Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(zuzla @ 2011 05 27, 06:42)
taip ir sudaroma avarinė sitaucija..

Gal nesvaikite... Negi manote, kad aš blokuoju jam kelią kaip kokiose lenktynėse? Užtenka juk ir ramiai antra juosta šalia kokio lėčiau važiuojančio pavažiuoti. Ant 50km/h (t.y. maksimaliu leistinu greičiu mieste).

Ir nereikia čia tų moralizavimų apie skubėjimą mirtinu reikalu. Kai reikalai mirtini skuba gaisrinės ir greitosios, o ne visokių firmų "kablukai" ir mikriukai bei "sportiškos" mašinos su jaunuoliais už vairo, šalia dar blondines pasisodinusių.
Atsakyti
Slyksciausia, kai vaziuoji leistinu +10 greiciu mieste, o uz taves VISIEMS vaziuojantiems atrodo, kad vaziuoji per letai... Taip pasitaiko geleziniam vilke uz tunelio, laisves prospekte ir dar keliose placiose gatvese. Arba po savaitgalio kokiam moletu plente atsiranda durneliu, kurie visa kolona lenkia, zinoma, jos neaplenkia, o tada per negaliu spraudziasi i ja, naglai uzlisdami... Linksmiausia tada buna paziuret, kai kitoje sankryzose ar kazkur kiek toliau pamatai ta pacia masina ir tada ant sirdies malonus jausmas - "o kur jis taip lakstydamas nuleke..." Taip pat naktimis labai nemalonu buna, kai kuris nors su nereguliuotais zibintai pralekia, ypac jei ten "kiniski" xenonai.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 05 30, 11:11)
Gal nesvaikite...

ir vėl nesulaukiau atsakymo į savo klausimą laugh.gif na bet tiek to

QUOTE(mskapas @ 2011 05 30, 12:05)
kitoje sankryzose ar kazkur kiek toliau pamatai ta pacia masina ir tada ant sirdies malonus jausmas - "o kur jis taip lakstydamas nuleke..."

o kodėl būtinai turi būti tikslas? mastau.gif aš pvz niekur neskubu, o paprasčiausiai mėgstu greitai važiuot... aišku, kai tam yra galimybė - dažniausiai važiuoju ryte prieš kamsčius, o vakare jau po jų.. niekam kelyje netrukdau, atstumo laikausi, jei kažkas lėčiau važiuoja, nesinervinu, apvažiuoju, nemirksiu tolimom ir nepakišu savo užpakalio apvažiavus, skrendu toliau ir tiek... o dar jei tokį patį greituolį sutinku, tai smagu būna palenktyniaut pustuščiame kelyje rolleyes.gif ir jei aš pažeidžiu taisykles, tai yra tik mano reikalas... kitus kelyje gerbiu, nors kažkam gali pasirodyti ir kitaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 30 gegužės 2011 - 11:32
QUOTE(zuzla @ 2011 05 30, 11:29)
o kodėl būtinai turi būti tikslas? mastau.gif aš pvz niekur neskubu, o paprasčiausiai mėgstu greitai važiuot... aišku, kai tam yra galimybė - dažniausiai važiuoju ryte prieš kamsčius, o vakare jau po jų.. niekam kelyje netrukdau, atstumo laikausi, jei kažkas lėčiau važiuoja, nesinervinu, apvažiuoju, nemirksiu tolimom ir nepakišu savo užpakalio apvažiavus, skrendu toliau ir tiek... o dar jei tokį patį greituolį sutinku, tai smagu būna palenktyniaut pustuščiame kelyje rolleyes.gif ir jei aš pažeidžiu taisykles, tai yra tik mano reikalas... kitus kelyje gerbiu, nors kažkam gali pasirodyti ir kitaip smile.gif

kai tuscia - tai tebunie.... Bet kai nardo tarp juostu, vien tam, kad prie kito sviesoforo sustotu ne 4 eileje, o antroje - tai jau manau per daug... Man paciam butu gaila tiek masinos, tiek ir ziuret i kuro sanaudas...
Atsakyti
QUOTE(mskapas @ 2011 05 30, 12:47)
Man paciam butu gaila tiek masinos, tiek ir ziuret i kuro sanaudas...

čia jau kiekvieno asmeninis reikalas smile.gif
Atsakyti
Koks tas klausimas?
o dar jei tokį patį greituolį sutinku, tai smagu būna palenktyniaut pustuščiame kelyje rolleyes.gif ir jei aš pažeidžiu taisykles, tai yra tik mano reikalas... kitus kelyje gerbiu, nors kažkam gali pasirodyti ir kitaip smile.gif

Galiu garantuoti, kad labai panašiai mąstė liūdnai pagarsėjęs Honda Prelude vairuotojas Ramūnas bei daugelis kitų jo likimo draugų.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 05 30, 13:29)
Galiu garantuoti, kad labai panašiai mąstė liūdnai pagarsėjęs Honda Prelude vairuotojas Ramūnas bei daugelis kitų jo likimo draugų.

net neabejoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mskapas @ 2011 05 30, 12:05)
Slyksciausia, kai vaziuoji leistinu +10 greiciu mieste, o uz taves VISIEMS vaziuojantiems atrodo, kad vaziuoji per letai... Taip pasitaiko geleziniam vilke uz tunelio, laisves prospekte ir dar keliose placiose gatvese. Arba po savaitgalio kokiam moletu plente atsiranda durneliu, kurie visa kolona lenkia, zinoma, jos neaplenkia, o tada per negaliu spraudziasi i ja, naglai uzlisdami... Linksmiausia tada buna paziuret, kai kitoje sankryzose ar kazkur kiek toliau pamatai ta pacia masina ir tada ant sirdies malonus jausmas - "o kur jis taip lakstydamas nuleke..." Taip pat naktimis labai nemalonu buna, kai kuris nors su nereguliuotais zibintai pralekia, ypac jei ten "kiniski" xenonai.

