Mane nervina pėstieji, kurie stovi prie perėjos, o sustojus juos praleist neina stovi, spokso į dangų arba apsisuka, tik pajudi ir pamatai, kad tik tada eina jau ne vieną kartą tokie pasitaikė, ypač kokie senučiai, jie turbūt galvoja, kad gerą darbą daro ir negaišina, bet kai jau sustoji, tai irgi keletą kartų net ranka mojau, kad eitų, nes tikrai praleisiu, ale ot užsispyrę žmonės
QUOTE(salduslaikas @ 2011 08 17, 00:17)
Mane nervina pėstieji, kurie stovi prie perėjos, o sustojus juos praleist neina stovi, spokso į dangų arba apsisuka, tik pajudi ir pamatai, kad tik tada eina jau ne vieną kartą tokie pasitaikė, ypač kokie senučiai, jie turbūt galvoja, kad gerą darbą daro ir negaišina, bet kai jau sustoji, tai irgi keletą kartų net ranka mojau, kad eitų, nes tikrai praleisiu, ale ot užsispyrę žmonės
Tokia pesciuju ''mesku paslauga'' man taip pat piktuma kelia. Taip sakant, arba eini per pereja arba ne, bet kai sugalvoja ale tipo busiu geras, sustosiu, neskubu praleisiu- tai, ok viskas grazu gerai, bet jei policija prisikabintu prie manes kaip as irodyciau kad pestysis samoningai stovejo/praleido neva mane? Faktiskai butu kad as vaziavau ir nesustojau praleisti.
Ir buna kad sustoji, stovi, lauki kol praeis per pereja, bet ne, nusisuka net i kita puse. Tai taip ir norisi atidarius langa pasakyti- neklaidink vairuotoju, apsispresk!
Arba dar vienaa dalykas, kai visi pestieji per pereja jau beveik pereina praktiskai ir ziurek- kita atbega tekina is kazkur dievai zino is kur, nutaria na tieiogine prasme- perbegti per pereja ir prisivyti kitus seniai perejusiuos pesciuosius
O dar kitas dalykas, kai ziurek kokia madam eina per pesciuju pereja kaip miegodama per podiuma ir dar tauskianti mobiliuoju, kabindama koja uz kojos. Ir tada pagalvoji- ner teisybes, pestiesiems leidziama viskas, palaida bala.... Net neabejoju kad uz tokius dalykus nei vienas pestysis nenubaustas.
Ir zinot ka, dauguma didziausia tik moterys taip elgiasi o ne vyrai.
Dar pasitaiko tokiu kad izengia i pereje nepazvelge nei i kaire nei i desine- eina aklai, tiesiu taikymu. Tada belieka ziurint tik ''zavetis''.
Nepykit ant autobusu, troleibusu vairuotoju ir furistu, juk mes tik i darba ir is darbo ar kartais net papramogaut, o jie kelyje dirba. As juos praleidziu, ypac jei matau kokia fura bando persirikiuot, o visi dar stengias prasmukt, kad nereiketu paskui fura vaziuot. Kartais gal is sono atrodau kaip baili pradedanti vairuotoja, bet darau tai samoningai - uz tos masinos vairo irgi zmogus, ir dar sunkiasvore masina vairuot. Ir autikus is stoteliu ir siaip stengiuos isleist, nes yra vietu, kur stotele vienoj vietoj, paskui jam rikiuokis per visas juostas ir i kaire suk... Manau kad nelengvas darbas, ir as ju darba gerbiu. Su mikruskem atskira istorija, bet ar kada vaziavot? Paziurekit kokiose vietose keleiviai jiems liepia sustot, ir kaip rekia, jei sustoja kitur, nes ten pagal taisykles negalima. Kulturos visiems truksta. Beje, padekoja dazniausiai visi . Furu vairuotojai tai isvis kartais ir posukiais ir avarinem - kaip sviesos muzika .
