Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(ewacka @ 2011 08 30, 22:32)
va sitas ir mane nervina labai labai labai. miega sau uz vairo jie sau, poto vis tik atsibunda, dazniausiai patys dar suspeja pravaziuoti tokia sankryza, o vat kiti lieka stoveti, vel laukti zalios  g.gif

drinks_cheers.gif , mane taip pat.
Sankryžos būtų daug pralaidesnės, jei mašinos sustotų kokiu pusmetriu toliau viena nuo kitos, o užsidegus žaliai, pajudėtų ne to vieną, o visi iš karto, greitėdami ir didindami tarpus.
Kliamka, atleiskite, bet Jums kol kas reikėtų važinėti tik tuščiomis gatvėmis smile.gif , kol nebebus pavojaus užgesti. Jūs dar nevairuojate, tik važiuojate.
Atsakyti
Nu nu, jau tik nepuolam besimokanciu. Jei zmogui reikia - tai jis vaziuoja. Ir aciu Dievui, kad nemokedamas, daro tai is leto. O jei mokinukai ir pradedantys kelyje trukdo, tai nevaidinkit keliu asu smile.gif. Geram sokejui kiausiniai nemaiso.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 08 30, 23:55)
Tai aš jus kartais nervinčiau, gerai, kad skirtinguose miestuose važinėjam. tongue.gif Bet gal geriau lėtai pajudėt nei užgesti. Manęs tokie dalykai nenervina. Laikas neegzistuoja kai vairuoju, kiek reikia, tiek ir užtrunku. Neskubu pralįsti.

Yra tokiu,kurie tiesiog uzsisvajoja ar kazkuo uzsieme buna kol raudona ir nepastebi kad jau zalias,manau,cia gal apie tai kalba buvo smile.gif Ir manau,kad retkarciais visiems gali taip pasitaikyti,tokiu atveju tiesiog pypteli ir primeni zmogui,kad jau vaziuot laikas.Tik as su savo signalu ne viena isgasdinus esu (nors tokio tikslo neturiu... ax.gif ),na,kai oriniu signalu uzbaubi,tai visi labai greitai po to sankryza pravaziuoja,ir dar ir as buna speju... ax.gif Bet pradedanciu stengiuosi nepypint (nebent kokia jau visai totalia nesamone daro),zmogus dar tik mokosi,tegu vaziuoja ramiai sau,as dar nepamirsau kaip man paciai pradzioj sunku buvo,ir nenervuoja manes nei pradedantys,nei mokomukai...kiek zinau,ir kolegu mano irgi toks poziuris...
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2011 08 31, 08:03)
drinks_cheers.gif , mane taip pat.
Sankryžos būtų daug pralaidesnės, jei mašinos sustotų kokiu pusmetriu toliau viena nuo kitos, o užsidegus žaliai, pajudėtų ne to vieną, o visi iš karto, greitėdami ir didindami tarpus.
Kliamka, atleiskite, bet Jums kol kas reikėtų važinėti tik tuščiomis gatvėmis  smile.gif , kol nebebus pavojaus užgesti. Jūs dar nevairuojate, tik važiuojate.

tai Kliamka net ir turinti vairuotojo pažymėjimą turi nevažinėti/važinėti tuščiomis gatvėmis? tai pagal jus kiek laiko turi praeiti po teisių išsilaikymo, kad galėtum važinėtis?
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2011 08 31, 08:03)
Kliamka, atleiskite, bet Jums kol kas reikėtų važinėti tik tuščiomis gatvėmis  smile.gif , kol nebebus pavojaus užgesti. Jūs dar nevairuojate, tik važiuojate.

