Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(*Evut @ 2009 08 24, 13:32)
nelabai čia protingo to matuoklio reikia  biggrin.gif

aš girdėjau tik apie tokius, kur skirtumą rodo tarp mentų mašinos greičio ir tos, kurios greitis matuojamas...
Papildyta:
QUOTE(niedulis @ 2009 08 24, 13:36)
įsigijo kitokią mašinytę, be policijos skiriamųjų ženklų, kurią pastato kur nors šalikelėje, o ten jau technikos prifarširuota visokiausios, pažeidėjus fiksuoja.

jėtau, kokiu baisiu keliu tu ten važinėji? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 08 24, 13:36)
sutinku..

bet vat toj tavo aprašytoj situacijoj - mentai važiavo paskui tave ir prieš tave pamatė kaip ans nulėkė? tai kaip jie jo greitį pamatavo? ir dar už tavęs būdami įjungė migalkes, tai tas pamatęs iškart tikriausiai turėjo stabdyt, tai irgi greičio tikro nepamatuosi... gal ne už greitį ten buvo unsure.gif

plika akim buvo matyt, kad nurūko kaip degančio namo gelbėt. matyt matė, kad išsinešė ir puolė paskui, nes aš važiavau tip top tiek, kiek buvo leidžiama 4u.gif
o šiaip apie tuos pakelinius matuoklius be jokių ženklų tai ir straipsniai yra, kad kablukus (caddy, berods) užsipirkę yra ir į juos sudėję fotikus. palieka tiesiog pakely mašiniuką savo ir nei žmonių, nei ženklų, nieko. važiuoji smagiai, viršiji, tik pyst ir nušaun biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 08 24, 13:41)
o šiaip apie tuos pakelinius matuoklius be jokių ženklų tai ir straipsniai yra, kad kablukus (caddy, berods) užsipirkę yra ir į juos sudėję fotikus. palieka tiesiog pakely mašiniuką savo ir nei žmonių, nei ženklų, nieko. važiuoji smagiai, viršiji, tik pyst ir nušaun  biggrin.gif

Tai va, mano bendradarbę kažkoks "kablukas" pakelėj "nušovė". Laukiam pasekmių.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 08 24, 13:17)
man tas pats kokiu greičiu važiuoja policija, visada važiuoju leistinas + <10, juk už tai tik įspėjimas ax.gif esu ne kartą taip aplenkus / apvažiavus besivelkantį patrulį irnesakyk.gif

Net ir per istisine? O ir greitis lenkimo momentu maziausia 15km turi buti didesnis uz lenkiamos masinos... g.gif Taigi jau du pazeidimai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 08 24, 09:16)
Dar būna geriau, kai policija mieste patruliuoja ir važiuoja antra juosta ~40 km/h, tuomet visos eilės juda tokiu greičiu. Net juokinga. Kartą vieną pažįstamą taip sėlinantį iš paskos sustabdė, klausia, ko taip lėtai važiuojat, gal girtas?

Ir aš iš vieno, kuris taip vilkosi tokį pat pasakojimą esu girdėjusi biggrin.gif Sakė klausė, kas jam trukdo apvažiuot ir laaabai ilgai jį kalbino, bet pūst nedavė. Tai kai paleido tas atsariai apvažiavo ir vėl tik ant 40 toliau šliaužė dabar jau su policija iš paskos. Tada jie dar kartą jį sustabdė paklaust ko čia tyčiojas. O jis nevisai tyčiojos, laukė antros pusės iš kažkokios įstaigos važinėdamas aplink, nes ten stovėt niekur negalima, na ir paerzino patrulį ta proga truputį doh.gif Bet, jei tiesą pasakojo, tai po jo žodžių ,,o kas trukdo apvažiuot?mirksiukas.gif" gana drauiškai jie išsiskyrė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 08 24, 13:54)
Net ir per istisine? O ir greitis lenkimo momentu maziausia 15km turi buti didesnis uz lenkiamos masinos... g.gif Taigi jau du pazeidimai... ax.gif

tik nepradėk skaičiuoti mano nepadarytų pažeidimų mirksiukas.gif turėjau omeny leidžiamą lenkimą, ne per ištįsinę, o jei mašinų nėr, tai kad ir 5 km/val didesniu greičiu tongue.gif jeigu mentai užmiesty važiuoja ant 70 ir tiesiog niekur neskuba, tai kodėl aš jų negaliu aplenkti su leidžiamu 90 ar net 95? taip kad viskas nuo situacijos priklauso.... tas pats mieste, tik čia jau dažnesnė situacija - besivelkančių apvažiavimas smile.gif
Atsakyti
matot mentai letai vazineja gatvje, kad stebetu aplinka. jei vaziuos ant 70 nieko nematys. tai ziauriausia tai, kd ju niekas nelenkia, ir visi is paskos velkasi, darydami kamscius
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 08 24, 14:19)
tik nepradėk skaičiuoti mano nepadarytų pažeidimų mirksiukas.gif turėjau omeny leidžiamą lenkimą, ne per ištįsinę, o jei mašinų nėr, tai kad ir 5 km/val didesniu greičiu tongue.gif jeigu mentai užmiesty važiuoja ant 70 ir tiesiog niekur neskuba, tai kodėl aš jų negaliu aplenkti su leidžiamu 90 ar net 95? taip kad viskas nuo situacijos priklauso.... tas pats mieste, tik čia jau dažnesnė situacija - besivelkančių apvažiavimas smile.gif

