QUOTE(marcipane* @ 2011 08 31, 12:18)
tai Kliamka net ir turinti vairuotojo pažymėjimą turi nevažinėti/važinėti tuščiomis gatvėmis? tai pagal jus kiek laiko turi praeiti po teisių išsilaikymo, kad galėtum važinėtis?
QUOTE(salduslaikas @ 2011 08 31, 12:36)
Mano tėtis jau 30 metų teises turi, bet kartais vis tiek pasitaiko užgesimų... Tada ir aš nervuosiu tokius, kaip jūs, nes esu dar visai žalia ir kol nepriprasiu prie mašinos, tol lėtai pajudėsiu iš vietos. Deja... Kai pati ką tik baigiau vairavimo mokyklą, tai labai suprantu mokinukus ir nepykstu ant jų.
QUOTE(zuzla @ 2011 08 31, 12:40)
svarbu, lapą prisiklijuokit ir niekas dėl jūsų nesinervins
Apie lapus nekalbama
. Kliamkos žinutėje ir nebuvo parašyta, kad ji
lapas. Man pasirodė panaši į paauglę, kuri sako
nervinau ir nervinsiu. Turiu vieną tokią savo aplinkoj, jau 8 metai važinėjančią.
Kiek tenka susidurti su besišukuojančiom ar lūpas besidažančiom beigi žinutes berašinėjančiom ir dėl to nepajudančiom
. Pora sykių buvo net už vairo užmigę (abu kartus vyrukai). Tai bene vieninteliai kartai, kai mieste signalizavau.
QUOTE(Kliamka @ 2011 08 31, 13:23)
Atleidžiu. Aš nuo pirmos pamokos tuščiom gatvėm nevažinėjau. Naktim miegu, o ne po miestą blūdinu. Bet turbūt ir naktį man negalima važiuot..
Judėjimas man reikalingas dienom, o kad per valandą važiavimo kartais kokį sykį užgęstu, nedarau dramos. Apsiauni kitus batus ir užgesti. na ir kas. Keista kai dėl 5 min žmonės nervus gadinasi. O dėl greičio - geriau lėtai važiuot nei staigiai ir bumbtelt priekiniam. Į šviesofora visada įdėmiai žiūriu, ypač jei pirma stoviu.
Nors vakar vienas greitimoj juostoj tikrai svajojo. Jam tiesiai, man papildoma į kairę. Jam žalia, visi stovim. Man dzin, kažkas pypt, apsidairiau, nu tikrai ne man. Tada jis pradėjo važiuot. Nei mokinukas nei klevukas, o va pasitaiko.
Aš važinėjau - ne naktį, bet keldavausi 4-5 val. ryto ir pora savaičių važinėjau po savo rajoną kol apsipratau viena gatvėse. Ir gerai, nes kai pirmą kartą normaliai išvažiavau į darbą, vos nesibaigė labai liūdnai. Paskutinius 200 m. tenka važiuoti gatvele, kur eismas dvipusis, bet viena pusė užstatyta mašinomis, taip kad jei kas važiuoja gatve, tai iš kito galo palaukia. O aš nuvažiavau 2/3 kelio, atlekia priešais TOKS, jo pusė tuščia, mano užimta, bet netoli buvo įvažiavimas į garažą, kažkaip greit suvokiau ką daryti ir įšokau ten. Vėliau per 12 metų tokio nuotykio neturėjau.
O sako, kad anais laikais egzaminai daug lengvesni buvo