Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(pikkolo @ 2009 08 24, 09:16)
Kartą vieną pažįstamą taip sėlinantį iš paskos sustabdė, klausia, ko taip lėtai važiuojat, gal girtas?

Man irgi tokios mintys kyla, gal jie ryte pagirioti važiuoja ir bijo, kad nesustabdytų?
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 08 24, 09:16)
Labai dažnas atvejis kelyje Kaunas-Vilnius, kur leistinas greitis 100 km/h (išskyrus kelias atkarpas, kur ribojama daugiau), vos pamato policiją, tai visi velkasi 80 ar lėčiau doh.gif
Dar būna geriau, kai policija mieste patruliuoja ir važiuoja antra juosta ~40 km/h, tuomet visos eilės juda tokiu greičiu. Net juokinga. Kartą vieną pažįstamą taip sėlinantį iš paskos sustabdė, klausia, ko taip lėtai važiuojat, gal girtas?

lotuliukas.gif Geras cia lotuliukas.gif Na,mano gatvej leistinas 40,visi paprastai vaziuoja 60 jei policija nestovi,bet kartais grazu vaizdeli galima pamatyti-vaziuoja patruliuojantis ekipazas lygiai 40,o is paskos virtine masinikiu net tamposi is nekantrumo,o lenkti negali-sustabdys uz greicio virsijima,pries patrulius kelias tustutelis doh.gif Man net yra kilusi mintis kad zalieji gal smaginasi tokiu budu doh.gif
As jei virsiju mazdaug 10km-greicio nemazinu net jei ir policija stovi,tuo labiau,kad lengvuju masinu spidometrai beveik visada duoda paklaida mazdaug + 3-8km(mano masinoj+5km),o policijos radarai irgi duoda paklaida,bet minus pora km kazkur,taigi vairuotojo naudai tos paklaidos.
Atsakyti
tai iki dešimt galima viršyt, juk negali stabdyt, nes ta paklaida pagal europinius standartus dešimt yra, kiek draugas šnekėjęs yra... bet esu mačius variantą, kai policija man iš galo važiavo lėčiau šiek tiek, greitis 60 kely, o iš garažiukų iššoko toks šūstras ir užspaudė drąsiai virš 70, tai policija iš už mano nugaros su migalkėm kaip nėrė paskui jį, kaip aš išsigandau, kad man už nugaros cypia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o kad jie lėčiau važinėja, nei leidžiama, tai dažnai taip būna, bet pas mus tai matau, kad apvažiuoja juos, nes nu jei Tu skubi, gali viršyt ten tuos kelis km ir reik aplenkt, tai jie negali sustabdyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 08 24, 13:01)
vaziuoja patruliuojantis ekipazas lygiai 40,o is paskos virtine masinikiu net tamposi is nekantrumo,o lenkti negali-sustabdys uz greicio virsijima,pries patrulius kelias tustutelis doh.gif

man tas pats kokiu greičiu važiuoja policija, visada važiuoju leistinas + <10, juk už tai tik įspėjimas ax.gif esu ne kartą taip aplenkus / apvažiavus besivelkantį patrulį irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(*Evut @ 2009 08 24, 13:12)
o iš garažiukų iššoko toks šūstras ir užspaudė drąsiai virš 70, tai policija iš už mano nugaros su migalkėm kaip nėrė paskui jį

ir kaip jie įrodys, kad jis viršijo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 08 24, 13:17)

kiek žinau, tai jie turi greičio matuoklius įmontuotus ir mato, koks greitis ;} juk šiais laikais policijos mašinoj ten visko gali rast, ir kompas su internetu iškart yra, ir greičio matuokliai, visko ten yra... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Evut: 24 rugpjūčio 2009 - 12:23
QUOTE(zuzla @ 2009 08 24, 13:17)
man tas pats kokiu greičiu važiuoja policija, visada važiuoju leistinas + <10, juk už tai tik įspėjimas ax.gif esu ne kartą taip aplenkus / apvažiavus besivelkantį patrulį irnesakyk.gif
Papildyta:

