Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(*Saulute* @ 2009 08 06, 13:30)
Dar prisiminiau, (tikriausiai daugeliui tap) mane nervina vyrų požiūris į vairuojančias moteris  biggrin.gif Kažkada važiavau TA ir reikėjo iš to garažo atbuliniu išvažiuoti, tai darbuotojas sako, ar mokėsit ?...  blink.gif nu tokį tai galėčiau bash.gif

As tokio klausimo TA sulaukiau kai panorejau pati ant stendo uzvaryti stabdziu patikrinimui doh.gif Neleido,pats lipo doh.gif Bet ant keltuvo leido jau ir paciai uzvaziuoti lotuliukas.gif Kazkodel labai nemegstu kai kazkas kitas mano masina vairuoja,o dar ir sedyne isreguliuoja... doh.gif
Atsakyti
mane tai biesina kai atvaziuoju i mazesnius miestus, o ten visi velkasi maziau nei 50 (Vilniuj kazkaip to nebuna )
Atsakyti
QUOTE(milisena @ 2009 08 12, 22:08)
mane tai biesina kai atvaziuoju i mazesnius miestus, o ten visi velkasi maziau nei 50 (Vilniuj kazkaip to nebuna )

Man nepatinka, kai nuvaziuoji i mazesni miesta, miesteli, tai kaip sakoma - kiekvienam kaime savos taisykles, kaip kas nori tas taip vaziuoja ir nesvarbios tos taisykles doh.gif Vaziavom link Kedainiu ir uzsukom i maza miesteli, tai jau vietinis prisispaudes prie masinos siknos, mazdaug greiciau vaziuok, o ta gatve siaurute, masinu priekyje yra.. o geriausiai kai aplenke, ir suko i kaire, tai vaziavo per "plyta" ir jam dzin biggrin.gif
Atsakyti
man nepatinka, kai:

1. vaziuoja zinovai, zinantys kur vaziuoja ir nereikia kitiems zinoti, nerodantys posukiu.
2. mokiniai su seimos nariais, kazkaip dabar labai daug islindo, besimokantys su asmeninem masinom nepazymetom ir vazinejantys piko valandom. kodel as tokia durna buvau ir vazinejau mokiausi naktim doh.gif ir savaitgali vakarais, kad kamsciu nedaryt ir sekmadieni anksti ryte unsure.gif nzn kazkas negerai su manim.
3. ereliai, lakstantys iki inkilu.
4. tetos ir dedziai, nesugebantys isiparkuoti i viena vieta, nepriklausomai nuo auto dydzio ir dar labai labai nepatinka besiparkuojantys brangesnius ratus i neigaliuju vietas, atrodo, kad taip praeiciau su raktais tai tikrai pageretu man. o gal kai tos masinos didesnes brangesnes, jie nemoka prisiparkuot? tai nereik ant ju nervuotis? g.gif
5. vairuotoju sedinciu ant siknos, kad net registracijos numerio nesugebi iziuret, situacija ne kai tave noretu lenkti, bet kai velkasi ant siknos ir tada belieka stipriai pastanbdyt, kad priminti saugaus atstumo taisykles ax.gif
6. dar cia ziauriausia kai atvaziuoja su maza masinyte prie ziedo su 2 juostom ir per abi pasistato ir jau isvazines is ziedos, kad kitam asmeniui jau neitilpti ivaziuot, arba prie to pacio 2 ivaziuoji i zieda ir naglai labai is krastutines juostos asmuo sumasto nukirsti kampa ir jau nebe savo juosta vaziuoti, bet tave i vidury spaudzia, kad nzn kur pasitrauktum.situs tai saudyt.
Atsakyti
O man teko tokia situacija doh.gif
Kelias Plungė-Mažeikiai.... ir važiuoja laidotuvių procesija (apie 20 automobilių), prilipę viens prie kito vos per du metrus.... ir .... važiuoja ant 40-50 doh.gif doh.gif doh.gif iš priešpriešos kas du-trys šimtai metrų irgi važiuoja visokie krovininiai doh.gif aplenkti - be šansų doh.gif O man darbo diena, reikia skubėti blink.gif tai kaip sakant sustojau miškelyje smoke.gif nes kitaip nervai nelaikė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viride @ 2009 08 13, 22:18)
O man teko tokia situacija  doh.gif
Kelias Plungė-Mažeikiai.... ir važiuoja laidotuvių procesija (apie 20 automobilių), prilipę viens prie kito vos per du metrus.... ir .... važiuoja ant 40-50  doh.gif  doh.gif  doh.gif iš priešpriešos kas du-trys šimtai metrų irgi važiuoja visokie krovininiai  doh.gif aplenkti - be šansų  doh.gif  O man darbo diena, reikia skubėti  blink.gif  tai kaip sakant sustojau miškelyje  smoke.gif nes kitaip nervai nelaikė  blush2.gif

Jetau, o va čia tai pasisekė... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 08 13, 23:29)
Jetau, o va čia tai pasisekė...  doh.gif

bet jai veluoji doh.gif paras ima doh.gif o jai dar vadas grieztas biggrin.gif ir aiskinkis,kodel miske brunette.gif o ne i darba vaziuoji biggrin.gif
Atsakyti
del laidotuviu tai sakyciau daugiau tolerancijos, zmogus jau ir taip skubejo visa gyvenima, tai nors i paskutine kelione sakyciau reiktu leist nuvaziuot ramiai, net nesumastyciau lenkti laidotuviininku.

