Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2009

[quote=Gutjera,2009 08 12, 08:17]
[quote=pilietevakare,2009 08 11, 23:08]
Visu pirma sveikinu Vakares tevelius su graziu jubiliejumi. O Vakare su pirmuoju TORTADIENIU. happybday.gif
O dabar noreciau paklausti del tu balionu, ar juos jau is kart pripustus dujom atvezat ar kaip? Nes ten viena mamyte minejo, jog isejus is baznycios pute, tai juk jei paprastai pripusti tai juk i dangu nepakils, o jei dujom tai ka visa aparata uzsakyneti prie baznycios. ax.gif
[/quote]
Jei as gerai supratau,tai jie ten ne balionus,o burbulus pute prie baznycios.O balionus tai aisq manau reikia atsivezt pripustus,kam apsisunkint save ir priputinet juos pries leidziant. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš gal netinkamai paklausiau blush2.gif , norėjau sužinoti, kelintą valandą tiksliai vyko ceremonija, nes ruošiuosi užsukti į bažnyčią užsirašyt ir neapsisprendžiu dėl laiko. Manoji miega apie 13 - 14 val. Jei prieš miegą, tai labai jau daug laiko lieka iki vakaro, jei po miego (gautusi apie 16 ta) ar ne pervėlu.... Be miego bijau ji bus labai pikta ir galiu tiek per ceremoniją ir jau vakare su vaiku visai nesusišnekėti... O po bažnyčios važiuojat iš karto į šventimo vietą? Ar kas dar pasifotografuoti važiuojat kur į gamtą? Su visais svečiais važinėjat(pas man susirenka apie 30 žmonių)?
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2009 08 12, 11:34)
Aš gal netinkamai paklausiau  blush2.gif , norėjau sužinoti, kelintą valandą tiksliai vyko ceremonija, nes ruošiuosi užsukti į bažnyčią užsirašyt ir neapsisprendžiu dėl laiko. Manoji miega apie 13 - 14 val. Jei prieš miegą, tai labai jau daug laiko lieka iki vakaro, jei po miego (gautusi apie 16 ta) ar ne pervėlu.... Be miego bijau ji bus labai pikta ir galiu tiek per ceremoniją ir jau vakare su vaiku visai nesusišnekėti... O po bažnyčios važiuojat iš karto į šventimo vietą? Ar kas dar pasifotografuoti važiuojat kur į gamtą? Su visais svečiais važinėjat(pas man susirenka apie 30 žmonių)?

mano aukselio krikštynos rugpjučio 22d ir ceremonija vyks 16:30 poto prie bažnyčios pasifotografuosim ir i šventimo vieta tiesa bažnyčia netoli sodybos kur švesim. pas mus bus 40 žmoniu tai mes kvietime parašėm ceremonijos laika ir vieta ir šventimo laika ir vieta tai jau visi patys atsirinko kur nori dalyvaut. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2009 08 12, 09:34)
Aš gal netinkamai paklausiau  blush2.gif , norėjau sužinoti, kelintą valandą tiksliai vyko ceremonija, nes ruošiuosi užsukti į bažnyčią užsirašyt ir neapsisprendžiu dėl laiko. Manoji miega apie 13 - 14 val. Jei prieš miegą, tai labai jau daug laiko lieka iki vakaro, jei po miego (gautusi apie 16 ta) ar ne pervėlu.... Be miego bijau ji bus labai pikta ir galiu tiek per ceremoniją ir jau vakare su vaiku visai nesusišnekėti... O po bažnyčios važiuojat iš karto į šventimo vietą? Ar kas dar pasifotografuoti važiuojat kur į gamtą? Su visais svečiais važinėjat(pas man susirenka apie 30 žmonių)?

Mes nusprendeme uzsirasyti 13h ir kai nuejome,tai leido rinktis valanda,bet ne veliau 13h,tai mes ja ir pasirinkome.Bet gal kitose baznyciose ir ilgiau krikstija.
Papildyta:
Mamytes,gal turit minciu ka padovanoti prosenelems? Skaiciau,kad kazkas dovanojo rozanciu,kad pasimelstu uz proanuki,bet beda ta,kad musu viena prosenele kito tikejimo,tai rozancius kaip ir nelabai tinka abiems.Jei dovanotume prijuostes kaip ir mociutems tai ar nelabai sugalvoju ka idomaus ir skirtingo sugalvoti,o be to velgi problema,nes musu kita prosenele nelabai megeja gaminti o ir sveikatos nelabai turi. Gal turit minciu ka dar galima dovanot:hm
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2009 08 12, 10:34)

galiu jums parasyti kaip mes dareme blush2.gif musu ceremonija vyko arkikatedroje vilniuje 15.30, susirinko visi sveciai ir dalyvavo visi gereminijoje, kunigelis puikus smile.gif tuo paciu metu atvyko ir uzsakyta fotografe iamzino tiek baznycioje tiek centre. i sodyba vykome visi, viena masina po kitos. taip kad mes atvykome i sodyba apie 18.30 nes ji buvo apie 50km nuo Vilniaus. laiko tikrai pakako pasilinksminti ir visa scenariju isdestyti kas buvo suplanuota mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
Nu joooo.... Nebūtumėm lietuviai.... Iš visko kapeika darom. Galvojau, kad nors cia rasiu pavyzdelių, paveikslėlių nemokamų. Juk galiu ir pati pasidaryti etiketes ar saldainių popirėlių. Galvojau gal mergaitės dalinasi. Gaila g.gif
Atsakyti
QUOTE(Butvilė @ 2009 08 12, 13:44)
Nu joooo....