Aš esu netgi kelis kartus prieš sankryžą taip prieš juos užlindusi. Greičio neviršijau, tiesiog pasinaudojau proga, kad visi velkasi iš paskos, o man kaip tik patogiau buvo sustot kitoj juostoj.
Yra ekipažai, kurie visą laiką važiuodami filmuoja - tiek iš priekio, tiek iš galo gali nušauti. Esu mačiusi kelis kartus kai iš priešpriešinės apsisukinėja ir vejasi tokius šūstriakus.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 08 24, 13:25)

tai taip, turi tuos greičio matuoklius, sakau. nedrąsiai pasakiau, nes nu nesėdėjau niekad tokioj mašinoj, bet kad ten tą ekraną turi kaip kompo, tai tikrai mačiau biggrin.gif juk ir per farus kai rodo, tai ten filmuoja. ir per reidą kai rodo per tv, tai iš mašinos policijos filmuota visokie ereliai laksto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 08 24, 13:22)
kiek žinau, tai jie turi greičio matuoklius įmontuotus ir mato, koks greitis ;}

abejoju, ar visos mentų mašinos turi tokius radarus, kur matuoja greitį važiuojant ir rodo skirtumą g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 08 24, 13:12)
tai iki dešimt galima viršyt, juk negali stabdyt, nes ta paklaida pagal europinius standartus dešimt yra, kiek draugas šnekėjęs yra...

Lazeriniai greičio matuokliai neturi paklaidos, jie išmatuoja labai tiksliai, 10 km paklaida leidžiama vairuotojams, nes vis vien visi tiek viršyja greitį, tad stabdyti kas antrą ir bausti 20 litų nesąmonė (buvo bauda 20-40 lt).
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2009 08 24, 13:28)
abejoju, ar visos mentų mašinos turi tokius radarus, kur matuoja greitį važiuojant ir rodo skirtumą g.gif

Ne visos, bet iš mieste patruliuojančių kokie 80 proc. tai tikrai turi. Nu bet niekad negali žinoti kada pataikysi ant tokio patrulio. Be to, policija gali stabdyti ir ne dėl greičio, patikrins dokus ir paleis, bet kažkiek tai sudrausmina.
Atsakyti

tikrai manau, kad ne visos, bet kai kurios tikrai turi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2009 08 24, 13:30)
Lazeriniai greičio matuokliai neturi paklaidos, jie išmatuoja labai tiksliai, 10 km paklaida leidžiama vairuotojams, nes vis vien visi tiek viršyja greitį, tad stabdyti kas antrą ir bausti 20 litų nesąmonė (buvo bauda 20-40 lt).

buvo tiek, o dabar juk pakeitė įstatymą ir gali skirti tik tą nu pamiršau, kaip vadinasi... doh.gif biggrin.gif įspėjimą, va... nebėra baudos tos 4u.gif
Papildyta:

o skirtumo rodyt tai nereikia. tiesiog matuoja tam tikros mašinos greitį, kuri važiuoja priešais, policija žino, kiek toj vietoj galima nu ir jama baudikę duot ir viskas... nelabai čia protingo to matuoklio reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 08 24, 13:30)
tikrai manau, kad ne visos, bet kai kurios tikrai turi  4u.gif

sutinku..

bet vat toj tavo aprašytoj situacijoj - mentai važiavo paskui tave ir prieš tave pamatė kaip ans nulėkė? tai kaip jie jo greitį pamatavo? ir dar už tavęs būdami įjungė migalkes, tai tas pamatęs iškart tikriausiai turėjo stabdyt, tai irgi greičio tikro nepamatuosi... gal ne už greitį ten buvo unsure.gif
Atsakyti

Gal ir ne visos turi. Tačiau iki vasaros pradžios mano važinėjamu keliu idealiai kas rytą tokia mašina patruliuodavo. Ir nesvarbu, ar 7 val. ryto, ar 9 val. Pirmyn atgal važinėdavo. Matyt, pelningas kelias. Dabar, spėju, palietė krizė, nes jau trečias mėnuo nebesimato. Bet žinau, kad įsigijo kitokią mašinytę, be policijos skiriamųjų ženklų, kurią pastato kur nors šalikelėje, o ten jau technikos prifarširuota visokiausios, pažeidėjus fiksuoja.
Atsakyti