Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(denaxa @ 2009 08 14, 23:18)
Geras vaistas nuo tokiu "prielipu"-kablys gale thumbup.gif Nuo tada,kai prisisukau kabli,kazkaip nieks ant subines nebesiseda lotuliukas.gif ant kablio pasimauti -malonumas mazas doh.gif
Papildyta:
Megstu kartais tokius gaidzius paerzinti,kurie is paskutiniuju stengiasi greitesni uz boba su senu opeliu buti lotuliukas.gif Tiesiog vaziuoju greta,bet nelenkiu,o laikau masina lygiai,nosis i nosi,taip sakant,tas megina pralenkti,o as laikau apsukas ir masina lygiai su jo,bet nelenkiu,tai kartais taip isinervuoja,kad nebesugeba masinos vienodai nulaikyti,trukciot pradeda besigazuodami (juk jam atrodo,kad vat biski gazo,ir aplenks,o neiseina,as kaip buvau prilipus prie sono,taip ir lieku lotuliukas.gif ),grazu ziuret buna,zvengas tik ima.Na,bet cia jau pavojingi sakyciau zaidimai,be to,reikia labai apsiskaiciuoti iki kiek gali "zaisti" kad spetum sustabdyti prie sviesoforo ir nieko nenukaltum doh.gif
Gerai dar,kad ant mano masiniuko galo neparasyta koks variklis,o tai visai pasiustu pamate kokios "slabenos" priveikt negali hihihi.gif

Nepatarčiau taip elgtis... nebent laisvas kelias ir gali kažkiek "pamandravot" drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(viride @ 2009 08 14, 23:37)
Nepatarčiau taip elgtis... nebent laisvas kelias ir gali kažkiek "pamandravot"  drinks_cheers.gif

Taip,cia tik laisvam kely tokiais zaidimais uzsiimu,na,dar ir nuotaikos tinkamos reikia ax.gif Na nesu juk visiska kamikadze doh.gif Kaip taisykle,dazniausiai tai nutinka (beveik vien ten) Ateities gatvej,nuo Mandarino iki L.Giros sankryzos.O ten jau as musu greiti ir suku i desine,o susibiesines erelis nuruksta tiesiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilha @ 2009 08 14, 17:48)
drinks_cheers.gif nežinau, ar šitas variantas mane labiau siutina, ar kai nerodo kairio posūkio, stovėdami prie šviesoforo. O dėl tų, ''prilipusių'' turiu superinį vaistą. Patikėkit, veikia 100%. Darau taip: sulėtinu, tada prilimpa dar arčiau, o aš koją ant stabdžių. NESTABDAU, o tik tiek paliečiu pedalą, kad stopai užsidegtų. Nes toks nevisprotis gali ir užpakalį įvažiuoti. Gražu žiūrėti per veidrodėlį, kaip stabdo, net skersuojasi lotuliukas.gif  Paskui jau laiko atstumą gerą...

aha zinau as tuos vaistus thumbup.gif kartais irgi praktikuoju ax.gif gera ziuret tada i tokius snukelius, bet man atrodo, kad jie nelabai suoranta ka nori tuo pasakyt, kad laikykis atstumo, o tik galvoja, kokia durne vaziuoja ir psichuoja ant kelio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 08 15, 01:07)
aha zinau as tuos vaistus  thumbup.gif kartais irgi praktikuoju ax.gif gera ziuret tada i tokius snukelius, bet man atrodo, kad jie nelabai suoranta ka nori tuo pasakyt, kad laikykis atstumo, o tik galvoja, kokia durne vaziuoja ir psichuoja ant kelio unsure.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 08 13, 01:27)
man nepatinka, kai:
2. mokiniai su seimos nariais, kazkaip dabar labai daug islindo, besimokantys su asmeninem masinom nepazymetom ir vazinejantys piko valandom. kodel as tokia durna buvau ir vazinejau mokiausi naktim doh.gif  ir savaitgali vakarais, kad kamsciu nedaryt ir sekmadieni anksti ryte unsure.gif  nzn kazkas negerai su manim.