O del parkavimo - as pykstu kai pastato ant linijos, nes pati statausi taip, kad paskui galeciau ilipt ir kad stoveciau savo vietoj. Tai jei tai butu bene vienintele vieta (ar vienintele arti duru) ir as statyciau savo automobili tilpdama i sau nubrezta vieta, nepykit, bet irgi netraukciau. Zinoma, jei tuo momentu ilipinetumet, palaukciau. Bet jei tarkim butumet ka tik pastate... Mmm ne . Kieme mes irgi labai arti statom, nes nera vietos visai, o kam reikia prabangos islipt ilipt, stato prie gatves viena eile, tada abiejuose sonuose tustuma.
O del parkavimo - as pykstu kai pastato ant linijos, nes pati statausi taip, kad paskui galeciau ilipt ir kad stoveciau savo vietoj. Tai jei tai butu bene vienintele vieta (ar vienintele arti duru) ir as statyciau savo automobili tilpdama i sau nubrezta vieta, nepykit, bet irgi netraukciau. Zinoma, jei tuo momentu ilipinetumet, palaukciau. Bet jei tarkim butumet ka tik pastate... Mmm ne . Kieme mes irgi labai arti statom, nes nera vietos visai, o kam reikia prabangos islipt ilipt, stato prie gatves viena eile, tada abiejuose sonuose tustuma.
QUOTE(jurgacka @ 2011 08 17, 06:50)
Nepykit ant autobusu, troleibusu vairuotoju ir furistu, juk mes tik i darba ir is darbo ar kartais net papramogaut, o jie kelyje dirba. As juos praleidziu, ypac jei matau kokia fura bando persirikiuot, o visi dar stengias prasmukt, kad nereiketu paskui fura vaziuot. Kartais gal is sono atrodau kaip baili pradedanti vairuotoja, bet darau tai samoningai - uz tos masinos vairo irgi zmogus, ir dar sunkiasvore masina vairuot. Ir autikus is stoteliu ir siaip stengiuos isleist, nes yra vietu, kur stotele vienoj vietoj, paskui jam rikiuokis per visas juostas ir i kaire suk... Manau kad nelengvas darbas, ir as ju darba gerbiu. Su mikruskem atskira istorija, bet ar kada vaziavot? Paziurekit kokiose vietose keleiviai jiems liepia sustot, ir kaip rekia, jei sustoja kitur, nes ten pagal taisykles negalima. Kulturos visiems truksta. Beje, padekoja dazniausiai visi . Furu vairuotojai tai isvis kartais ir posukiais ir avarinem - kaip sviesos muzika .
Jurgacka,pagarba Tau dideliausia tokiu supratingu zmoniu keliuose retai pasitaiko,o jei butu daugiau-butu gerokai lengviau dirbti...
QUOTE(visgi @ 2011 08 16, 23:35)
Ir buna kad sustoji, stovi, lauki kol praeis per pereja, bet ne, nusisuka net i kita puse. Tai taip ir norisi atidarius langa pasakyti- neklaidink vairuotoju, apsispresk!
O dar kitas dalykas, kai ziurek kokia madam eina per pesciuju pereja kaip miegodama per podiuma ir dar tauskianti mobiliuoju, kabindama koja uz kojos. Ir tada pagalvoji- ner teisybes, pestiesiems leidziama viskas, palaida bala.... Net neabejoju kad uz tokius dalykus nei vienas pestysis nenubaustas.
nepazvelge nei i kaire nei i desine- eina aklai, tiesiu taikymu. Tada belieka ziurint tik ''zavetis''.
nepazvelge nei i kaire nei i desine- eina aklai, tiesiu taikymu. Tada belieka ziurint tik ''zavetis''.
Kai jau nusisuka, tai aš visada bumbėti pradedu, mat jau tokia esu, mėgstanti pabumbėti, bet jie manęs negirdi
Čia vieną kartą dar besimokant pasitaikė tokia situacija, matau jau iš toli, kad eina madam per perėją, tai [radėjau lėtint, galvoju tikrai stot nereikės, spės ji pereit, o tada aš jau galėsiu greitėt, sulėtinau jau iki minimumo, o ta ties mano pirmąja juosta dar sugalvojo sustot poniutė ir telefonu bazarint teko stot ir dar šiek tiek palaukt, kol jai dašuto, jog verčia mane laukti...
