Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2009

QUOTE(Butvilė @ 2009 08 12, 13:44)
Nu joooo.... Nebūtumėm lietuviai.... Iš visko kapeika darom. Galvojau, kad nors cia rasiu pavyzdelių, paveikslėlių nemokamų. Juk galiu ir pati pasidaryti etiketes ar saldainių popirėlių. Galvojau gal mergaitės dalinasi. Gaila  g.gif

popiereliai cia

QUOTE(ciurka @ 2009 08 12, 18:31)
na va, as irgi po krikstasunio krikstynu smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2009 08 13, 10:30)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jei kas iskastu tai ir metalo detektorius neras. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Reike nakti ir kad nieks nematytu sveciam nerodykit dviese kaskit ir metalini troseli virs zemes palikit islindusi ,bet po to ji gerai uzmaskuokit na koki krumeli pasodinkit ir prie kamieno pririskit tai gal ir rasit nepabegs po zeme lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (Juokauju neuzpykit seip gera nuotaika norisi pajuokaut)

na man irgi šiandien superinė nuotaikėlė, sedžiu va ir kuriu krikštynoms :-D jau baginėju pasižadėjimus susirankioti :-D o dėl to stroselio ir krūmelio tai super idėja, reiks pasiūlyti vyrui thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(mam2ka @ 2009 08 13, 11:03)

ta nuorodėle jau buvo ir anksčiau kitame forume, tiesiog reikėjo pieškoti 4u.gif
Atsakyti
kaatute, zinok nieko nesakiau, juk zmones stovineja laukdamio ceremonijos prie baznycios, nelabai kaip atrodytu kalbas sakyti smile.gif tai tiesiog paasakiau kiekvienam, akd noriu juos papuosti, pazymeti kaip dalyvi smile.gif

mam2ka, padedi tiems, kas tingi paieskoti? smile.gif saunuole drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes, planuotojos,

Kas man gali padeti su saldainiu popieriukais...? help.gif help.gif Turiu nuotraukyte su uzrasu, ka noreciau matyti ant saldainio, bet niekaip man neiseina sumaketuoti kad tiktu butent tiem "Extra", "ananasiniams" ar kt saldainiams angel_sadangel.gif Bandziau ir per word'a (tai nerandu kur parastes pasikeicia vietoj coliu, centimetrai..), ir per paint'a, ir visaip kitaip, bet neiseina tiksliai atitaikyti sad.gif O krikstynos jau poryt doh.gif Dar reikia atsoausdinti, suvynioti... Jau toks pyktis ir nervas ir liudesys ima, kad norisi mesti ta reikala su saldainiais, bet pasiziuriu i paveiksliuka ir butu liudna, jeigu jis neisvystu dienos sviesos - taip graziai sumaketuota... Gal kas apsiimtu...? Sumokeciau (kiek ten 5Lt ar kzk pan?) blush2.gif
Padekit, mergaites help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 13 rugpjūčio 2009 - 10:51
QUOTE(kaaatute @ 2009 08 13, 12:26)
Papildyta:
ta nuorodėle jau buvo ir anksčiau kitame forume, tiesiog reikėjo pieškoti  4u.gif

man juk pirštai nenukrito lotuliukas.gif , o jei rimtai, tai juk negaila, na jeigu zmogus tingi ieskoti, gal jo natura tokia, tegul turi, ziuri lotuliukas.gif

QUOTE(ciurka @ 2009 08 13, 12:44)
mam2ka, padedi tiems, kas tingi paieskoti? smile.gif saunuole  drinks_cheers.gif

siandiena ko tai nespeju paskui tave lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurka @ 2009 08 13, 10:44)
kaatute, zinok nieko nesakiau, juk zmones stovineja laukdamio ceremonijos prie baznycios, nelabai kaip atrodytu kalbas sakyti smile.gif tai tiesiog paasakiau kiekvienam, akd noriu juos papuosti, pazymeti kaip dalyvi smile.gif

mam2ka, padedi tiems, kas tingi paieskoti? smile.gif saunuole  drinks_cheers.gif

Man klausimas - jeigu ateina kas pasveikinti prie baznycios, ar nereikia kaip per vestuves tureti kokiu saldainiu ar sampano...? blush2.gif
Atsakyti
4u.gif ... Sveikos. Mes ir jau po krikštynų... Čia pati kažkada klausiau, ir žadėjau parašyt arkivyskupijos atsakymą kas laiko mergaitę, kas berniuką,. tai vat - cituoju - "Paprastai berniuką laiko vyras, o mergaitę - moteris, bet tai neesminiai dalykai."...
Taip jau nutiko, kad nebuvo kam filmuoti, tai dabar sėdžiu laisvu laiku ir kuriu krikštasūniui "filmuką" iš nuotraukų, pridėdama muzikėlę, žodžių gražių, dar paveikslėlių paieškosiu... bus dovana prisiminimui... gal kam pravers tokia idėja ax.gif

sėkmės visoms, kurios dar tik rengiatės šventei 4u.gif
Atsakyti
Visiem dovanos dovanos maciutei seneliui ir t.t. O sveciam nereike kukliu prisiminimui apie krikstynas? Jei reike tai ka dovanojat.
Atsakyti
QUOTE(Butvilė @ 2009 08 12, 11:44)
Nu joooo.... Nebūtumėm lietuviai.... Iš visko kapeika darom. Galvojau, kad nors cia rasiu pavyzdelių, paveikslėlių nemokamų. Juk galiu ir pati pasidaryti etiketes ar saldainių popirėlių. Galvojau gal mergaitės dalinasi. Gaila  g.gif

parasykite man i az savo elektronini pasta as jums tikrai atsiusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2009 08 13, 10:52)
Man klausimas - jeigu ateina kas pasveikinti prie baznycios, ar nereikia kaip per vestuves tureti kokiu saldainiu ar sampano...?  blush2.gif

na nezinau kaip daro kiti, taciau mes vaisinome ir saldainiais ir sampanu mirksiukas.gif tikrai taip pagerbi tuos zmones kurie atejo. as taip manau.
Atsakyti
QUOTE(Mylinti mamyte @ 2009 08 13, 12:29)
parasykite man i az savo elektronini pasta as jums tikrai atsiusiu  mirksiukas.gif

sveiki,gal ir man galit ka nors atsiust?nieko neiseina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguliooks: 13 rugpjūčio 2009 - 11:51
QUOTE(gosas @ 2009 08 13, 11:22)
Visiem dovanos dovanos maciutei seneliui ir t.t. O sveciam nereike kukliu prisiminimui apie krikstynas? Jei reike tai ka dovanojat.

i si klausima irgi parasysiu is savo patirties 4u.gif mes pirkome tokius maiselius permatomus kur virsuj uzsirisa i ten idejome saldainiu su foto po saldainini soskiuka ir po angeliuka. labai graziai ziurejosi ir sveciai liko suzaveti. kai iteikeme juos sakeme, jog tai dukros krikstynu lauktuves mirksiukas.gif
Atsakyti