Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2009

QUOTE(Milera @ 2009 07 25, 12:59)
o is kokio miesto tu esi?

kaune kur galima darytis spalvotai ieskau...uz padoriausia kaina g.gif
Atsakyti
4u.gif Mergaitės, kam reikia nertų angeliukų, šindien Kauno urmo bazėje 11 sandėly mačiau ( ten skyrius, kur visko daug krikštynoms ir kitoms šventėms: servetėlės, žvakės, kaspinai, maišeliai ir t.t.). Sakė, kad turi daug. Ir kaina nedidelė - tik 3 Lt. O angeliukai - thumbup.gif Kai man reikėjo, tai tik 6 gavau, teko drugelius stalo puošimui pirkti. wub.gif
Atsakyti
buvau ir as bazej,bet i 11 net neuzejau,apsisukau 12,ten tu skyreliu galybe,tik rinkis ir pirk,servetku paemiau,atviruciu,balionu,ir dar sio bei to.,tiesa,dar zvake kriksto radau.

p.s.vis dar ieskau kur pigiau randat Kaune atsispauzdint spalvotai?aciux
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2009 07 24, 23:49)
O ka dovanojate seneliams ir mociutems?
  blush2.gif

Mociutems ir promociutei mes dovanosim linines prijuostes ir uzrasysiu ka nors ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Marina Pau @ 2009 07 24, 17:21)
Laba diena, šiandien delfi įdėtas klipukas kaip iš arbuzo padaryti povą, super, man patiko, per vaikučių krikštynas bandysiu ir aš  blush2.gif  įdedu nuorodą, gal kam pravers http://gyvenimas.del...php?id=23258102  4u.gif

thumbup.gif arbuzas. Su vyru pasiziurejome, sake bandys padaryti biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, vakar klausiau savo kunigėlio apie skraistę krikštynoms. Tai juokdamasis paskė, kad nebūtina. Sako kas ten bus, mergaitė? Ai berniukas? Tai baltus batelius uždėkit lotuliukas.gif Kai pasakiau, kad rūbeliai bus pienos spalvos tai sakė oiiiiii geraaaai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgiedra @ 2009 07 25, 11:35)
O krykštukus dalinate už dyką? g.gif

Taip dalinsiu kiekvienai seimai po viena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Geltona @ 2009 07 26, 14:49)
Nu va, vakar klausiau savo kunigėlio apie skraistę krikštynoms. Tai juokdamasis paskė, kad nebūtina. Sako kas ten bus, mergaitė? Ai berniukas? Tai baltus batelius uždėkit  lotuliukas.gif Kai pasakiau, kad rūbeliai bus pienos spalvos tai sakė oiiiiii geraaaai  biggrin.gif

Del tos skraistes.... vakar buvome krikstynose ir visi trys krikstukai buvo su skaistemes, man asmeniskai labai grazu wub.gif sventiska thumbup.gif ir kai paklausiau mamytes, ko pas juos kunigas reikalavo kad turetu mazyliai, tai sake jog zvake ir kriksto skraiste, nesvarbu berniukas ar mergaite butu. Kai buvome krikstynose praita menese savo parapijoje, tai taip pat reikejo kriksto rubelio-skraistes !!! smile.gif ir as savo sunaus krikstynoms paprasiau jog pasiutu skraiste, man tai labai grazu ir miela wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dru-gelis: 26 liepos 2009 - 13:05
Dėl skonio nesiginčijama... Man tai jos nelabai.... schmoll.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2009 07 25, 21:16)
4u.gif  Mergaitės, kam reikia nertų angeliukų, šindien Kauno urmo bazėje 11 sandėly mačiau ( ten skyrius, kur visko daug krikštynoms ir kitoms šventėms: servetėlės, žvakės, kaspinai, maišeliai ir t.t.). Sakė, kad turi daug. Ir kaina nedidelė - tik 3 Lt. O angeliukai -  thumbup.gif  Kai man reikėjo, tai tik 6 gavau, teko drugelius stalo puošimui pirkti. wub.gif

Labukas,
Aš irgi labai daug nusipirkau 11 ir 12 sandėliuose. Aišku, kantrybės reikėjo, nes mirga marga visi skyreliai doh.gif
Atsakyti
aš tai manau, kad skraistės reikia, juk kai kunigas sako: "imk šį baltą krikšto rūbą..." tada ir dedam skraistę, o jei neturėsi ką uždėt, tai apsimesi, kad negirdi? g.gif
Atsakyti
laba 4u.gif mes buvome baznycioje "tipo " paskaitoj apie krikstynas smile.gif tai kunigas papasakojo viska kaip viskas vyks ir dar karta pakartojo kad reikalinga skraiste ir kita.

arbuzas super fainiai ispjaustytas thumbup.gif

o as jusu domejausi apie zvakes puosima gyvomis gelemis, tai jau mamytes uzsisakiau turguje geliu 4u.gif , sake kad papuos ir tikrai kainuos manau nebrangiai apie 20lt ax.gif
Atsakyti
Gal biški ne į tema, bet parduodu lotoso žvakes (5 vnt.ružavas), taip ir nepapuosem stalo, nes namie palikom.
Gal kam reikia?
Atsakyti