Vaziuok pirma juosta,kaip ir nurodo ket,ir niekam neatrodys kad vaziuoji per letai.O kaip vaziuoja kiti-tai jau ne tavo reikalas... ax.gif Jeigu kitiems kazkas nepatinka-tai zenklas,kad reiketu susirupinti butent SAVO VAIRAVIMU 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 05 29, 23:43)
O geriausia kartą vasarą kai lb karšta važiavo autikas ir dar pečiukai prie sėdynių kaitino. blink.gif  doh.gif  žmonės prašė išjungt, bet vairuotojas pasakė, kad išjungus nevažiuos autikas. nu jopttttt...  doh.gif  širdininkų ir kt važinėja, o čia tropikai.

Reiskia variklis kaito,ir vairuotojas stengesi zut but bet kokiais budais zmones davezti iki galo.Kai dirbau su Karosa,viena motera pasiskunde kad salone karsta,jai kondicionieriaus reikia,as tada atidariau kabinos duris (i salona jos atsidarinejo) ir sakau,ponia,jei jums ten karsta,prasom pas mane i svecius,gal cia vesiau pasirodys biggrin.gif O pro kabinos duris toks karstis tvokstelejo,kad ponia atsoko kaip nudegusi nuo duru ir daugiau pretenziju nebeturejo biggrin.gif kabinose vasara buna apie 50 laipsniu,ir mes tokioje temperaturoje visa diena dirbam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 05 30, 11:11)
Gal nesvaikite... Negi manote, kad aš blokuoju jam kelią kaip kokiose lenktynėse? Užtenka juk ir ramiai antra juosta šalia kokio lėčiau važiuojančio pavažiuoti. Ant 50km/h (t.y. maksimaliu leistinu greičiu mieste).

Pazeidineji ket ir tuo didziuojiesi? Ir kuo esi geresnis uz ta skubanti? Jis vienaip pazeidineja,tu kitaip,tik tu didesnis pazeidejas,nes darai tai specialiai...nusizengi net pagal du punktus-vaziuoji be reikalo antra juosta ir trukdai kitam.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 05 30, 13:20)
Pazeidineji ket ir tuo didziuojiesi? Ir kuo esi geresnis uz ta skubanti? Jis vienaip pazeidineja,tu kitaip,tik tu didesnis pazeidejas,nes darai tai specialiai...nusizengi net pagal du punktus-vaziuoji be reikalo antra juosta ir trukdai kitam.

antra juosta tai taip... Bet kam bandyti naglai lenkti visa srauta, zinant kad vis tiek neaplenksi ir turesi grustis naglai pries kazkuri zmogu?
Atsakyti
Pazeidineji ket ir tuo didziuojiesi?
KET aš nepažeidinėju.

Ir kuo esi geresnis uz ta skubanti?
Gal tuo, kad KET aš nepažeidinėju?

Jis vienaip pazeidineja,tu kitaip,tik tu didesnis pazeidejas,nes darai tai specialiai...
Galima pagalvoti, kad jis viršyją greitį, prilimpą per pusę metro iš galo ne specialiai? smile.gif

nusizengi net pagal du punktus-vaziuoji be reikalo antra juosta ir trukdai kitam.

Na, na, jei aš važiuodamas maksimaliu leistinu greičiu važiuoju antra eile šalia autobuso, kaip gi aš pasitrauksiu į pirmą? Kai po minutės šiaip ne taip tą autobusą aplenkiu aš nedelsdamas persirikiuoju į pirmą juostą. Viskas pagal KET.

p.s. tokį mano elgesį paprastai išprovokuoja tokie "skubantys,", kurie man bevažiuojant maždaug maksimalus leistinas greitis + 10km/h ir lenkiant lėčiau važiuojančius, prikimba prie pat galo, mirksi ir t.t. Turbūt taip signalizuoja, kad viršiju greitį, tai aš atleidžiu gazą iki maksimalaus leistino tongue.gif

Atsakyti
Na na,negerai,jei pasiduodi negerieciu provokacijoms gatveje... ax.gif reikia save aukleti,geriausia ju tiesiog nematyti ir nekreipti demesio 4u.gif Turejau ir as sita beda kazkada,aciu Dievui,pavyko susitvarkyti,ir pavyksta nebeleisti,kad mano elgesi gatveje itakotu kazkieno man nepatinkantys poelgiai-tai yra tik ju problema tongue.gif
Atsakyti