Manau, kad čia sočiai nemokamų pavyzdėlių ir įdėjų...
Aš pati sau darausi tiek saldainių popierėlius tiek kitus spauzdinius ir labai esu dėkinga už mamyčių pateiktas mintis 4u.gif
O yra mamyčių kurios neturi laiko ar sąlygų pačioms pasidaryti, tai manau jos labai džiaugiasi turinčios galimybę, kad kažkas joms gali padaryti tuos darbelius...
Nėra ko čia piktintis, reik džiaugtis, kad žmonės išradingi ir tokiais sunkiais laikais sugeba dasidurti pinigėlį...
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2009 08 11, 15:05)
turis nuo ipilto alkoholio kiekio priklausys  manyciau. As dariau, tai man gavosi 2 mazi indeliai nuo koseliu ir vienas tas didesnis ir pasmaguriavimui liko saukstai kokie 3  g.gif

o aš galvojau daryti su brendžiu ar konjaku g.gif

QUOTE(dani @ 2009 08 12, 11:00)
Balionus mums pripute is vakaro, o kita diena po pietu leidome i dangu  smile.gif

bet čia gal jau tie, kurie ilgiau laiko ir brangesni, ane? ax.gif

QUOTE(Butvilė @ 2009 08 12, 12:44)
Iš visko kapeika darom. Galvojau, kad nors cia rasiu pavyzdelių, paveikslėlių nemokamų. Juk galiu ir pati pasidaryti etiketes ar saldainių popirėlių. Galvojau gal mergaitės dalinasi. Gaila  g.gif

nėra taip labai blogai smile.gif nors faktas, kad skyrelis tikrąja to žodžio prasme okupuotas "mokamų pagalbininkių", bet geriau pasidairius, galima atrasti ir geranoriškai besidalinančių idėjomis ir pavyzdžiais žmogiukų mirksiukas.gif

Atsakyti
[quote=Minlina,2009 08 12, 01:15]
smagu, kad viskas pavyko ir turėjot tokią ilgą šventę smile.gif

o aš turiu vieną klausimuką - kur nusipirkti tokias ar panašias baltas kojinytes, t.y. be jokių raukinukų? jau net nejuokinga, prieš savaitę apėjau urmo bazes, bet galėjo pasiūlyti tik "kvarbatkuotas", o šiandien nei maksimoj, nei vaikų parduotuvėse negavau... o atrodo toks paprastas dalykas...
[/quote]

pirko kriksto mama - paklausiu pas ja ir veliau parasysiu

[quote=Gutjera,2009 08 12, 10:17]
[quote=pilietevakare,2009 08 11, 23:08]
Visu pirma sveikinu Vakares tevelius su graziu jubiliejumi. O Vakare su pirmuoju TORTADIENIU. happybday.gif
O dabar noreciau paklausti del tu balionu, ar juos jau is kart pripustus dujom atvezat ar kaip? Nes ten viena mamyte minejo, jog isejus is baznycios pute, tai juk jei paprastai pripusti tai juk i dangu nepakils, o jei dujom tai ka visa aparata uzsakyneti prie baznycios. ax.gif
[/quote]

aciu uz sveikinimus su tortadieniu - nesitikejau kad kas nors pastebes ax.gif
balionus pripustus pasiemem is vakaro ir vezemes bagazineje viskas buvo ciki thumbup.gif

visoms aciu uz pagyras ax.gif ax.gif ax.gif

Papildyta:
pamirsau nuotrauka is linksmiausios dalies - maudyniu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilietevakare: 12 rugpjūčio 2009 - 12:25
QUOTE(MagnolijaB @ 2009 08 12, 13:57)
Manau, kad čia sočiai nemokamų pavyzdėlių ir įdėjų...
Aš pati sau darausi tiek saldainių popierėlius tiek kitus spauzdinius ir labai esu dėkinga už mamyčių pateiktas mintis  4u.gif
O yra mamyčių kurios neturi laiko ar sąlygų pačioms pasidaryti, tai manau jos labai džiaugiasi  turinčios galimybę, kad kažkas joms gali padaryti tuos darbelius...
Nėra ko čia piktintis, reik džiaugtis, kad žmonės išradingi ir tokiais sunkiais laikais sugeba dasidurti pinigėlį...

šaunuolės kurios sugeba iš to užsidirbti, juk niekam nedraudžiama ir pačioms pasidaryti, o idėjų tikrai labai labai daug yra smile.gif
QUOTE(pilietevakare @ 2009 08 12, 14:30)
Papildyta:
pamirsau nuotrauka is linksmiausios dalies - maudyniu
user posted image

jaučiu, kad super turėjo būti maudynės, o kuriam paplūdimyje buvote Nidoje? Nes mes joje atostogavome savaitgalį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaatute @ 2009 08 12, 13:43)
šaunuolės kurios sugeba iš to užsidirbti, juk niekam nedraudžiama ir pačioms pasidaryti, o idėjų tikrai labai labai daug yra smile.gif
jaučiu, kad super turėjo būti maudynės, o kuriam paplūdimyje buvote Nidoje? Nes mes joje atostogavome savaitgalį  thumbup.gif

oi kad as zinociau butinai pasakyciau, tikrai ne pagrindiniam, jau labiau atgal pavaziavus link kelto, ten kazkokie viesbutukai 2 yra ir nuo ju kelias y pajury, tai ten ir buvome.... kogro butu taip - sekantis po pagrindinio arba 2
Atsakyti