Atsiprasau, nelabai turiu laiko skaityti tema
Idomu ar galiu savo mazajai uzdeti didziosios kriksto suknele? Anyta sako, kad krikstijnt su tais paciais rubais zmones suarteja, buna artimesni.
Gal ka nors girdejot apie tai
[quote=urgit@,2009 08 05, 11:01]
Idomu ar galiu savo mazajai uzdeti didziosios kriksto suknele? Anyta sako, kad krikstijnt su tais paciais rubais zmones suarteja, buna artimesni.
[quote]
as krikstyciau - man tai netgi labai miela butu...
[quote]
QUOTE(petrovna @ 2009 08 05, 07:49)
sveikos, kur pigiausiai ir greiciausiai Kaune galima padaryti marskinelius su nuotraukomis?
Pati dar nedariau,bet forumuose radau info ir pasizymejau,kad KAune,Kestucio g. 56 marskinelius pigiau daro.
Papildyta:
[quote=pilietevakare,2009 08 05, 09:21]
[quote=urgit@,2009 08 05, 11:01]
[quote]
[/quote]
Skaiciau,kad kazkuri forumiete vaikucius net su savo kriksto rubeliu krikstys,tad manau tikrai gali uzdet ta suknute.
QUOTE(urgit@ @ 2009 08 05, 11:01)
Jūsų anyta visiškai teisi
QUOTE(asedita @ 2009 08 05, 09:54)
Suknele neriau pati
super gražiai padaryta , aš galvoju gal ir man pačiai dukrytei nerti suknelytę tektų tik prisiminti, kaip tai daroma, nes jau senokai vąšelio į rankas nepajimu
As taip pat krikstyciau tais paciais rubeliais
Aisku tik tais paciais
QUOTE(dru-gelis @ 2009 08 05, 13:42)
As taip pat krikstyciau tais paciais rubeliais
As gal taip pat noreciau krikstyti ta pacia suknele, bet man atrodo, kad ta kriksto mama kuri krikstys mano dukra tai nori aprengti vaikeli taip kaip jai atrodo grazu. Ar neatrodys tai kaip izeidimas, jog drabuzius vaikeliui parinksiu pati?
QUOTE(Gutjera @ 2009 08 05, 15:24)
As gal taip pat noreciau krikstyti ta pacia suknele, bet man atrodo, kad ta kriksto mama kuri krikstys mano dukra tai nori aprengti vaikeli taip kaip jai atrodo grazu. Ar neatrodys tai kaip izeidimas, jog drabuzius vaikeliui parinksiu pati?
Nemanyciau Dar jei isanksto aptarsite tai su ja Aisku, paaiskinant, kokia tai grazi tradicija
QUOTE(kaaatute @ 2009 08 05, 14:23)
super gražiai padaryta , aš galvoju gal ir man pačiai dukrytei nerti suknelytę tektų tik prisiminti, kaip tai daroma, nes jau senokai vąšelio į rankas nepajimu
Zinoma nerk pati Mamytes su meile nunerta suknele dukrytei
As irgi seniai nieko nemezgiau, o suknele is vis pirma karta bet kai mezgi su meile, idedi daug silumos i ta darbeli... Ir ta suknele paliksiu dukrytei prisiminimui ( neparduosiu ),gal anukele kada aprengs su ja
sakykite kaip ideti nuotraukas??????????
QUOTE(Mylinti mamyte @ 2009 08 05, 20:11)
sakykite kaip ideti nuotraukas??????????
Į FORUMĄ? galima per www.postimage.org