Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2009

QUOTE(dru-gelis @ 2009 07 23, 18:48)
Aciu visoms, ir man jie  thumbup.gif  nepatikesit, bet juos pirkau pas save turguje... ax.gif  biggrin.gif  mokejau 50 litu, ir pati pardaveja sake, jog per 10 jos darbo metu, ji nera maciusi tokiu bateliu berniukui, tad kai tik pamaciau is karto paemiau  4u.gif  man jie nerealus  thumbup.gif

koks miestas? koks turgus? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixyte @ 2009 07 23, 23:27)
Niekur nerandu tu peduciu,gal galit pasufleruot? unsure.gif

http://karoliukai.xz...3...t=2a&page=3
O angeliukus žiūriu jau išpirkom hihihi.gif nebėra, liko tik pėdutės.

Nu vo vakaras su photoshopu ir turiu saldainių popieriukus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltona: 23 liepos 2009 - 23:40
mergaitės , prašau pasakykit, ka sakyt krikštatėviams, kokius žodžius, prieš įteikiant įsakymus? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltona @ 2009 07 24, 00:36)

Nu vo vakaras su photoshopu ir turiu saldainių popieriukus  thumbup.gif

jo... ispirkot tongue.gif bet as emiau meskiukus. Berods pirmam puslapyje buvo. Tos pedutes labai mazytes man atrodo pagal ismatavimus g.gif na kai gausiu - matsiu smile.gif

Aciu uz atsakymus del geliu... nes as irgi isivaizdavau, kad jos nereikalingos. Bet senai senai prisiminiau, kad per mano sesers ir pusbrolio krikstynas vienu metu tai tevai nesesi geliu puokstes.

Dar va klausimas: zinau, kad krikstateviams dovanojamos pakabos. O kokia ju reiksme?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samilte: 24 liepos 2009 - 09:49
Musu krikstynos jau ryt. Galvoju, kaip laika suplanuoti. Gal kas zino KIEK LAIKO BAZNYCIOJE UZTRUNKAMA????
Atsakyti
Jo, pėdutės labai mažytės. Vos 1cm doh.gif Angeliukai kuriuos aš užsisakiau gerokai didesni, virš 2cm smile.gif Jau gavau emeilą, kad man jau išsiuntė juos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(D. mama @ 2009 07 24, 10:50)
Musu krikstynos jau ryt. Galvoju, kaip laika suplanuoti. Gal kas zino KIEK LAIKO BAZNYCIOJE UZTRUNKAMA????

Jei neklystu, tai apie pusvalandį.
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2009 07 24, 10:47)
Aciu uz atsakymus del geliu... nes as irgi isivaizdavau, kad jos nereikalingos. Bet senai senai prisiminiau, kad per mano sesers ir pusbrolio krikstynas vienu metu tai tevai nesesi geliu puokstes.

jau kazka praziopsojau blush2.gif doh.gif o kam geles? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltona @ 2009 07 23, 22:36)

Nu vo vakaras su photoshopu ir turiu saldainių popieriukus  thumbup.gif

LAbai didelis aciu bigsmile.gif Radau

Papildyta:
Gal kas galit papsakoti kaip vyksta pats krikstijimas.Na turiu omenyje ar reikia teveliams ir krikstateviams buti priejus ispazinties ir ar duodama visiems komunija? g.gif
Papildyta:
QUOTE(D. mama @ 2009 07 24, 08:50)

Siaip dazniausiai kiekvienam krikstukui skiriamas pusvalandis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2009 07 24, 11:47)
Dar va klausimas: zinau, kad krikstateviams dovanojamos pakabos. O kokia ju reiksme?

Jokia jų reikšmė, tiesiog praktiška dovana ir tiek, manau rolleyes.gif

QUOTE(D. mama @ 2009 07 24, 11:50)

Mes užtrukom 20min. Sėkmės dideliausios rytoj ir gero oro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixyte @ 2009 07 24, 11:05)
LAbai didelis aciu bigsmile.gif Radau

Papildyta:
Gal kas galit papsakoti kaip vyksta pats krikstijimas.Na turiu omenyje ar reikia teveliams ir krikstateviams buti priejus ispazinties ir ar duodama visiems komunija? g.gif
Papildyta:

Siaip dazniausiai kiekvienam krikstukui skiriamas pusvalandis. 4u.gif

Kiek zinau ispazinties butina priieiti ir krikstatevem ir tevam........
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2009 07 24, 11:18)

Tikrai nebūtina schmoll.gif Per maniškės krikštynas nieks nėjom. Ir ne tik per maniškės. Dar dvejose esu buvus, irgi nieks nėjo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltona: 24 liepos 2009 - 10:24
QUOTE(gosas @ 2009 07 24, 11:18)

o cia krikstynu metu reikia priet ar galima pvz is vakaro ateit i baznycia ir atlikt ispazinti g.gif
Atsakyti