Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2009

QUOTE(Tahoe @ 2009 08 13, 11:52)
Man klausimas - jeigu ateina kas pasveikinti prie baznycios, ar nereikia kaip per vestuves tureti kokiu saldainiu ar sampano...?  blush2.gif

na mes galvojame pasiimti su savimi saldainių ir šampano, jei nereikės tai parsivešime namo smile.gif
QUOTE(gosas @ 2009 08 13, 12:22)
Visiem dovanos dovanos maciutei seneliui ir t.t. O sveciam nereike kukliu prisiminimui apie krikstynas? Jei reike tai ka dovanojat.

o dėl dovanėlių svečiams tai pas mus kiekvienas gaus po laikraštuką, ir po maišiuką, kuriame įdėsime saldainių su mažytės atvaizdu ir po kokį mažytį suvvenyrą, kad prisimintų krikštynas 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi darysime tuos maiselius su saldainiais,tik vat man kyla klausimas kaip juos isdalint sveciams.Kiekvienam asmeniui ar tik seimai.Nes kai pagalvoju,jei dar angeliukus idesim,tai jei seimoj tevai ir du vaikai,tai kam jiems keturi angeliukai g.gif o jei saldainiu duot kiekvienam,o angeliukus tik tarkim seimos vyrams,tai per daug ten darbo,dar ziurinet,kuris maiselis su angeleliu,kuris be.
Atsakyti
QUOTE(Vixyte @ 2009 08 13, 14:04)
Mes irgi darysime tuos maiselius su saldainiais,tik vat man kyla klausimas kaip juos isdalint sveciams.Kiekvienam asmeniui ar tik seimai.Nes kai pagalvoju,jei dar angeliukus idesim,tai jei seimoj tevai ir du vaikai,tai kam jiems keturi angeliukai g.gif o jei saldainiu duot kiekvienam,o angeliukus tik tarkim seimos vyrams,tai per daug ten darbo,dar ziurinet,kuris maiselis su angeleliu,kuris be.

na nežinau kokie bus maišeliai, bet jei siūti , galima daryti su langeliu mirksiukas.gif, kažką panašaus, kaip tie balti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vixyte @ 2009 08 13, 14:04)

mes mąstome kad geriausiai duoti šeimai maišelį, taip bus paprasčiau g.gif
Atsakyti
Pas mus maiseliai is organzos,visikai permatomi,bet vistiek kazkaip skirstyt juos nesmagu.Tai net jau masciau jei visiems davinet,tada nedet angeliuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixyte @ 2009 08 13, 14:32)
Pas mus maiseliai is organzos,visikai permatomi,bet vistiek kazkaip skirstyt juos nesmagu.Tai net jau masciau jei visiems davinet,tada nedet angeliuku g.gif

na irgi išeitis būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
kazkas raset, kad pirkot spalvota lipnu popieriu, kur tereikia atsispauzdinus apkirt ir uzklijuoji laisvai.ale klausimas? kokioj pardej rasti?vyra issiunciau, tai niekur neranda....tik balta:((
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2009 08 13, 15:16)
kazkas raset, kad pirkot spalvota lipnu popieriu, kur tereikia atsispauzdinus apkirt ir uzklijuoji laisvai.ale klausimas? kokioj pardej rasti?vyra issiunciau, tai niekur neranda....tik balta:((

specializuotose popieriaus parduotuvėse jo yra, arba kanceliarinių prekių parduotuvėse. Dar priklauso nuo miesto, kuriame ieškosi 4u.gif
Atsakyti
del vaisiu prie baznycios - as paisemiau, bet is to strioko pamirsau pavaisinti sad.gif bet kazkaip ir netruko smile.gif bet siaip galima, tik as del sampano abejociau - vaikiska svente g.gif man gal geriau tik saldainiai atrodo mirksiukas.gif

o del dovaneliu sveciams - buvau nuplanavus krikstynu saldainius suvynioti po kokius 4 i celofana, perrist ta laukneseli juostele ir kiekvienam iteikti (lauknaselis man asociuojasi su valgomu daiktu ). bet paskutini vakara suvargau bandydama suvyniotim susibiesijauir visai nedariau lotuliukas.gif tai pasipuosiau zydrom juostelem toki pinta krepseli, sudejau i ji saldainius ir visus is jo vaisinau, tai dauguma tu saldainiu isimete i rankines namo nestis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurka @ 2009 08 13, 15:24)
del vaisiu prie baznycios - as paisemiau, bet is to strioko pamirsau pavaisinti sad.gif bet kazkaip ir netruko smile.gif bet siaip galima, tik as del sampano abejociau - vaikiska svente  g.gif  man gal geriau tik saldainiai atrodo  mirksiukas.gif

o del dovaneliu sveciams - buvau nuplanavus krikstynu saldainius suvynioti po kokius 4 i celofana, perrist ta laukneseli juostele ir kiekvienam iteikti (lauknaselis man asociuojasi su valgomu daiktu ). bet paskutini vakara suvargau bandydama suvyniotim susibiesijauir visai nedariau  lotuliukas.gif  tai pasipuosiau zydrom juostelem toki pinta krepseli, sudejau i ji saldainius ir visus is jo vaisinau, tai dauguma tu saldainiu isimete i rankines namo nestis smile.gif

aš jau šiandien irgi prisipirkau krūvą saldainių, nors dar krikštynos tolokai, bet nepages, tai vyras mano irgi juokėsi, kad teks ilgai vargti, pakol jas pervyniosime 4u.gif doh.gif kas dėl šampano-tai ydomumo dėlei galima vaikiško vežtis thumbup.gif lotuliukas.gif clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaaatute: 13 rugpjūčio 2009 - 14:38
As i krikstynu lauktuviu maiselius dejau taip pat pervyniotus saldainius ir magnetuka su vaikucio foto, daviau seimai viena maiseli. pabandysiu dabar sukelti foto, nesuprantu, ka blogai darau, kad nerodo g.gif
magnetukas
user posted image
krikstynu sagutes
user posted image
truputi matosi sales papuosimai
user posted image
rasem visi palinkejimus ant balionu
user posted image
burbulu lietus smile.gif
user posted image
prasymai krikstateviams
user posted image
tortas
user posted image
krikstukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dani @ 2009 08 13, 15:43)
As i krikstynu lauktuviu maiselius dejau taip pat pervyniotus saldainius ir magnetuka su vaikucio foto, daviau seimai viena maiseli. pabandysiu dabar sukelti foto, nesuprantu, ka blogai darau, kad nerodo  g.gif
magnetukas
user posted image
krikstynu sagutes
user posted image
truputi matosi sales papuosimai
user posted image
rasem visi palinkejimus ant balionu
user posted image
burbulu lietus smile.gif
user posted image
prasymai krikstateviams
user posted image
tortas
user posted image
krikstukas  smile.gif
user posted image

na thumbup.gif viskas dabar labai gerai matosi clap.gif clap_1.gif o kam naudojote tas sagutes?
Atsakyti