Arba irgi besimokant su instruktorium buvo tokia situacija, važiuojam mes tokiu keliuku, netoli kapinės, aš kaip nepatyrusi mokinukė važiuoju 50, kiti 70 lekia, nors nepamenu, kaip ten tiksliai reikėjo, tik žiūriu iš stotelės dvi bobulkos išlipo ir net neapsidairiusios tik šnai per gatvę, o ten net perėjos nebuvo, aš visa persigandus ant stabdžių, instruktorius irgi tai per plauką sustojom, o juk taip netoli jų buvom, dar raudona mašina, reikėjo tik galvą pasukt, būtų pamačiusios... Čia vadinasi - skuba bobulės į kapus tai po to kalbėjom su instruktorium, sakė gerai, kad aš čia važiavau ir dar ant 50, kas kitas būtų lėkęs ant 70, tai nebūtų spėjęs sustot, nes labai arti ten jos išėjo.
Ech, tie pėstieji nėr tvarkos, sutinku su jumis
Daug kas. Labiausiai duobėti keliai, sulopyti, nelygus.. tokie kai važiuoji ir mašina purto, nervina šuliniai, kuriu neina išvengti, nervina kliūtys - kas sustoja kelyje. nervina kai velkasi ant 50 kai galima 60-70 vaziuot ir kai lekia ant 80-90 ir per tokius neina persirikiuot. Nervina kai visokios bobos išlekia į kelią ne per perėja, kai autobusas sustoja ir užima pirmą juostą, mikriai bele kur sustojantys ir per juostas besimakaluojantys. Dviraciai!!! Sviesoforai, kuriu nesimato. Nervina kai mazai kuro lieka. Nervina kai saulė spigina tiesiai i akis. O kai tamsu ir lyja - išvis neina matyt ar juostoj važiuoji. Nervina kai susistato mašinas prie šalutinio kelio nepalikę net dvieju metru nuo išvažiavimo - ka kalbet apie penkis - ie nieko nesimato. Dar nervina parkuotis.
O šiaip vairuoti yra
O šiaip vairuoti yra
Labiausiai erzina duobės, kelio nelygumai, staiga prieš nosį iš šalutinio kelio išsiveržiantys vairuotojai.. Bet ką jau čia vardinsi, Kliamka jau pasakė visus nepatogumus kelyje
Duobes ir sulinius galima apvaziuoti
QUOTE(denaxa @ 2011 08 18, 17:01)
Gerai jeigu galima, bet yra tokiu kai duobe prie duobes arba du suliniai vienas šalia kito ir dar taip nelygiai suguldyti, o norint apvažiuot reikia lįsti į kit juostą. Arba visas kelias lopas, duobė pakalne, kalniukas.... nepraskrisi.
QUOTE(Kliamka @ 2011 08 18, 17:11)
Gerai jeigu galima, bet yra tokiu kai duobe prie duobes arba du suliniai vienas šalia kito ir dar taip nelygiai suguldyti, o norint apvažiuot reikia lįsti į kit juostą. Arba visas kelias lopas, duobė pakalne, kalniukas.... nepraskrisi.
Tada gaunasi slalomas miesto gatvemis,tikras smagumelis,o jei dar ant greicio... kazkada,kai apvazinejau tokias duobes,mama greta sededama spiege...
QUOTE(denaxa @ 2011 08 18, 16:01)
Norint įvažiuot į gatvelę, iš kurios reikia pasukti link mano namų, tai ir tenka tikrą slalomą pravažiuot ten jau turbūt nėra lygios vietos, vien duobės ir duobelės neremontuoja jau antrus metus, mat maža gatvė. Ir dantys gali išbarškėt jei čiut greičiau važiuosi
Jei rimtai,tai kai kurios gatves tikrai baisios.Su savo masina vaziuojant tai man kazkaip nesijaucia labai tos duobes ar sulopytu gatviu nelygumai,bet su darbine tai sakes Autobusai gerokai jautresni kelio nelygumams nei lengvosios...