kad uzsiemimai tik nuo 15.30 iki 17.30. O jei noriu daugiau valandu pasimokyti per diena,tai gal yra ir kitom valandom paskaitos?

Kiek tau paciai laiko uztruko pabaigti 1 pakopa? Per kiek laiko, lankant kursus kasdiena, galima pabaigti viena pakopa?

Aciu is anksto uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzineru @ 2007 01 19, 19:44)
Aciu Marincik 4u.gif

Bet dar noriu paklausti, skaiciau,kad uzsiemimai tik nuo 15.30 iki 17.30. O jei noriu daugiau valandu pasimokyti per diena,tai gal yra ir kitom valandom paskaitos? 

Kiek tau paciai laiko uztruko pabaigti 1 pakopa? Per kiek laiko, lankant kursus kasdiena, galima pabaigti viena pakopa?
Aciu is anksto uz atsakyma 4u.gif

As lankiau 2 kartus i savaite nuo 15.30 iki 18.30,POTO KAI JAU ISMOKSTI tai priklauso per kiek laiko tu padarai masaza ir poto kiek laiko tau daro,nes mokytis reikia ir praktikuotis viena ant kitos,pavyzd.pirma tave masazuoja,poto tu,kiek laiko kartu uzima,tiek tu ir busi ,kartais as iseidavau 19 val tiek uztrukdavo,tai net kartais prasydavau ,kad man reikia anksciau iseiti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2007 01 19, 10:52)
As  lankiau 2 kartus i savaite nuo 15.30 iki 18.30,POTO KAI JAU ISMOKSTI tai priklauso per kiek laiko tu padarai masaza ir poto kiek laiko tau daro,nes mokytis reikia ir praktikuotis viena ant kitos,pavyzd.pirma tave masazuoja,poto tu,kiek laiko kartu uzima,tiek tu ir busi ,kartais as iseidavau 19 val tiek uztrukdavo,tai net kartais prasydavau ,kad man reikia anksciau iseiti  wub.gif

aisku 4u.gif O tai kiek menesiu tau uztruko baigti 1 pakopa?

As cia taip ikyriai klausineju, bet noriu susirinkti kuo daugiau info, kad zinociau,kokiam laikui man teks gristi i Lietuva blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dzineru @ 2007 01 19, 20:19)
aisku 4u.gif  O tai kiek  menesiu tau uztruko baigti 1 pakopa?
As cia taip ikyriai klausineju, bet noriu susirinkti kuo daugiau info, kad zinociau,kokiam laikui man teks gristi i Lietuva blush2.gif .

Nu gal 1,5 men,bet ar tau uzteks tik vieno kurso,man pats fainiausias buvo relaksacinis ,,Santana'' su aliejais,ir labai patiko anticelliulitinis jis yra paskutinis ir kainuoja brangiau,o pats pirmiausias tai tik susipazinimui su pavadinimais judesiu,ir pan ,bet nera toks ispudingas kaip nuo 2 kurso,dar neparasiau ,kad gali paprasyti sertifikatus lietuviu kalba,anglu,rusu
ir dar uzsiemimai buna sestadieniais is ryto ,bet as neeidavau savaitgaliais schmoll.gif ,zinai seima,vaikai nebuvo kada
jeigu ka klausk,dar visa laika galedavau paskambinti ir perspeti ,kad neateisiu,arba buvo laiko ir skambindavau ,kad noriu ateiti,svarbiausia skambinti,
buvo viena moteryske, ruse, kuri gyvena dabar Italijoje ,tai ji specialei buvo atvaziavusi i kursus tongue.gif ,kartais po darbo pavargusi budavo faina ,jeigu tave masazuodavo kas nors ir 2 arba is 3,4 kurso taip atsipalaiduoji,kad net uzmigdavau,o kai darydavo antcelliulitini tai ir paciai nauda buvo,bet jis biski skausmingas,jeigu jau turi mirusiu lasteliu,tipo celiulitiniu,tai iviniodavo i medu,celofanais apsugdavo,arba tauremis rolleyes.gif kaifas rolleyes.gif

Cia gal klaidu pridariau rasydama ,kompas nesiojimas ,negaliu normalei rasyti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marinčik: 19 sausio 2007 - 22:12
Ar dirbat kas nors jau?
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 01 19, 23:34)
Ar dirbat kas nors jau?

As asmeniskai ne ,bet ka gali zinot kas bus rytoj,zinau ,kad daug kas norejo poto isidarbinti,grozio salonose,ir gal isidarbino,kazkaip kai baigiau nebepalaikom jokiu rysiu verysad.gif ,labai gaila ,nes paciai idomu ,kaip kai kuriom moteryskem sekasi g.gif
Atsakyti
Aciu Marincik 4u.gif
Atsakyti