QUOTE(salduslaikas @ 2011 08 31, 12:59)
Būtinai šiandien išsilaikiau teises, reikės lapo ieškot norėčiau magnetinio
Paguglinkit - turi buti internetu nusipirkt. As tai magnetinius "M" zenklus pirkau.
QUOTE(Kliamka @ 2011 08 31, 13:23)
Atleidžiu. Aš nuo pirmos pamokos tuščiom gatvėm nevažinėjau. Naktim miegu, o ne po miestą blūdinu. Bet turbūt ir naktį man negalima važiuot..
Jus vazinekit, kada Jums reikia. As turiu tokia nuomone - jei esi keliu erelis, tai isskleisk sparnus ir aplenk ta "lapa" ir vaziuok savo reikalais, o jei nesugebi - tai tupek is galo sparnus suglaudes, nes toks Tu ir erelis .
As kai pradejau kazkada vazinetis - tai ramiai sau vaziuodavau PIRMA juosta, arba KUO ARCIAU DESINES tokiu greiciu, kokiu man yra saugu. Ir niekada nepykstu, kai koks zmogus su lapu kukliai laikosi krasto ir niekur neskuba. Bet kaip taisykle, tokie gerieciai dazniau pasitaiko su "M". Matyt instruktoriai paprotina. As kartais kai prie Vilniaus pamatau automagistrale antra juosta besivelkanti, visada sakau, kad jis turbut prie Panevezio i kaire suks, tai is anksto pasirikiavo.
QUOTE(nutė @ 2011 08 31, 15:13)
* Kiek tenka susidurti su besišukuojančiom ar lūpas besidažančiom beigi žinutes berašinėjančiom ir dėl to nepajudančiom . Pora sykių buvo net už vairo užmigę (abu kartus vyrukai). Tai bene vieninteliai kartai, kai mieste signalizavau.
** Paskutinius 200 m. tenka važiuoti gatvele, kur eismas dvipusis, bet viena pusė užstatyta mašinomis, taip kad jei kas važiuoja gatve, tai iš kito galo palaukia. O aš nuvažiavau 2/3 kelio, atlekia priešais TOKS, jo pusė tuščia, mano užimta, bet netoli buvo įvažiavimas į garažą, kažkaip greit suvokiau ką daryti ir įšokau ten. Vėliau per 12 metų tokio nuotykio neturėjau.
** Paskutinius 200 m. tenka važiuoti gatvele, kur eismas dvipusis, bet viena pusė užstatyta mašinomis, taip kad jei kas važiuoja gatve, tai iš kito galo palaukia. O aš nuvažiavau 2/3 kelio, atlekia priešais TOKS, jo pusė tuščia, mano užimta, bet netoli buvo įvažiavimas į garažą, kažkaip greit suvokiau ką daryti ir įšokau ten. Vėliau per 12 metų tokio nuotykio neturėjau.
* O jus pypsinkit visada, kai tik uzminga . As pypsinu. Daznai zmones avariniais pamirksi - padekoja ar atsipraso nezinau . Ir nepykstu, kai man pypsina. Nu kam nebuna - uzsigalvojo. Maza koki zmogu rupesciai slegia. As, pvz., bunu dekinga, kad man kazkas pyptelejo, nes as juk irgi noriu spet per zalia pravaziuot.
** tokie nuotykiai pas mane kasdien, nes butent toks ivaziavimas i kiema. Ir dazniausiai ivaziuot sone nera kur. Ir nieko - yra ne syki teke visa isvaziuot atbulai. Labai gera praktika.
QUOTE(zuzla @ 2011 08 31, 15:40)
dar vakar fokusą mačiau.. važiuojam srautas, iš priešpriešinio mašina sugalvojo sukti į degalinę į kairę, t.y. jai reikia važiuoti per mano kelio dvi juostas.. nu reik gi laukt, kol mašinų srautas baigsis o ans kaip užžlibino man į akis tolimom, tipo praleisk trumpai, bet užteko sutrikti.. nepraleidau..
Apie tokius as sakau, kad gal zmogus sikt nori, kad taip lekia . Ypac jei dar i degaline
Neverta del tokiu nervintis - gal pas ji kelnes pilnos. Man tai juokas ima, ne nervas.