Mano tėtis jau 30 metų teises turi, bet kartais vis tiek pasitaiko užgesimų... Tada ir aš nervuosiu tokius, kaip jūs, nes esu dar visai žalia ir kol nepriprasiu prie mašinos, tol lėtai pajudėsiu iš vietos. Deja... Kai pati ką tik baigiau vairavimo mokyklą, tai labai suprantu mokinukus ir nepykstu ant jų.
Atsakyti
QUOTE(salduslaikas @ 2011 08 31, 12:36)
aš nervuosiu tokius, kaip jūs, nes esu dar visai žalia ir kol nepriprasiu prie mašinos, tol lėtai pajudėsiu iš vietos

svarbu, lapą prisiklijuokit ir niekas dėl jūsų nesinervins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 08 31, 11:40)

Būtinai smile.gif šiandien išsilaikiau teises, reikės lapo ieškot biggrin.gif norėčiau magnetinio g.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2011 08 31, 09:03)

Atleidžiu. Aš nuo pirmos pamokos tuščiom gatvėm nevažinėjau. Naktim miegu, o ne po miestą blūdinu. Bet turbūt ir naktį man negalima važiuot.. g.gif Judėjimas man reikalingas dienom, o kad per valandą važiavimo kartais kokį sykį užgęstu, nedarau dramos. Apsiauni kitus batus ir užgesti. na ir kas. Keista kai dėl 5 min žmonės nervus gadinasi. O dėl greičio - geriau lėtai važiuot nei staigiai ir bumbtelt priekiniam. Į šviesofora visada įdėmiai žiūriu, ypač jei pirma stoviu.
Nors vakar vienas greitimoj juostoj tikrai svajojo. Jam tiesiai, man papildoma į kairę. Jam žalia, visi stovim. Man dzin, kažkas pypt, apsidairiau, nu tikrai ne man. Tada jis pradėjo važiuot. Nei mokinukas nei klevukas, o va pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 08 30, 22:55)
Tai aš jus kartais nervinčiau, gerai, kad skirtinguose miestuose važinėjam. tongue.gif Bet gal geriau lėtai pajudėt nei užgesti. Manęs tokie dalykai nenervina. Laikas neegzistuoja kai vairuoju, kiek reikia, tiek ir užtrunku. Neskubu pralįsti.

O ir manęs kažkodėl tai, taip pat nenervina, g.gif O tuo labiau , jei aš matau, kad prieš mane stovi mašina su klevo lapu. Nes tu turi suprasti, kad ten vairuoja žmogus neseniai išsilaikęs teises, gal jam ir taip jauduliukas ima <<< kad tik neužgesčiau ant sankryžos, kad tik iš karto pajudėčiau, kad tik niekas nepradėtų signalinti >>>, o čia, jei dar mes pradėsime ant signalo spausti, tai žmogutis visai gali pasimesti doh.gif Prisiminkime savo pirmuosius "žingsnius " g.gif Ar mes nesijaudinome, pirmus kartus vieni išvažiavę į gatvę ??? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitana1965: 31 rugpjūčio 2011 - 14:10
QUOTE(marcipane* @ 2011 08 31, 12:18)
tai Kliamka net ir turinti vairuotojo pažymėjimą turi nevažinėti/važinėti tuščiomis gatvėmis? tai pagal jus kiek laiko turi praeiti po teisių išsilaikymo, kad galėtum važinėtis?

QUOTE(salduslaikas @ 2011 08 31, 12:36)
Mano tėtis jau 30 metų teises turi, bet kartais vis tiek pasitaiko užgesimų... Tada ir aš nervuosiu tokius, kaip jūs, nes esu dar visai žalia ir kol nepriprasiu prie mašinos, tol lėtai pajudėsiu iš vietos. Deja... Kai pati ką tik baigiau vairavimo mokyklą, tai labai suprantu mokinukus ir nepykstu ant jų.

