Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

sugalvojau dar vieną dalyką. mane nervina tolerancijos nebuvimas Lietuvos keliuose...
užsieny dažniausiai būna taip: parodęs posūkį net ir per kamštį gali rikiuotis be baimės, nes žinai, kad Tave praleis. na būna, ne į tą juostą pataikei, staiga reikia važiuot į kitą pusę... o čia, kai parodysi posūkį, tai laukt gali tekt tol, kol pražilsi, jei nesi pakankamai "naglas" ir nelįsi pats...
Atsakyti
TAI UZTAI IJUNGEI POSUKI IR LENDI PO TRUPUTI,O NE IJUNGEI POSUKI IR LAUKI KADA ATLAISVINS TAU KELIA tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 08 17, 22:01)
TAI UZTAI IJUNGEI POSUKI IR LENDI PO TRUPUTI,O NE IJUNGEI POSUKI IR LAUKI KADA ATLAISVINS TAU KELIA tongue.gif

tada tau po truputį įsitrenkia į kairį arba dešinį bamperio kraštą (geriausiu atveju) ir Tu lieki kaltas, nes lindai biggrin.gif taip jau būna pas mus :}
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 08 17, 17:02)
sugalvojau dar vieną dalyką. mane nervina tolerancijos nebuvimas Lietuvos keliuose...
užsieny dažniausiai būna taip: parodęs posūkį net ir per kamštį gali rikiuotis be baimės, nes žinai, kad Tave praleis. na būna, ne į tą juostą pataikei, staiga reikia važiuot į kitą pusę... o čia, kai parodysi posūkį, tai laukt gali tekt tol, kol pražilsi, jei nesi pakankamai "naglas" ir nelįsi pats...

net nzn mane labai graziai praleidzia tokiose situacijose (labai retai reikia laukti progos), bet va naglai lendanciu ( tik posuki parode ir kisa neziuredami i nieka, nes as gi posiki rodau arba is viso be posukio) nepraleidziu.
Pavasari i Kauna buvom nuvaziave, tai kolega pats kaunietis stebejosi kaip as kamstyje isvaziavau is kiemo ir persirikiavau pries zieda i antra juosta - gi nebutina laukti kol kitas vairuotojas visiskai sustos ir tau raudona kilima isties, uztenka gi kad tik pristabdo.

O pacia kelyje labiausiai nervina visokie grybaujantis, kurie galvoja kad kelyje yra vieninteliai ir vaziuoja padeja ant aplinkiniu nekreipdami i juos demesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 18 rugpjūčio 2009 - 09:59
as ne lt gyvenu, tai pas mus greitkely pvz buna 3 juostos i viena ir i kt puse, ir du gudruoliai vaziuoja salia vienas kt ant 100 ir ne vienas nepasitrauks ar paletins ar pagreitins, tai dazniausia reikia lenkti 3 krastine juosta, o tokiu kaip mes vadinam gimines, salia vaziuojanciu labai daug buna, nesvarbu, ka pries juos visas kelias tuscias.
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 08 17, 18:02)

sakai užsieny g.gif užsienis užsieniui nelygu. atvažiuok į Rusiją biggrin.gif lenda be jokių posūkių, o jei neįlenda, tai šaligatviais važiuoja biggrin.gif o į kairę jeigu reikia sukti, tai sukam trise iš kart doh.gif į vieną juostą. jei pakliuvai vidury, stebėk, kad nesutrintų

o va tolerancjos, ką ten tolerancijos pavyzdukas:
vienos krypties gatvytė, siauroka ir dar vienos pusėj priparkuota mašiniukų. važiuoju savo puse, iš priekio taksi. sustojam viens prieš kitą, jis man (ot naglumas) rodo, tipo, lipk ant šaligatvio, praleisk. o maniškis auto žemas, nusitarkuočiau visą dugną, bet ne tame esmė, gatvė tai vienkryptė, ir mano teisybė. aš jam rodau: pats lipk. jis: nea. nu aš laiko turiu, išjungiau variklį, laukiu, o pati drebu, kad negaučiau kailin. biggrin.gif jis irgi laukia. paskui jau prisirinko mašiniukų, nekantresni šaligatviu pralenkė. po kokių 5 minučių vis dėl to matyt taksi skubėjo, pradėjo važiuoti , bet milimetru pro mano mašiniuko šoną, vos vienu ratu ant šaligatvio.
va todėl ir nervija visokie taksistai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2009 08 18, 13:03)

