Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2009

QUOTE(*Sausainiukas* @ 2009 07 30, 21:57)
o, smagu čia sutikti kolegę sausinukę  bigsmile.gif  pasibaigė ankstesnė tema tai tik dabar aptikau naują  ax.gif Ryta važiuoju pasiimti rūbelių  wub.gif  liko žvakutę nusipirkti ir batukus nusinerti  4u.gif
lafan, kada jūsų krikštynos?  Mano pusseserė daro medelius, jeigu norėsi, suorganizuočiau perdavimą į Vilnių  mirksiukas.gif saldainiu medeliai

Labute, Sausainiuk! bigsmile.gif
Musu krikstynos 8d. per (grandmeeta). biggrin.gif Del medaliu, gal butu ir neblogai, bet, kad siandien isvaziuoju is VLN. unsure.gif Grisiu tik torto pasiimt, dovana ipakuot ir dar del keliu smulkmenu.
Kada jusu? Kai grisiu po savo "atostogu" butinai pasirodykit nuotraukas is krikstynu. bigsmile.gif Dabar jau begsiu. iki.
Atsakyti
Sveikos,
norejau paklausti, gal kas nesenai kur pirkot modelino remeliuose kur buna su nuotrauka. Niekur nerandu... Esu is KAuno. Buciau dekinga uz info.
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2009 07 31, 15:06)
Labute, Sausainiuk! bigsmile.gif
Musu krikstynos 8d. per (grandmeeta). biggrin.gif  Del medaliu, gal butu ir neblogai, bet, kad siandien isvaziuoju is VLN.  unsure.gif Grisiu tik torto pasiimt, dovana ipakuot ir dar del keliu smulkmenu.
Kada jusu? Kai grisiu po savo "atostogu" butinai pasirodykit nuotraukas is krikstynu. bigsmile.gif Dabar jau begsiu. iki.

4u.gif musu 08 15 4u.gif tai jusu anksciau smile.gif pirma jus pasirodysit 4u.gif

QUOTE(alkaponė @ 2009 07 31, 16:09)
Sveikos,
norejau paklausti, gal kas nesenai kur pirkot modelino remeliuose kur buna su nuotrauka. Niekur nerandu... Esu is KAuno. Buciau dekinga uz info.

neseniai maciau Vaiku mieste 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2009 07 31, 16:16)
4u.gif 
neseniai maciau Vaiku mieste  4u.gif

Kokia kaina gal pameni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alkaponė: 31 liepos 2009 - 15:18
QUOTE(alkaponė @ 2009 07 31, 17:09)
Sveikos,

Mačiau Tomas Philips, apie 30Lt, o Vaikų mieste kosmosas...gal 80Lt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estetė: 31 liepos 2009 - 15:27
QUOTE(estetė @ 2009 07 31, 16:25)
Mačiau Tomas Philips, apie 30Lt, o Vaikų mieste kosmosas...gal 80Lt blink.gif

Aciu labai uz info, merginos. Na jei dar kas turit, tai pasidalinkint, nes gal nerasiu tomas philips...
Atsakyti
Ir as maciau pries 1,5 savaites mazdaug
Atsakyti
dar ne y tema, kur kaunietes spausdinates paveikslelius? popierelius ta prasme, nooretusi zinoma kiaip galima pigiau
Atsakyti
klausykit,mamos,is kur gaut spirito tam sirsiu medui?gi nenueisi i parde ir nenusipirksi:((((o gal is ko kito bandet daryt:t.o.brendzio,degtines/jei bandet,tai kaip gavos...
Atsakyti
Aciu uz atsakymus del nertu drabuzeliu kainu 4u.gif

QUOTE(petrovna @ 2009 07 31, 18:18)
klausykit,mamos,is kur gaut spirito tam sirsiu medui?gi nenueisi i parde ir nenusipirksi:((((o gal is ko kito bandet daryt:t.o.brendzio,degtines/jei bandet,tai kaip gavos...

Kazkuri mama rase, kad dare su degtine ir nepataria daryt su ja 4u.gif Berods gavos labai skysta ar p...
Atsakyti
Nu as kaip visada atsilikusi nuo gyvenimo doh.gif , kas gi yra tas sirsiu medus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pilietevakare @ 2009 07 31, 18:18)
dar ne y tema, kur kaunietes spausdinates paveikslelius? popierelius ta prasme, nooretusi zinoma kiaip galima pigiau

as copy1 spauzdinu smile.gif

QUOTE(petrovna @ 2009 07 31, 18:18)

spirito, tai gali pabandyti vaistineje. Tik nezinau, ar ji parduoda, bet turetu gal. Pabandyk, bet kad ten buna, tai tikrai.
Mano MB is anksciau yra parupines, o ir kur, tai net nezinau.
Atsakyti