QUOTE(zuzla @ 2011 08 31, 12:40)

Apie lapus nekalbama bigsmile.gif . Kliamkos žinutėje ir nebuvo parašyta, kad ji lapas. Man pasirodė panaši į paauglę, kuri sako nervinau ir nervinsiu. Turiu vieną tokią savo aplinkoj, jau 8 metai važinėjančią.
Kiek tenka susidurti su besišukuojančiom ar lūpas besidažančiom beigi žinutes berašinėjančiom ir dėl to nepajudančiom schmoll.gif . Pora sykių buvo net už vairo užmigę (abu kartus vyrukai). Tai bene vieninteliai kartai, kai mieste signalizavau.
QUOTE(Kliamka @ 2011 08 31, 13:23)
Atleidžiu. Aš nuo pirmos pamokos tuščiom gatvėm nevažinėjau. Naktim miegu, o ne po miestą blūdinu. Bet turbūt ir naktį man negalima važiuot.. g.gif  Judėjimas man reikalingas dienom, o kad per valandą važiavimo kartais kokį sykį užgęstu, nedarau dramos. Apsiauni kitus batus ir užgesti. na ir kas. Keista kai dėl 5 min žmonės nervus gadinasi. O dėl greičio - geriau lėtai važiuot nei staigiai ir bumbtelt priekiniam. Į šviesofora visada įdėmiai žiūriu, ypač jei pirma stoviu.
Nors vakar vienas greitimoj juostoj tikrai svajojo. Jam tiesiai, man papildoma į kairę. Jam žalia, visi stovim. Man dzin, kažkas pypt, apsidairiau, nu tikrai ne man. Tada jis pradėjo važiuot. Nei mokinukas nei klevukas, o va pasitaiko.

Aš važinėjau - ne naktį, bet keldavausi 4-5 val. ryto ir pora savaičių važinėjau po savo rajoną kol apsipratau viena gatvėse. Ir gerai, nes kai pirmą kartą normaliai išvažiavau į darbą, vos nesibaigė labai liūdnai. Paskutinius 200 m. tenka važiuoti gatvele, kur eismas dvipusis, bet viena pusė užstatyta mašinomis, taip kad jei kas važiuoja gatve, tai iš kito galo palaukia. O aš nuvažiavau 2/3 kelio, atlekia priešais TOKS, jo pusė tuščia, mano užimta, bet netoli buvo įvažiavimas į garažą, kažkaip greit suvokiau ką daryti ir įšokau ten. Vėliau per 12 metų tokio nuotykio neturėjau.
O sako, kad anais laikais egzaminai daug lengvesni buvo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nutė: 31 rugpjūčio 2011 - 14:15
QUOTE(nutė @ 2011 08 31, 14:13)
Apie lapus nekalbama  bigsmile.gif . Kliamkos žinutėje ir nebuvo parašyta, kad ji lapas.  Man pasirodė panaši į paauglę, kuri sako nervinau ir nervinsiu. Turiu vieną tokią savo aplinkoj, jau 8 metai važinėjančią.
Kiek tenka susidurti su besišukuojančiom ar lūpas besidažančiom beigi žinutes berašinėjančiom ir dėl to nepajudančiom  schmoll.gif . Pora  sykių buvo net už vairo užmigę (abu kartus vyrukai). Tai bene vieninteliai kartai, kai mieste signalizavau.

nute, jei "apie lapus nekalbame " bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif tada kitas dalykas, nes besidažančios, ar užmiegantys, žinok , kad nervintų ir mane mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
nervina, kai ponios sustoja prie parduotuvės (ne PC) / salono / vaistinės / ar dar kokio bieso vos ne vidury kelio, nors yra toliau vietos prisiparkuoti, bet va įjungia avarinį ir tipo viskas tvarkoj, taip galima trukdyti eismui doh.gif

dar vakar fokusą mačiau.. važiuojam srautas, iš priešpriešinio mašina sugalvojo sukti į degalinę į kairę, t.y. jai reikia važiuoti per mano kelio dvi juostas.. nu reik gi laukt, kol mašinų srautas baigsis g.gif o ans kaip užžlibino man į akis tolimom, tipo praleisk blink.gif trumpai, bet užteko sutrikti.. nepraleidau..
Atsakyti