Mane nervuoja troleibusu vairuotojai, juos is stoteliu reikia praleisti pagal taisykles, bet kitose kelio ruozose taisykles vienodos visiem, o jie kaip vaziuoja sau taip ir ivaziuoja i zieda net neziuri ar kas ten vaziuoja ar ne, aisku, o is kur jiem zinoti apie eismo taisykles jei dauguma ju net teisiu neturi o tik troleibuso parko pazimejima.
Labai nagli taksistai ir mikrusnikai.O vat mokomieji auto manes visai neerzina, kazkaip kantriai as i juos ziuriu, juk reikia suprasti kad zmones mokosi, bijo, reikia ir vaira sukt ir pavaras perjungti ir ten paziureti o ranku truksta, akys nesivarto ir taip toliau, nieko cia baisaus.Furistu ir sunkvezimiu stengiuosi vengti, kuo greiciau aplenkti ar atvirksciai nepavyt, nes megsta nosi pakrapstyti ir daznai nemato kad vaziuoja per dvi eiles.Pastaruoju metu nervina ,,damackos'' su didziuliais automobiliais kurios puse valandos negali prisiparkuoti, islipa is auto pasiziuri vel seda, taip min 10 o galiausiai vis tiek nieko jai neiseina tai nuvaziuoja i kita vieta laimes bandyti aarba tiesiog taip ir meta masina pusiau gatveje, o dar buvo situacija kai pareiske kad reikia palaukti vyro nes jinai cia uzstrigo
Labai nervuoja kai prisiparkuoja skaiciuodami milimetrus o man vaika pasodinti ar isimti reikia, as tokioj situacijoj jei matau tai graziai paprasau kad patrauktu, bet deja dazniausiai rezultatas apvalus zero, tik islipa sonu patys ir savo uzpakaliu man masina sluosto. Neseniai buvo tokia situacija kad mane aplenke automobilis, leistinas greitis 30, as vaziavau 30, kelio remontas, lenkimas draudziamas. Kaip dave greicio taip dave o i mane visi akmenys, rezultatas apdraskyta visa masina, iskyles priekinis stiklas. Pavijau ji, oj kaip geda dabar prisimint kaip as ten rekiau, bet zmogus sazines turejo sutiko nuostolius bent jau uz stikla apmoketi. As jo vietoj pasielgciau tai pat ir labai dziaugiuosi kad dar tokiu saziningu zmoniu yra musu keliuose. O vat uz tai uzvakar grizus is parduotuves radau smarkiai apdraskytas dureles, vietomis iki metalo, vietomis su melynais dazais, ant mano sidabrinio matosi puikiai ir ka? salia nei dusios o parduotuves apsauga kaip visada nieko nemato, nieko neirasineja ir tralialia. Dar, dar labai nervina zmoniu replikos kai pastatom auto neigaliuju vietoje. Pamato kad vyras stovi ir reiskia savo nuomone kad jis cia stoveti negali, neigaluma nupirko ir taip toliau.Kokia teise turi tokias nesamones sakyt, juk nezino kas ir kaip yra
del tokiu zmoniu daznai prasau vyro statyti i paprasta vieta jei yra kur arciau. Pikta kada matai kad neigaliuju vietoje stovi prabangus dzipas be zenklo arba jauna mamyte su mazyliu ir su 20cm kablais, bet as kazkaip nesibaru del to jei jiem atrodo kad jiems sunkiausia tai tegul sau stovi.Na lyg kaip ir viska ivardinau kas nervuoja, tikrai nemazai dalyku, bet neilgam i galva viska imu kaip JURGACKA parase ir rusai sako - reikia vadovautis 3D taisykle
<<Daj Duraku Darogu>>