nu aš apie Rusiją iš Kaliningrado susidarius įspūdį esu... apie jį net nebešneku, nes ir ten bilibarda dedasi biggrin.gif biggrin.gif per bėgius kartus su tramvajais važiuoja...
bet va pvz Prancūzija, tiek ta pati Latvija, net ir Lenkija nu ten vis tiek kitaip viskas... tik kad Lenkijoj plasnūzai skraiduoliai laksto kaip išprotėję, bet šiaip tai nu jaučiasi, kad kultūros šiek tiek didesnės yra, nei pas mus ax.gif
Atsakyti
Mane nervina, kai vaziuojant uzmiestyje kas nors is priekio ispeja apie policija, tuomet masinos numeta greiti iki 40-50 km/h ir taip vezlina dar kokius pora km.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2009 08 22, 15:29)
Mane nervina, kai vaziuojant uzmiestyje kas nors is priekio ispeja apie policija, tuomet masinos numeta greiti iki 40-50 km/h ir taip vezlina dar kokius pora km.

O as tokiems bunu labai dekinga uz perspejima,nusimetu iki maximalaus leistino.Dar ner pasitaike kad iki 40-50 kas mestu greiti jei zenklai to neliepia.Bet zinok ir uzmiestyje buna greicio ribojimo zenklu,o jei vaziuoji pro gyvenviete-greitis leistinas 50km/h,policija megsta tokiose vietose gaudyt uz krumo atsistoje ax.gif
Atsakyti
Ne, denaxa, cia kasdienis atvejis, vaziuojant i darba, kur leistinas greitis 90 km/h ir pats vaziavimo pikas, kai nelabai ir aplenksi tokia kolona judancia uteles marsu.
Va dar prisiminiau, kas nervina. Vaziuoji kokiu 100, tave kazkoks saunuolis aplenkia ir uz kokiu 200 metru jam reikia sukti kairen ar desinen ir kerta tau pries nosi ant stabdziu.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2009 08 22, 17:28)
Ne, denaxa, cia kasdienis atvejis, vaziuojant i darba, kur leistinas greitis 90 km/h ir pats vaziavimo pikas, kai nelabai ir aplenksi tokia kolona judancia uteles marsu.
Va dar prisiminiau, kas nervina. Vaziuoji kokiu 100, tave kazkoks saunuolis aplenkia ir uz kokiu 200 metru jam reikia sukti kairen ar desinen ir kerta tau pries nosi ant stabdziu.

Vat vaziuojant i darba tai nezinau,as uz miesto kitu metu paprastai vazineju,laisvalaikiu,tada masinu srautai mazesni ir gal del to tokiu asabu maziau,uztat ir nesusiduriau doh.gif
O tie desinen sukantys...nusaut juos maza teisybe pasakius schmoll.gif gerai dar jei jam reikia desinen uz 200m sukti,o jei uz 10-20? Be jokiu posukiu aplenkia,kerta per stabdzius,o posukyje i desine dar uzstringa,pamirsta,kad gaza turi blink.gif ir visa tai pilnuteliam autikui pries nosi! blink.gif Mazu maziausia nesuprantu tokio elgesio,juk autas pravaziuoja ir tau laisvas kelias,tai nafig pakirtinet? Gyvent gal nusibodo,ar extrymo iesko? Ar dezutej ant peciu smegeneliu nerasta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 08 22, 16:03)
O as tokiems bunu labai dekinga uz perspejima,nusimetu iki maximalaus leistino.Dar ner pasitaike kad iki 40-50 kas mestu greiti jei zenklai to neliepia.Bet zinok ir uzmiestyje buna greicio ribojimo zenklu,o jei vaziuoji pro gyvenviete-greitis leistinas 50km/h,policija megsta tokiose vietose gaudyt uz krumo atsistoje ax.gif

Labai dažnas atvejis kelyje Kaunas-Vilnius, kur leistinas greitis 100 km/h (išskyrus kelias atkarpas, kur ribojama daugiau), vos pamato policiją, tai visi velkasi 80 ar lėčiau doh.gif
Dar būna geriau, kai policija mieste patruliuoja ir važiuoja antra juosta ~40 km/h, tuomet visos eilės juda tokiu greičiu. Net juokinga. Kartą vieną pažįstamą taip sėlinantį iš paskos sustabdė, klausia, ko taip lėtai važiuojat, gal girtas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 24 rugpjūčio 2009 - 08:18