gyventumet uzsieny tai isvis butumet patenkinta, jei buna laidotuves ir laidojama tam paciam mieste tai veza tik mirusiji ir kuniga, o visi kt palydetojai keliauja peskom is paskos masinos, va cia tai tada buna kamstis, bet laidojimo procesijos kiek zinau leidziamos daugiau taip po rytiniu 8-9 valandos kai jau visi pravaziave ir vakare jau taip po 5 daugiausia buna labai retai kada diena.
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 08 14, 12:12)
del laidotuviu tai sakyciau daugiau tolerancijos, zmogus jau ir taip skubejo visa gyvenima, tai nors i paskutine kelione sakyciau reiktu leist nuvaziuot ramiai, net nesumastyciau lenkti laidotuviininku.

gyventumet uzsieny tai isvis butumet patenkinta, jei buna laidotuves ir laidojama tam paciam mieste tai veza tik mirusiji ir kuniga, o visi kt palydetojai keliauja peskom is paskos masinos, va cia tai tada buna kamstis, bet laidojimo procesijos kiek zinau leidziamos daugiau taip po rytiniu 8-9 valandos kai jau visi pravaziave ir vakare jau taip po 5 daugiausia buna labai retai kada diena.

drinks_cheers.gif Butent...
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 08 13, 01:27)

5. vairuotoju sedinciu ant siknos, kad net registracijos numerio nesugebi iziuret, situacija ne kai tave noretu lenkti, bet kai velkasi ant siknos ir tada belieka stipriai pastanbdyt, kad priminti saugaus atstumo taisykles ax.gif

drinks_cheers.gif nežinau, ar šitas variantas mane labiau siutina, ar kai nerodo kairio posūkio, stovėdami prie šviesoforo. O dėl tų, ''prilipusių'' turiu superinį vaistą. Patikėkit, veikia 100%. Darau taip: sulėtinu, tada prilimpa dar arčiau, o aš koją ant stabdžių. NESTABDAU, o tik tiek paliečiu pedalą, kad stopai užsidegtų. Nes toks nevisprotis gali ir užpakalį įvažiuoti. Gražu žiūrėti per veidrodėlį, kaip stabdo, net skersuojasi lotuliukas.gif Paskui jau laiko atstumą gerą...

Dar variantas, kuris jau ne nervuoja, o yra pavojingas, ir rimtai. Yra buvę kelis kartus, kai ''išeini ant lenkimo'', o lenkiamasis pamato, kad lenkia ''boba'' ir padidina greitį doh.gif Jaučiat?! Ypač, kai mašina atvažiuoja iš priekio. Nu tokį gaidį tik ištraukei iš mašinos ir bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 08 13, 23:29)
Jetau, o va čia tai pasisekė...  doh.gif

QUOTE(triušė @ 2009 08 13, 23:51)
bet jai veluoji doh.gif paras ima doh.gif o jai dar vadas grieztas biggrin.gif ir aiskinkis,kodel miske brunette.gif o ne i darba vaziuoji biggrin.gif

tai patikėkit doh.gif švelniai tariant prisiminiau visus įmanomus keiksmažodžius.. blush2.gif ... ir kas svarbiausia, kad pati nemėgstu lėtai važiuoti, dažniausiai renkuosi didesnį greitį nei galima blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(čikuraku @ 2009 08 14, 12:12)

tai aš visa tai suprasdama ir nelenkiau ... tiesiog sustojau pamiškėje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilha @ 2009 08 14, 19:48)
drinks_cheers.gif nežinau, ar šitas variantas mane labiau siutina, ar kai nerodo kairio posūkio, stovėdami prie šviesoforo. O dėl tų, ''prilipusių'' turiu superinį vaistą. Patikėkit, veikia 100%. Darau taip: sulėtinu, tada prilimpa dar arčiau, o aš koją ant stabdžių. NESTABDAU, o tik tiek paliečiu pedalą, kad stopai užsidegtų. Nes toks nevisprotis gali ir užpakalį įvažiuoti. Gražu žiūrėti per veidrodėlį, kaip stabdo, net skersuojasi lotuliukas.gif  Paskui jau laiko atstumą gerą...

Geras vaistas nuo tokiu "prielipu"-kablys gale thumbup.gif Nuo tada,kai prisisukau kabli,kazkaip nieks ant subines nebesiseda lotuliukas.gif ant kablio pasimauti -malonumas mazas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vilha @ 2009 08 14, 19:48)
Dar variantas, kuris jau ne nervuoja, o yra pavojingas, ir rimtai. Yra buvę kelis kartus, kai ''išeini ant lenkimo'', o lenkiamasis pamato, kad lenkia ''boba'' ir padidina greitį doh.gif Jaučiat?! Ypač, kai mašina atvažiuoja iš priekio. Nu tokį gaidį tik ištraukei iš mašinos ir  bash.gif

Megstu kartais tokius gaidzius paerzinti,kurie is paskutiniuju stengiasi greitesni uz boba su senu opeliu buti lotuliukas.gif Tiesiog vaziuoju greta,bet nelenkiu,o laikau masina lygiai,nosis i nosi,taip sakant,tas megina pralenkti,o as laikau apsukas ir masina lygiai su jo,bet nelenkiu,tai kartais taip isinervuoja,kad nebesugeba masinos vienodai nulaikyti,trukciot pradeda besigazuodami (juk jam atrodo,kad vat biski gazo,ir aplenks,o neiseina,as kaip buvau prilipus prie sono,taip ir lieku lotuliukas.gif ),grazu ziuret buna,zvengas tik ima.Na,bet cia jau pavojingi sakyciau zaidimai,be to,reikia labai apsiskaiciuoti iki kiek gali "zaisti" kad spetum sustabdyti prie sviesoforo ir nieko nenukaltum doh.gif
Gerai dar,kad ant mano masiniuko galo neparasyta koks variklis,o tai visai pasiustu pamate kokios "slabenos" priveikt negali hihihi.gif
Atsakyti