Pati mokindamasi vairuotis nevazinejau su seimos nariu, bet jei butu buvus tokia galimybe, irgi buciau vaziavusi tokiu metu, kai yra siek tiek daugiau masinu, o ne tusciom gatvem vazinet. Tusciom gatvem ir taip visi moka vaziuot, o igudziu jose neigausi juk. Vis tiek norisi moketi ne tik tiesiog vaziuoti, vairuoti masina, o ir orientuotis situacijose, igauti patirties, kai didesnis eismas ir pan. As net ant tokiu mokomuku nepykstu, nes suprantu, kad pati kazkada irgi su ja vazinejau ir ne visada teisingai, tuo nervindama galbut kitus. Visi su jais vazinejome, tik kazkodel ne visi sita prisimename smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 15, 14:52)
Pati mokindamasi vairuotis nevazinejau su seimos nariu, bet jei butu buvus tokia galimybe, irgi buciau vaziavusi tokiu metu, kai yra siek tiek daugiau masinu, o ne tusciom gatvem vazinet. Tusciom gatvem ir taip visi moka vaziuot, o igudziu jose neigausi juk. Vis tiek norisi moketi ne tik tiesiog vaziuoti, vairuoti masina, o ir orientuotis situacijose, igauti patirties, kai didesnis eismas ir pan. As net ant tokiu mokomuku nepykstu, nes suprantu, kad pati kazkada irgi su ja vazinejau ir ne visada teisingai, tuo nervindama galbut kitus. Visi su jais vazinejome, tik kazkodel ne visi sita prisimename smile.gif

bet ne pries 9 ar 8 ir ne 5 vakare, kai visi lekia, o besimokantysis net is vietos neuzgeses 3 kart nepajuda, arba uzsidegus zaliam nespeja pravaziuot. vidury dienos irgi daug maz mazdaug ganetinai daug transporto juda, tad uztektu pasipraktikuot manau.
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 08 15, 18:30)
bet ne pries 9 ar 8 ir ne 5 vakare, kai visi lekia, o besimokantysis net is vietos neuzgeses 3 kart nepajuda, arba uzsidegus zaliam nespeja pravaziuot. vidury dienos irgi daug maz mazdaug ganetinai daug transporto juda, tad uztektu pasipraktikuot manau.

Lekia? lotuliukas.gif Sakyciau,sliauzia,tai nelabai ir maisosi tie mokomukai,tegu mokosi ir kamsciuose vazinet,kad nebludytu paskui zalius lapus uzsiklijave.O nuo rugsejo visi piko metu,sakyciau,jau net nebezliauz-stoves doh.gif ,taip ryte nuo 7 iki 9h ir popiet nuo 16 iki 18h ax.gif Stengiuosi jau dabar nusiteikti moraliskai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 08 14, 23:18)

Tiesiog vaziuoju greta,bet nelenkiu,o laikau masina lygiai,nosis i nosi,taip sakant,tas megina pralenkti,o as laikau apsukas ir masina lygiai su jo,bet nelenkiu,tai kartais taip isinervuoja,kad nebesugeba masinos vienodai nulaikyti,trukciot pradeda besigazuodami

lotuliukas.gif Nu, juokiausi garsiai skaitydama thumbup.gif Nors čia jau reikia būti profesionalu (kaip suprantu, tu ir esi), bet geras.

