QUOTE(zuzla @ 2011 05 24, 08:19)
o erzinimasis kažką keičia? gal, jei asmeniškai netrukdo, ką aš ir turėjau omeny, geriau išlikti kelyje ramiam, kas tikrai padidina važiavimo saugumą? o jei trukdo asmeniškai, užsirašyti numerį ir kreiptis į policiją.. jei visi nesierzintų, o imtųsi veiksmų, tai gal tas ir pakeistų situaciją keliuose..
O policija pasiulys atvaziuoti pas juos surasyti pareiskima,ir tureti bent pora liudininku...
Man asmeniskai,per nerodancius posukiu,per diena buna "n" avariniu situaciju,ypac zieduose,nezinai net kaip vaziuoti,nes nezinai,ka ruosiasi daryti vaziuojantys is paskos ir atvaziuojantys ziedu ir kada kas jiems galvon saus,ekstrasensu turi buti...
Papildyta:
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 05 27, 00:29)
Jei sąžiningai, tai dėjau aš ant visų tų "skubančių". Dar ir specialiai tokius spirgančius skubėtojus užlaikau
Duok,Dieve,kad netektu pakliuti i tokia situacija,kai reiks greitai (maza kokia beda gali istikti,matosi,dar neturejai tokiu...),o vat kazkas ims ir uzlaikys specialiai,nes kazkas bus dejes ant visu tu skubanciu...
niekada nereikia kitam daryti to,ko nenoretum kad darytu tau,niekada negali zinoti del ko tas zmogus skuba,gal ir siaip palakstyt uzsimane,o gal kokia beda nutiko ar kur nors veluoja,nevalia del kazkokiu asmeniniu principu trukdyti kitam ir sudarineti avarines situacijas gatvese...