Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2009

Aš pasižadėjimus dariau taip: paėmiau saldainius-čiulptukus ir prie jų prikabinau pasižadėjimo korteles (širdelės formos atvirukus, tokius mažiukus su virvele -pirkau kioskelyje po 20 cnt).
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 08 14, 19:09)
nuostabios krikštynos, ir idėjos niekur nematytos  bigsmile.gif , labai gražu, manau daug kas pasinaudos naujomis idėjomis, man labai patiko  thumbup.gif , labai patiko krikšto tėvams prašymas , šauniai sugalvota , labai gražiai , tikra šaunuolė mamytė  wub.gif

Aciu uz grazius zodzius 4u.gif ir jus prisidejote prie musu sventes, papuosdama krikstuka wub.gif
Atsakyti
merginos, kaip Jūs manote, ar tiktų dovanoti auksinį kryželį (pakabuką) mergaitei? prisiskaičiau, kad prietaras yra, neva uždėsi vaikui kryžių doh.gif bet juk galima iš karto bažnyčioj paprašyti, kad pašventintų g.gif

ir dar - kaip galvojate, jei dovanotume pakabuką - kryželį, angeliuką ar laimės pasagėlę, tai ar neatrodys kvaikokai, kad įteiksim tik pakabuką be grandinėlės? nes norėtųsi parinkti tokį solidesnį, o jei dar su auksine grandinėle, tai nelabai jau galim sau finansiškai leisti tokias išlaidas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 08 14, 20:51)
merginos, kaip Jūs manote, ar tiktų dovanoti auksinį kryželį (pakabuką) mergaitei? prisiskaičiau, kad prietaras yra, neva uždėsi vaikui kryžių doh.gif bet juk galima iš karto bažnyčioj paprašyti, kad pašventintų g.gif

ir dar - kaip galvojate, jei dovanotume pakabuką - kryželį, angeliuką ar laimės pasagėlę, tai ar neatrodys kvaikokai, kad įteiksim tik pakabuką be grandinėlės? nes norėtųsi parinkti tokį solidesnį, o jei dar su auksine grandinėle, tai nelabai  jau galim sau finansiškai leisti tokias išlaidas blush2.gif

Mes gavom nuo senelės auksinį pakabuką ir per ceremoniją jį pašventino. Man tai kaip tik gražu, kad susijusi dovana su tikėjimu ir pan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 08 14, 20:21)

ir dar - kaip galvojate, jei dovanotume pakabuką - kryželį, angeliuką ar laimės pasagėlę, tai ar neatrodys kvaikokai, kad įteiksim tik pakabuką be grandinėlės? nes norėtųsi parinkti tokį solidesnį, o jei dar su auksine grandinėle, tai nelabai  jau galim sau finansiškai leisti tokias išlaidas blush2.gif

Manau kad grazi dovana o dar per ceramonija pasventinti thumbup.gif thumbup.gif

Oi ryt kiek zinau daug krikstuku bus SVEIKINU IS ANKSTO LINKIU LINKSMU KRYKSTYNU!!!!!! nepamirskit photo.gif nes lauksim pasirodant Ir svarbu pasilinksmint kaip reikent sokiai.gif assa.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 08 14, 20:21)
ir dar - kaip galvojate, jei dovanotume pakabuką - kryželį, angeliuką ar laimės pasagėlę, tai ar neatrodys kvaikokai, kad įteiksim tik pakabuką be grandinėlės?

mano dukriukas nuo kriksto teveliu gavo pakabuka raidele.... ji grazioje mazoje dezuteje buvo wub.gif ir ne kiek grandineles nepasigedau smile.gif kaip tik galvoju, kad 18 metuku proga savo dukriukui galesime padaryti dovanele - nupirkti auksine grandinele bigsmile.gif bus puikus "duetas" tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Na va, isaususo, atrodo neblogas musu krikstynu rytas bigsmile.gif

QUOTE(Chera @ 2009 08 15, 00:33)
mano dukriukas nuo kriksto teveliu gavo pakabuka raidele.... ji grazioje mazoje dezuteje buvo  wub.gif  ir ne kiek grandineles nepasigedau smile.gif kaip tik galvoju, kad  18 metuku proga savo dukriukui galesime padaryti dovanele - nupirkti auksine grandinele  bigsmile.gif  bus puikus "duetas"  tongue.gif

As savo kriksto dukrytei dovanosiu balto-geltono aukso, gifiuro pakabuka "medi" be grandineles, o grandinele irgi manau kaip Chera, padovanosiu kokio nors vyresnio gimtadienio proga smile.gif Zinau kad mano dukrytei jos krikstomama (mano sesuo) irgi auksini medalijona dovanos be grandineles (pas mus siandien dvigubos krikstynos bigsmile.gif ). Taip kad grandinele tikrai nebutinai smile.gif

Niu ka, po krikstynu pasidalinsiu ispudziais smile.gif Geru svenciu kas siandien krikstija - geros nuotaikos ir gero oro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2009 08 15, 07:49)
Labas rytas smile.gif
Niu ka, po krikstynu pasidalinsiu ispudziais smile.gif Geru svenciu kas siandien krikstija - geros nuotaikos ir gero oro  4u.gif

Linksmu jums krikstynu ir lauksim pasakojimo bei nuotraukyciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Linksmu krikstynu visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(something else @ 2009 08 14, 18:21)

Skaiciau internete,kad grandinele krikstamote dovanoja vaikeliui per pirmaja komunija.
Atsakyti
graziu krikstynu visoms svenciancioms!!!
Atsakyti
saunuoles mamytes grazios sventes visu thumbup.gif
kurios siandien sves sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Lauksime įspūdžių iš tų mamyčių, kurios šiandien šves thumbup.gif gražaus oro, superinės nuotaikytės ir nuostabios šventės 4u.gif
Atsakyti