Atsakyti

toks jausmas, kad Jūs nesimokėte vairuoti arba jau mokykloje buvot asė... ką žinau, mokiausi net mėnesį laiko su tėčiu vairuot ir jis galėdavo tik pietų metu (kaip žinia, tai nuo 12 iki 12:45) ir niekam grėsmės nekėliau. Jūsų vietovėj gal ten tokie moliai ir važinėja, kaip aprašėte, bet nu supraskite tai, kad tas, kuris su M ir šiemos nariu važinėja, dažniausiai būna toks, kuris jau baigė mokyklą ir tiesiog ruošiasi egzaminui. Tai nu nereikėtų ir visų nurašyti. Ir mokydavaus ir darbo dienom, ir savaitgaliais. Ir grybaudavau, bet nu sorry, užgesus tai esu gal vos kelis kartus tuo metu. Ir todėl dabar be pykčių tokius suprantu, nes ne per seniausiai tai teko patirt.
O vat erzina kelyje mane nesupratingi žmonės ir tokie, kurie dviejų eismo juostų kelyje nesugeba ir net nenori važiuot antrąja, nes aš su savo klevuku velkuosi mieste 50-60 ir nežadu greitint virš 60, nes man tai gresia nemenkomis baudomis ir teisių atėmimu. Jeigu tam, kuris velkasi už manęs, yra sunku apvažiuot mane, tai tegul velkasi - man neskauda jo veido ax.gif
Atsakyti

Nu, nejaugi jusu mieste tokiu metu vien tik tokie mokomukai ir tevazineja, isskyrus jus? Vazineja jie ir kitokiu laiku, bet nereikia noreti, kad jie tik naktimis vazinetu. Jie turi irgi pilna teise vazinet bet kokiu paros metu. Ten gi ir nevazineja pirmakart prie vairo atsisede. O kad pati stengetes tik nakti ar anksti ryte vazinet, tai cia jau jusu pasirinkimas, jei manet, kad galit trukdyti kitiems eismo dalyviams.
Atsakyti

Šiek tiek erzina tokie, bet pasitaikius progai aplenkiu ir nuvažiuoju savais keliais. Labiau nervuoja, kai tokie besimokantys tikra to žodžio prasme trukdo, t.y. ne tai kad lėtai važiuoja ar lėtai posūkius išima, bet būna, kad stabdo be priežasties, sustoja ar pradeda važiuot be posūkio, nerodo posūkio sukdami, sustoja sankryžoje dešinėje pusėje nors suka į kairę ir pan. Taip ir norisi išlipt ir instruktoriui paaiškint kaip turi elgtis vairuotojas kelyje. Kodėl instruktoriui? O todėl, kad jis yra atsakingas už mokinį, tad ir mokyti elgesio kelyje turi jis. Mokinys ne visada gal greit susigaudo situacijoj, bet tam yra instruktorius.
Beje, mano kelias namo, jei važiuoju per miestą, eina būtent ta trasa, kur važiuoja visi mokomieji. Tačiau suprasdama juos, stengiuosi netrukdyti, kaip kad man būdavo, kai mokiausi.
Atsakyti
Nors ir nedalyvauju pokalby, bet pasisakysiu

Mane nervina, kai užmiesčio kelyje, kur yra dvi juostos ir gana dideli asfaltuoti kelkraščiai, iš priekio atvažiuojantis lenkia kokią nors sunkiasvorę mašiną, nelaukdamas, kol tu pravažiuosi. Lyg būtų ne dvi juostos, o keturios doh.gif ir turiu trauktis į kelkraštį. o jeigu nesureaguosiu laiku g.gif

mokomieji nenervina, nors ir turiu išsilaikiusi teises jau 14 metų. kažkaip atlaidžiai reaguoju: gi jie dar tik mokosi. labiau nervina tie, kurie su klevo lapais, bet varinėja kaip asai

o šiaip tai jaučiu bent kartelį esu ir čia pasisakiusius panervinusi biggrin.gif ir posūkio neparodau kairėn sukdama (nu pasitaiko ax.gif ), ir velkuosi lėtai ne vietoj (kai nežinoma vieta), netgi nosiuką kišu, t.y. užlendu (nu nepataikiau į reikiamą eilę iš kart...)

ai prisiminiau, dar nervina asai taksistai doh.gif o jau tiems tai jokios taisyklės negalioja. pinigai matyt vietoj akių...
Atsakyti