Vat butent toj situacijoj,kuria as papasakojau,aplenkti neiseina-istisine ir max.leidziamas 40 mirksiukas.gif Apvaziuoti tuo labiau-viena kryptim tik viena juosta.Vat ir velkasi visi doh.gif O jei vaziuoji ir matai kad visi abiejose pusese vos velkasi-reiskia,prie kazkurio namo su radaru stovi lotuliukas.gif Nors kita vertus,ne velkasi-vaziuoja leistinu greiciu cool.gif
Uz miesto man kazkada buvo kebli situacija,mentai vaziavo 70,leistinas 90,o as vaziuoju jiems is paskos ir negaliu aplenkti ju,nes pas mane ant subines 70 zenkliukas buvo! doh.gif Vilkausi taip jiems is paskos,kol jiems patiems matyt idomu nepasidare ir sumazino jie greiti iki 60,tada jau pasiryzau ir "isejau ant lenkimo",kai vaziavau pro sali net persisuke abu i mane ziurejo,o mano dukra i juos lotuliukas.gif Bet manau viska suprato kai zenkliuka gale pamate doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 08 25, 19:25)
Uz miesto man kazkada buvo kebli situacija,mentai vaziavo 70,leistinas 90,o as vaziuoju jiems is paskos ir negaliu aplenkti ju,nes pas mane ant subines 70 zenkliukas buvo! doh.gif Vilkausi taip jiems is paskos,kol jiems patiems matyt idomu nepasidare ir sumazino jie greiti iki 60,tada jau pasiryzau ir "isejau ant lenkimo",kai vaziavau pro sali net persisuke abu i mane ziurejo,o mano dukra i juos lotuliukas.gif Bet manau viska suprato kai zenkliuka gale pamate doh.gif  lotuliukas.gif

Nu smagus vaizdas turėjo būt biggrin.gif Apskritai policininkų darbas iš šono žiūrint, linksmas, tokis lotuliukas.gif . Iš šono. smile.gif
Atsakyti
Vaizdelis tai tikrai smagus ten buvo,tuo labiau,kad visi kiti "su vejeliu" pro sali svilpe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 08 24, 13:39)
aš girdėjau tik apie tokius, kur skirtumą rodo tarp mentų mašinos greičio ir tos, kurios greitis matuojamas...
Papildyta:
jėtau, kokiu baisiu keliu tu ten važinėji? doh.gif

QUOTE(*Evut @ 2009 08 24, 13:41)
plika akim buvo matyt, kad nurūko kaip degančio namo gelbėt. matyt matė, kad išsinešė ir puolė paskui, nes aš važiavau tip top tiek, kiek buvo leidžiama  4u.gif
o šiaip apie tuos pakelinius matuoklius be jokių ženklų tai ir straipsniai yra, kad kablukus (caddy, berods) užsipirkę yra ir į juos sudėję fotikus. palieka tiesiog pakely mašiniuką savo ir nei žmonių, nei ženklų, nieko. važiuoji smagiai, viršiji, tik pyst ir nušaun  biggrin.gif

Kas del tu ju kablu,tai pastoviai kely i Vilniu stovi sidabrinis VW TOURANAS,tamsintais gale langais,su fotiku,dazniausiai buna pastatytas uz vievio prie tu kapinaiciu,taip pat vazineja AUDI A6,tamsiai melyna,taip pat tamsinti langai.Registracijos tiksliai nepamenu,bet prasideda kazkas D raide...Kaune Raudondvario plentu vazineja AUDI A4,juoda,visi tamsinti langai,is priekio apacioj matosi mirgalai,taip pat tam kely nuo megos link akademijos vazineja du treciukai GOLFAI 4u.gif vienas juodas,kitas sidabrinis 4u.gif Zodziu,dirba musu pareigunai geriausiai kai ju nieks nemato 4u.gif be to,pas juos masinoj filmuoja,nezinau kaip tie pareigunai su AUDI A8,bet tie,kurie vazineja su AUDI A4,labai mielai ima pinigelius sau i kisene 4u.gif nors is pat pradziu aiskina,kad mes juk negalesim istrinti ka nufilmavom ir pan(jie filmuoja priekyje vaziuojancia masina,kuri virsija greiti ar pan).Taigi-laime ne piniguose,o ju kiekyje 4u.gif
Atsakyti
Oi, nematoma, pazeret informacijos. Gaila, tik tais keliais retai vazineju.
Atsakyti