Labuka, norejau paklaust tu mamyciu, kurios uzsake krikstynoms nerti drabuzelius, kokios mazdaug kainos?
Sveikos, planuotojos
Komplektukas (suknyte, kepuryte, batukai) ne maziau kaip 200Lt
Beje, buvo cia diskusija del "balto kriksto rubo", tai skambinau siandien kunigui, kuris krikstys, tai sake kad tikrai jeigu mergyciu sukneles baltos, skraiste nebutina Tai mes ir nedesim, uzteks kad nauja balta nerta suknyte ir del spalvu klausiau, tai sake kad pgl biblija berniukam rozine, mergaitem melyna, bet jis nekreipia demesio i spalvas, juo labiau kad dedant berniukams ruzavus, is gaunasi vos ne pajuoka, todel kas kaip nori tas taip ir rengia, cia absoliuciai nera esminis faktas
QUOTE(Miranda80 @ 2009 07 31, 09:37)
Labuka, norejau paklaust tu mamyciu, kurios uzsake krikstynoms nerti drabuzelius, kokios mazdaug kainos?
Beje, buvo cia diskusija del "balto kriksto rubo", tai skambinau siandien kunigui, kuris krikstys, tai sake kad tikrai jeigu mergyciu sukneles baltos, skraiste nebutina Tai mes ir nedesim, uzteks kad nauja balta nerta suknyte ir del spalvu klausiau, tai sake kad pgl biblija berniukam rozine, mergaitem melyna, bet jis nekreipia demesio i spalvas, juo labiau kad dedant berniukams ruzavus, is gaunasi vos ne pajuoka, todel kas kaip nori tas taip ir rengia, cia absoliuciai nera esminis faktas
QUOTE(Miranda80 @ 2009 07 31, 10:37)
[quote=Tahoe,2009 07 31, 10:55]
panašiai, na mums svajonių suknytė su kepuryte kainuos 160, bet labai norint, įmanoma rast ir dar pigiau
jei tikrai norisi megzto rūbelio, o kaina aktualu, tai geriau bandyti per pažįstamus, gimines surasti kokią mezgančią tetulę ar mamytę, o ne kreiptis į tas, kuriuos tuo tiesiogiai užsiima, bus tikrai pigiau
QUOTE(Tahoe @ 2009 07 31, 10:55)
panašiai, na mums svajonių suknytė su kepuryte kainuos 160, bet labai norint, įmanoma rast ir dar pigiau
jei tikrai norisi megzto rūbelio, o kaina aktualu, tai geriau bandyti per pažįstamus, gimines surasti kokią mezgančią tetulę ar mamytę, o ne kreiptis į tas, kuriuos tuo tiesiogiai užsiima, bus tikrai pigiau
Jo, as taip ir padariau
mamytes, zinau kad ca ne ieta bet vistiek, gal galitpasakyti kur kas darotes torta ir kiek kainuoja... nes 160 moketi uz torta man brangoka (maxima) tai galvoju gal kazkas kazka galite pasiulyti?
QUOTE(pilietevakare @ 2009 07 31, 11:30)
mamytes, zinau kad ca ne ieta bet vistiek, gal galitpasakyti kur kas darotes torta ir kiek kainuoja... nes 160 moketi uz torta man brangoka (maxima) tai galvoju gal kazkas kazka galite pasiulyti?
Mes Bijoloje uzsakinesime, yra tinklapis ju. Dar girdejau, kad nieko yra Gulbinienes tortai: www.torta-pyragai.lt
mes vestuvėms užsakinėjom iš Gulbinienės, tai likau labai patenkinta, be to ten ir internetu gali pasiderinti norimą tortą ir papuošimą pagal tau priimtiną kainą
Mums nunere suknyte, betukus, apsiaustuka, zvakytes papuosima, kepuryte ir rankinuka .
Kaina 200 lt.
http://public.fotki....ryts-kriktynos/
Kaina 200 lt.
http://public.fotki....ryts-kriktynos/
QUOTE(estetė @ 2009 07 31, 00:01)
Ačiū labai visoms už pagyras
Kaip džiaugiuosi, kad patiko Nuėjau vyrui pasigirti, kad patiko, sakau, sakė, kad realybėje atrodo gražiau, o tas sako kas, vyras realybėje atrodo gražiau
Kaip džiaugiuosi, kad patiko Nuėjau vyrui pasigirti, kad patiko, sakau, sakė, kad realybėje atrodo gražiau, o tas sako kas, vyras realybėje atrodo gražiau
Saunuolis ot pasitikejimas savimi
QUOTE(pilietevakare @ 2009 07 31, 12:30)
pries savaitele pazystami krikstynoms pirke torta maximoje, viduje rado supelijusi biskvita
QUOTE(milzinukas @ 2009 07 30, 16:17)
Pagrazinu temele metriku pavyzdeliais:
Daugiau darbeliu krikstynoms rasite mano parase
Daugiau darbeliu krikstynoms rasite mano parase
o kaip suzinoti darbeliu kainas?
aciu visoms uz atsakymus gulbiniene siek tiek esu pati nusivylusi - labai skanus tortai tenai bet kelis paskutinius kartus prasiau vienokio papuosimo gavau kitoky ir t.t. tokiu mazu smulkmenuatsiranda, uztai nenoriu per krikstynas rizikuoti susigadinti nuotaika - kogero liko bijola arba mazoji ragaine tik nezinau ar tokia kaune yra
Pas Peckiene man patiko kelis kart uzsakynejau liuks (Kaune)