Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2009

Atsiprasau, nelabai turiu laiko skaityti tema blush2.gif
Idomu ar galiu savo mazajai uzdeti didziosios kriksto suknele? Anyta sako, kad krikstijnt su tais paciais rubais zmones suarteja, buna artimesni.
Gal ka nors girdejot apie tai g.gif
Atsakyti
[quote=urgit@,2009 08 05, 11:01]
Idomu ar galiu savo mazajai uzdeti didziosios kriksto suknele? Anyta sako, kad krikstijnt su tais paciais rubais zmones suarteja, buna artimesni.
[quote]
as krikstyciau - man tai netgi labai miela butu...
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2009 08 05, 07:49)
sveikos, kur pigiausiai ir greiciausiai Kaune galima padaryti marskinelius su nuotraukomis?

Pati dar nedariau,bet forumuose radau info ir pasizymejau,kad KAune,Kestucio g. 56 marskinelius pigiau daro. 4u.gif
Papildyta:
[quote=pilietevakare,2009 08 05, 09:21]
[quote=urgit@,2009 08 05, 11:01]
[quote]
as krikstyciau - man tai netgi labai miela butu...
[/quote]
Skaiciau,kad kazkuri forumiete vaikucius net su savo kriksto rubeliu krikstys,tad manau tikrai gali uzdet ta suknute. g.gif
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2009 08 05, 11:01)
Atsiprasau, nelabai turiu laiko skaityti tema  blush2.gif
Gal ka nors girdejot apie tai  g.gif

Jūsų anyta visiškai teisi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2009 08 05, 09:54)
Suknele neriau pati  ax.gif

super gražiai padaryta thumbup.gif , aš galvoju gal ir man pačiai dukrytei nerti suknelytę g.gif tektų tik prisiminti, kaip tai daroma, nes jau senokai vąšelio į rankas nepajimu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaaatute: 05 rugpjūčio 2009 - 12:24
As taip pat krikstyciau tais paciais rubeliais smile.gif
Atsakyti
Aisku tik tais paciais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dru-gelis @ 2009 08 05, 13:42)
As taip pat krikstyciau tais paciais rubeliais  smile.gif

As gal taip pat noreciau krikstyti ta pacia suknele, bet man atrodo, kad ta kriksto mama kuri krikstys mano dukra tai nori aprengti vaikeli taip kaip jai atrodo grazu. Ar neatrodys tai kaip izeidimas, jog drabuzius vaikeliui parinksiu pati? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutjera @ 2009 08 05, 15:24)
As gal taip pat noreciau krikstyti ta pacia suknele, bet man atrodo, kad ta kriksto mama kuri krikstys mano dukra tai nori aprengti vaikeli taip kaip jai atrodo grazu. Ar neatrodys tai kaip izeidimas, jog drabuzius vaikeliui parinksiu pati?    ax.gif

Nemanyciau schmoll.gif Dar jei isanksto aptarsite tai su ja mirksiukas.gif Aisku, paaiskinant, kokia tai grazi tradicija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaatute @ 2009 08 05, 14:23)
super gražiai padaryta  thumbup.gif , aš galvoju gal ir man pačiai dukrytei nerti suknelytę  g.gif  tektų tik prisiminti, kaip tai daroma, nes jau senokai vąšelio į rankas nepajimu ax.gif  blush2.gif

Zinoma nerk pati thumbup.gif Mamytes su meile nunerta suknele dukrytei thumbup.gif
As irgi seniai nieko nemezgiau, o suknele is vis pirma karta ax.gif bet kai mezgi su meile, idedi daug silumos i ta darbeli... wub.gif Ir ta suknele paliksiu dukrytei prisiminimui ( neparduosiu ),gal anukele kada aprengs su ja smile.gif
Atsakyti
sakykite kaip ideti nuotraukas??????????
Atsakyti
QUOTE(Mylinti mamyte @ 2009 08 05, 20:11)
sakykite kaip ideti nuotraukas??????????

Į FORUMĄ? galima per www.postimage.org mirksiukas.gif
Atsakyti