Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2009

QUOTE(lafan @ 2009 07 29, 18:37)
Labas visoms planuojancioms ir besiruosiancioms.  4u.gif
As dar nespejau paskaityti ka priraset, nes labai inikus i kristo suknytes nerima, bet norejau paklausti ar kas uzsisakinejot saldainiu medi? Ar verta? Ar tikrai gerai atrodo?

Mums padare labai grazu medeli thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
o jūs tuos saldainius valgysite? ar paliksite dėl grožio? jei dėl grožio, tai tik dulkėm rinkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 29, 20:11)
o jūs tuos saldainius valgysite? ar paliksite dėl grožio? jei dėl grožio, tai tik dulkėm rinkti  blush2.gif

Labas vakaras. 4u.gif O kas jau tu dulkiu nerenka?! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 29, 22:11)
o jūs tuos saldainius valgysite? ar paliksite dėl grožio? jei dėl grožio, tai tik dulkėm rinkti  blush2.gif

Aisku valgysim biggrin.gif Poto, manau, bus galima uzdeti ir kitus saldainius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 29, 22:11)

lotuliukas.gif o kas saldainius laiko del grozio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dru-gelis @ 2009 07 29, 20:59)
Man taip pat  ax.gif
Papildyta:
ligita33,
per kiek laiko tave pasieke siuntinukas, nes as uzsisakiau ir jau nuo sestadienio laukiu, bet nieko...  doh.gif man taip pat i siaures Lietuva turi keliauti  biggrin.gif

Bandykit skambinti ir teirautis Daznai buna kad apsizioplina Man ne viena karta taip buve kad siuntynys vezinosi (Cia per kurjeriu tarnyba)
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2009 07 30, 10:03)
Bandykit skambinti ir teirautis Daznai buna kad apsizioplina Man ne viena karta taip buve kad siuntynys vezinosi (Cia per kurjeriu tarnyba)

Gal kurjeriai buvo Lex system? Su tais tai pravalas doh.gif
Atsakyti
Su visais jais pravalas ir su tais bandziau ir su kitais (del tam tikru priezasciu negaliu viesinti firmu man su jom dirbti lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) mirksiukas.gif Reik cionga uskelti tuoi pat pristatys
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2009 07 30, 10:03)
lotuliukas.gif  o kas saldainius laiko del grozio?  smile.gif

Nu gaila tokį grožį valgyti smile.gif
Atsakyti
Laba dienelė smile.gif
Paspalvinu temelę nauju prisiminimų buteliu...
user posted image
Atsakyti
Ko šiandien taip ramu čia rolleyes.gif
Na tai dar paspalvinu temelę iščiučiuotu, išmyluotu komplektėliu smile.gif
user posted image
Atsakyti
labai grazus darbeliai 4u.gif
Atsakyti